icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
29. okt 2021

@kakatulik veru nie.ledva bola aj ovu.naposledy v auguste som po ovu do 4dni ms dostala

kakatulik
29. okt 2021

@katkaholiova co si pamatam, mavala si take male rozdiely.

katkaholiova
29. okt 2021

@kakatulik ano ale to bola tato appka tu to vyzera takto

katkaholiova
29. okt 2021

@iamkate myslis.stale neverim ze by to vyslo

baru2
29. okt 2021

@katkaholiova podla tohto grafu by som ja povedala ze to vyzera slubne. Uz si 9 dpo? Test si asi neskusala este ?

katkaholiova
29. okt 2021

@baru2 nie neskusala lezim v posteli a neviem co robit

iamkate
29. okt 2021

@katkaholiova chápem ťa ja už som tiež pesimista, ale vyzerá fakt pekne, ale ja by som ešte aspoň deň, dva počkala s testom pre prípad sklamania

katkaholiova
29. okt 2021

@iamkate ved o to ide no uvidim ked budem vstavat

katkaholiova
29. okt 2021

test spraveny ale ja tam nic nevidem 9dpo

baru2
29. okt 2021

@katkaholiova uvidis o den o dva ci sa ciarka neukaze. 🙂 teplota je krasna takze to nevyzera zle 🙂

katkaholiova
29. okt 2021

@baru2 uvidime dakujem

baru2
29. okt 2021

@katkaholiova 🙂 drzim palce 🙂

mamelka
29. okt 2021

Ahojte snazilky, ako sa mate? Do januára som patrila k vám, BT som začala neskôr riešit, ale vďaka tomu som prisla na to, že mám krátku lutealnu fázu. Mala som viac x pozitívny test ale žiaľ neudrzalo sa bábätko, po 15.m snaženia v deň Vianoc som oznámila manželovi radostnú správu, ze budeme mat bábätko,zial prišla MS, v januári sme mali termín v centre s tým, ze Dr chcel využiť prebiehajuci cyklus, odkontroloval ovu a áno bola o týždeň neskôr ako by mala byť Dr mi nedal žiadne lieky ale mamičky na MK poradili,poslali progesteron atd a bábätko sa udržalo. 20t som vkuse zvracala, aj 12x za den co lyžička vody to meeting s WC, neudrzala som NIC.Dr mi predpísal lieky s tým,ze ak nepomôže smer nemocnica, pomôcť pomohlo tak,ze som uz tak intenzívne nezvracala...
Chcela som skúsiť VBA2C nakoľko som bola po 2SC a môj sen bol vaginálny porod-len kvôli tomu aby som mohla mať bábätko od začiatku pri sebe. Lenže naše prekvapenie nie a nie sa vypýtať, termin som mala 10.10 po 2SC nemozu porod vyvolávať tak 8.dni po termine sme sa dohodli,ze na druhý deň bude sekcia.
V Nemecku som mala prvý x sekciu a prvy x spinal. Neskutočný zážitok, manžel bol cely čas pri mne a ako bábätko vybrali tak mi ju doniesli ku hlave a vtedy som sa pozrela co mame nakoľko sme si pohlavie nechali na prekvapenie a vtedy som v nemcine so slzami a neskutočným plačom vykríkla,,Dievčatko,, Mária sa narodila 19.10 o 11:45 s 3350g a 53cm, manžel plakal,ja tiež a naša Mária najviac,keď som sa jej prihovorila tak zrazu útlm a len ma počúvala...ale hlad je hlad a potom po chvíli spustila svoj koncert 😄 ako ma odviezli na izbu kde ma každú chvíľu pozorovali,mali sme bonding a Mária bola 3h na mne,potom ma doviezli dole na izbu a štvrtok 21.10 ma o 18tej prepustili domov 😊🥰

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
sindyem
29. okt 2021

@katkaholiova Kati, graf mas krasny! Tesim sa ze teploty neklesaju, ba dokonca idu tam kde maju...test 9dpo je este skoro, podla mna. Niektore maju to stastie, ze im ukaze hned, ale vacsine ukaze naozaj az pri meskajucej ms.. a este aj vtedy lovili na teste ducha. Uz teraz netestuj, kym nebude meskat menzes...nech sa zbytocne nesklamavas. Mysli na to, ze to tento krat vyjde a trpezlivost prajem ❤️ Drzim palce moc moc moc.

