icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majuska1996
1. nov 2021

@katkaholiova ale som rada že to skončilo lebo už sa to nedalo vydržať

katkaholiova
1. nov 2021
majuska1996
1. nov 2021

@katkaholiova som mala také kŕče že konec, vkuse na vracanie mi bolo, nič som skoro nejedla a celkovo mi bolo strašne zle

katkaholiova
1. nov 2021

@majuska1996 no dufala som ze preto ze to vyslo

baru2
1. nov 2021

@katkaholiova ja na tom tvojom teste jemnu ciarku vidim. Neviem ci aj ostatne. Mov drzim palce ;)

katkaholiova
1. nov 2021

@baru2 joooj podaj by tak bolo a silnela by ale zalezi na zajtrajsej teplote

baru2
1. nov 2021

@katkaholiova nechcem ti davat zbytocne nadeje ale na prvy pohlad som tam cosi videla. Ci to bol duch ci ciarka uvidis ;) ja som inak testovala kazdy den od prveho ducha. A silnela aj poobede byvala uz o kusok silnejsia 🙂 moc drzim palce teplotu mas krasnu

katkaholiova
1. nov 2021

@baru2 no tu veru mam len kazdy vecer cakam co bude rano 🙄 no uvidime co bude tento mesiac

majuska1996
1. nov 2021

@katkaholiova to som si aj ja myslela ale tak prišla ms a zajtra som si chcela urobiť test ale tak snáď nám v centre pomôžu 🙂

katkaholiova
1. nov 2021

@majuska1996 urcite pomozu.

sindyem
1. nov 2021

@majuska1996 Je mi luto, ze to nevyslo...😢 na druhu stranu, zaciname vsetky tu dalsie kolo a verme ze tento mesiac sa podari.. 🤗

maci1127
1. nov 2021

@katkaholiova ja tam tiež vidím slabu čiarku

zuzik41
1. nov 2021

Ahojte ja som tento cyklus zažila mega nadšenie a vzápätí obrovské sklamanie spravila som test Clearblue ale ten 25-kovy a na juhuu plusko tak aby som si to potvrdila utekala som dokúpiť test ale už 10 -tkovy ten vyšiel už zial negatívny aj na ďalši den ale tak teploty boli hore až do dnešného dňa kedy som už na 36,65 a zároveň prišla aj bolestivá MS takze od dnes opäť 1DC aj keď ms mala prísť až o 2dni a teraz čakať cca 13-14dni na ovu ach tento začarovaný kruh verím že aspoň jednej z vás to tento mesiac vide držím palce ✊

sindyem
1. nov 2021

@zuzik41 To je mi luto...nemohlo byt teda nakoniec biochemicke?? ked jeden test aj ukazal pozitiv? No ako tak pozeram...vela zien tu tento mesiac bolo napnutych do poslednej chvilky..mali sme pekne grafiky snad vsetky. október bol mesiac nádeje... tak nech to teraz vyjde aspon jednej z nas...Katka vyzera na dobrej ceste!!! Drzme jej palce a my co uz menstruujeme mozme zahajit dalsie snazilkovanie. Ja som si dnes na to s partnerom dala vecer po pohariku..hovorim mu, ze dajme si daco, menstruujem, tak kym nie som tehu, nech si este uzijem nejaky ten alkohol 😂😂😂😂

lenusa20
1. nov 2021

@katkaholiova mne sa tam tiež niečo marí...ja by som ešte počkala podľa teploty.. len meraj ďalej a kľud... Držím prsty🍀♥️

majuska1996
1. nov 2021

@katkaholiova verím tomu

majuska1996
1. nov 2021

@sindyem presne tak ako píšeš 😊

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
2. nov 2021
katkaholiova
2. nov 2021

ahojte teplota sa drzi ale test stale biely neviem ci ma vyznam zajtra testovat

kakatulik
2. nov 2021

@katkaholiova užívaš ešte Duphaston ?

katkaholiova
2. nov 2021

@kakatulik dnes posledny.ale aj predtym ked som zvykla na 10dpo uz zvykla klesnut

luci601
2. nov 2021

@katkaholiova Ahoj Kati 🙂 teplota je krásne hore, test moznoze neskôr ukáže, ak sa dlhšie uhniezdovalo. Ale test ani ja nevidím nic

patulka2
2. nov 2021

@katkaholiova 13dpo a super vysoko si.. teplota zatiaľ nepusti... ten pokles mohlo byt uhniezdenie a test ešte môže ukázať.. ale teplota je nádejná 😊

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
2. nov 2021

@patulka2 noo len ten test vobec nic.dnes mam posledny dufaston tak uvidime co to spravi.jedine co mu bolo vcera hrozne strasne vetry som mala.🙄ze aj to moze byt priznak tak neviem uvidime dalsie den

sindyem
2. nov 2021

@katkaholiova Velmi ti prajem, aby to vyslo...ja som pri brani progesteronu mala teplotu stale vysoko, az po jednom vysadenom dni klesla ..ale na druhu stranu bola vtedy ta teplota v cca rovnakej rovine, pricom tebe mierne stupa a si nad 37..v tom vidim tu nadej, ze by mohlo vyjst... ❤️❤️🤗

katkaholiova
2. nov 2021

@sindyem dakujem.no uvidime zajtra pozajtra co to spravi

baru2
2. nov 2021

@katkaholiova ja som od 7 dpo asi bola strasne nafuknuta. Extrem.. teplota sa ti drzi pekne. A ak bola bezne zvyknuta klesat uz v tomto case vyzera to nadejne. A ako zienky vravia moze sa dlhsie uhniezdovat 🙂 drzim moc palce

katkaholiova
2. nov 2021

@baru2 dakujem.no uvidime no vcera to bola hroza