icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ilovepizza
3. nov 2021

@katkaholiova kiez by nam to vyslo 🍀

katkaholiova
3. nov 2021

@ilovepizza jaaaj veru len ja 14dpo a vcera este biely test takze uvidime zajtra ako teplota a aj test

luci601
3. nov 2021

@ilovepizza môže byt jasne. Väčšinou 10DPO baby hovoria že klesne teplota niekto ma aj trosku krvi. Takte uvidis ale ešte sa môže podariť ☺️🍀 držím palce!

katkaholiova
3. nov 2021

boli ma strasne divno podbrusko nemam s toho dobry pocit

butterfly333
3. nov 2021

@katkaholiova podľa grafu si 13dpo že,?

katkaholiova
3. nov 2021
butterfly333
3. nov 2021

@katkaholiova ved 1dpo si bola 21.10 tak mi to nevychádza len 13dpo som narátala
Ci chybs tam jeden zapis z 23.10

katkaholiova
3. nov 2021

@butterfly333 jedna teplota chyba lebo som bola po ockovani a zas vysoko vyskocila tak som ju radsej nepisala

katkaholiova
3. nov 2021

@butterfly333 ale oktober mal 31dni a je dnes 3.11

patulka2
3. nov 2021

@katkaholiova test si si nerobila?? Ved som nervoznejsia ako ty 😀

katkaholiova
3. nov 2021

@patulka2 dnes veru nie.zajtra podla teploty spravim.len ma zvlastne boli podbrusko nemam s toho dobry pocit

mirus11
3. nov 2021

@patulka2 aj ja som nervózna za Katku 😀

katkaholiova
3. nov 2021

@mirus11
@patulka2 vy ste zlate baby.ja pri tejto bolesti alebo ako to nazvat nemam dobry pocit

patulka2
3. nov 2021

@katkaholiova sak držíme spolu predsa, prežívame každú jednu.. aspoň ja určite v tichosti čítam a držím palce každej, pripadne s každou súcitim 🙂
Bolieť ako keď máš dosť ci ?

katkaholiova
3. nov 2021

@patulka2 aj ja som tak kazdu citam a tesim sa s kazdych ciarok //.praveze nie ako ms .neviem to opisat

patulka2
3. nov 2021

@katkaholiova ja by som nevydržala buda teba

martinade
3. nov 2021

@katkaholiova krasny graf, drzim prsteky

miriama79
3. nov 2021

Ahojte dievčatá,dlho Vás tu sledujem a čítam a dnes sa k Vám aj ja pridám 🤩.Snažíme sa cca 3roky,s toho prvý rok 2x MA v 6tt a v 7tt.Druhý rok MA v 11tt,1x biochemické a odvtedy nič,ale nádej máme každý mesiac a silno verím, že sa aj podarí.Tento mesiac je to druhý cyklus čo užívam Gynex kvapky a teda graf mám zatiaľ super,tak už len silno veriť, že sa podarí 🍀🙏

kakatulik
3. nov 2021

@butterfly333 no ako si dopadla?

butterfly333
3. nov 2021

@kakatulik kde ?

kakatulik
3. nov 2021
butterfly333
3. nov 2021

@kakatulik drahá až zajtra idem potom dám info.

kakatulik
3. nov 2021

@butterfly333 jaaj,na že dnes.🤦

katkaholiova
3. nov 2021

@martinade dakujem

luci601
3. nov 2021

@miriama79 Ahoj! Graf vyzerá super ☺️Veľmi držím palce nech sa to podarí 🍀

ereska
3. nov 2021

@butterfly333 ahoj moja ako sa mas dlho som ta tu nevidela co novee

butterfly333
3. nov 2021

@ereska ahoj moja no žiaľ nič nové ako som už písala hore 2x vklad v Brne darovane embryo neúspešný mala som liečbu medrol intralipidy pred prvým vkladom a nič pri druhom cytokiny ok dali mi len imunoglobulíny pred vkladom a zas nič. Aj na hysteroskopii som bola pred druhým vkladom tak ja už neviem schudla som 17kg a nič zajtra ideme na prvú konzultáciu do gyncare NR tak som zvedavá chceme skúsiť soft.

miriama79
3. nov 2021

@luci601 ďakujem pekne 🤗aj ja silno dúfam

katkaholiova
4. nov 2021

takze dnes mierny pokles.test biely a digitalny negativny

luci601
4. nov 2021

@katkaholiova No ale pokles úplne minimálny, nechce sa mi veriť že je to negatívne všetko taky krásny graf. Kedy necakas ms?