rosalie1411
29. okt 2021

@mamelka ahoj moja 😊 srdečne blahoželám k malej princeznej ❤️. Nech je zdravá, šťastná a milovaná. Neskutočne, ako rýchlo to uslo. Pamätám si, keď si sem dávala pozitívne testiky.. 😊 Užívajte si jeden druhého. Ďakujeme za krásne fotky 😍

katkaholiova
29. okt 2021

@mamelka jezis gratulujem je krasna.ved my sme si dlho aj pisali.to tak rychlo ubehlo.vela stastia a nech vam robi radost

kakatulik
29. okt 2021

@mamelka Gratulujem k tretej princeznej. Muž bude ako kráľ troch dcér 😍😘

katkaholiova
29. okt 2021

@sindyem no ja som mala ovu az na 20dc a a 24dc som zacala uzivat dufaston kedze ms by mala prist zajtra dufaston berem do utorka a potom cca do 4dni ocakavat ms

kakatulik
29. okt 2021

@katkaholiova straaasne skoro...😊

sindyem
29. okt 2021

@mamelka Ahoj 😊 Ked som citala tvoj prispevok, slzicky v ociach...mate nadhernu dcerku. Gratulujem!!! Uzivaj si materstvo a hlavne budte zdravunki vsetci ako ste. V tejto nestastnej dobe je zdravia na prvom mieste.... ❤️❤️❤️

mamelka
29. okt 2021

@rosalie1411 ďakujem krasne. Veru ubehlo to a naozaj si to užívam. Ja co musim mat domácnost tip top kaslem na to😄 malej ale aj starším dievčatám sa venujem viac. Tato naša najmladšia ma naučila od zaciatku(uz v teho) aké sú priority v živote. Staršie dve dcérky začali viac pomáhať a viac som aj im začala dôverovať.pocas teho naozaj super pomáhali.teraz okolo Márii behajú ako osy 😄 len by ju pucili

sindyem
29. okt 2021

@katkaholiova Ahaaa..no ja som netusila, ze uzivas progesteron....tak v takom pripade treba pockat co urobi teplota po vysadeni. Lebo mne napriklad utrogestan v case uzivania umelo navysoval teplotu stale..po vysadeni o dva dni pokles...nech to nie je tvoj pripad.

mamelka
29. okt 2021

@katkaholiova dakujeme...veru utieklo to. Aj keď posledne 3t mi prišli nejak dlhé.😊

mamelka
29. okt 2021

@kakatulik dakujeme áno áno ako kráľ. Pohlavie sme ani neriešili,manžel je šťastný,ze sme obe v poriadku. Veľa ľudí vkuse ,,to musí byť syn, atd...,, tak sme s muzom mali nervy. My sme túžili len po zdravom bábätku a ked vidíme ako sa niekto trápi,že nemajú deti,tak musím napísať,ze my sme sa narodili pod šťastnou hviezdou a Bohu ďakujeme z 3 zdravé dcérky 🥰 aj stvrte by sme brali dievča 😄

mamelka
29. okt 2021

@sindyem dakujeme. Užívam si to. Mala je ako taká pijavicka ... pri deťoch to ide strašne rýchlo.ale keď sme sa snažili a cakala som na ovu a potom,ze áno idem testovať tak mi prišlo,ze ten čas išiel ako slimák haha

katkaholiova
29. okt 2021

@sindyem ked som ho brala v juni tak mi teplota 10dpo ked som este mala posledne tabletky tak uz klesla v ten den tak uvidime zajtra pozajtra.vtedy som zacala hned brat dufaston ale tu my povedali nech pockam aspon 3dpo ked uz 3dni bude teplota hore tak teraz som zacala na 4dpo brat .tak uvidime

katkaholiova
29. okt 2021

@mamelka ale uz ste spolu a uzivate si to

mamelka
29. okt 2021

@katkaholiova áno. A každej želám aby to mohla zažiť...aby sa vám podarilo otehotniet a vynosit zdravé bábätko. Človek to pred x rokmi bral ako samozrejmosť, ale neni to tak. Bábätko je dar.

katkaholiova
29. okt 2021

@mamelka presne to.dakujem