Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adka3321 som zvedava ci sa zobudim
@katkaholiova ja mam nastaveny budik a potom v polospanku meriam 😀
@adka3321 aj ja ale meriam tak ze partner nevie.a uz vtedy zvykne byt hore neverim ze zajtra bude uz hore 😉
sedim pred tv a mam pocit ze my horia krize a spodok okolo podbruska
@katkaholiova to priatel nemoze vediet, ze merias BT?
@adka3321 neriesila som s nim lebo uz je tak ze uz ani nebude ked sa nepodarilo doteraz
Tak zienky..dnes bol zahajeny prvy den dalsieho cyklu..mrcha je tu.
@katkaholiova Kati ono to príde,keď to človek bude najmenej čakať.
@adka3321 moj vie napriklad, ze mam teplomer, ale podla mna ani netusi, ze meriam a uz vobec nie kedy, ked spi akurat 🤷🏻♀️
@sindyem fu to my je luto
@mirus11 ja viem le to to cakanie uz rok je vela 🙄
@sindyem drzim palce v novom cykle 🍀
@katkaholiova Kati rok?ja už ťahám tretí rok,s toho 3x MA,a už pomali aj rezignujem.ale aspom som začala chodiť k lekárovi,ktorý aspom rieši,kde by mohol byť problém.tak som zvedavá,či nakoniec neskoncime aj my v Centre.
@mirus11 no ja som za rok nemala vobec nic
@katkaholiova Kati,tak tam by bolo dobré určite u teba HP,a ubmuza prinajmenšom spermiogram.
@mirus11 viem len mojho na to nenahovorim citi sa byt stary.ze uz mozno aj preto to nejde
@ilovepizza moj sa niekedy zobudi, ked si zapisujem uz do aplikacie teplotu, este sa ma spyta ci meriam a ako vyzera graf 😀 tak mu aj grafy sem tam posielam, niezeby sa v nich vyznal 😂😂
@majuska1996 vidim ze sme na tom rovnako
@majuska1996 testovala si?
@katkaholiova nie netestovala som
@majuska1996 kedy sa chystas?
@katkaholiova neviem bojím sa asi počkám ešte 2 dní že jaká bude teplota
@majuska1996 presne aj ja som tak ze bojim sa.ja mozno pockat zajtra ako teplota a mozno to risknem
@adka3321 ja som sa raz snazila drahemu vysvetlit, ze ako to funguje a pozeral a nechapal 🙈. teraz sa pyta do tej ovulacie, ze kedy bude cca a tak..
@majuska1996 celkom pekne ti vysla hore, uvidis zajtra este podla teploty. Drzim palce ☺️

@adka3321 asi ano aj u mna by to tak malo byt