Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova
@mirus11 Dievcata, je mi to luto...fakt som verila ze aspon jedna z nas sa tento mesiac, resp.uz minuly, uchyti. Vsetky sme mali tak pekne grafy... 😟 Tak nic no...skusame dalej. Novy mesiac, nova nadej.💪❤️ Mojej kamaratke sa dnes narodil syncek...presla si 6timi potratmi...vzdy v prvom trimestri. Nemala problem otehotniet, ale donosit. Presli si drahymi vysetreniami, skusali aj umele oplodnenie, riesili to ako sa len dalo...nevzdavali sa...a nakoniec sa predsa len podarilo! Takze nestracat nadej! 🤗
Tak aj ja sa pridávam 😔 1DC a ideme znova...
@sangeomatik ja si myslim, ze si tento mesiac este nemala ovulaciu, ale ja som iba laik, mozno skusenejsie poradia viac. len sa chcem spytat, preco si to nenahodis do appky, napr.fertility friend a tam ti vyznaci ci bola ovu alebo nie. mne osobne by sa to nechcelo rucne pisat
@sangeomatik podľa teplôt to vyzerá, že ovulacia nebola. Bud ešte bude alebo ak príde MS, bol to anovulacny cyklus.. Stáva sa to, ale ak sa ti to častejšie opakuje, treba riešiť s Dr.
@adka3321 ja mám zase problém to nahadzovať každý deň do appky. Som ti skúšala, no neprešlo to ;)
No ja som zvedavá, ako to teda je a aký bude dlhý ten cyklus...
@rosalie1411 ďakujem za info
tak aj ja hlasim pokles teploty na 36,63 a zaroven 1DC, LF trvala ako predchadzajuci mesiac 15 dni. aspon som si overila, aku dlhu mam LF a zaroven som mala pekny graf..
Ahojte, viem, že som tu sľubovala, že tento cyklus nemeriam, ale chcela som aspoň do ovulácie, nech mam istotu. Zvyčajne mávam ovu na 20dc, čo som čakala plodný týždeň akurát cely tento.. lenže nejako mi začala teplota stúpať a vyzerá, že som ovu asi už mala 🤔 v sobotu som si urobila ovulacny test a bol taky, ze oka mam čas pár dní kým bude pozitívny, no včera bol skoro úplne biely. Takže možnože už pozitívny bol napr štvrtok, či piatok a to co som si myslela, že bude silniet, vlastne slabol..
Co myslite, mam si dat ešte alchemiku?
@sindyem hej, preto som ti pisala tuto alternativu lebo to postovne je uz nehorazne. Nie dr. Max, ja chodim do sukromnych lekarni. Ale myslim ze vsade je princip rovnaky. Napr. Chcela som omega 3 mali len drahe 40 eurove balenie a lekarnicka sama od seba ze mi objedna ten lacnejsi kt. bezne kupujem. aj tak objednavaju obden a ze toto prida navyse k objednavke. Lebo to co nekupuju ludia zbytocne neobjednavaju. A dr. Max ked to ma na e-shope tak by ti to mali aj v lekarni objednat teda ak je ochotny personal. Navyse nic neplatim.
@nicole003 ale v lekárňach dr.max to veľmi dlho trvá.ja ju už po mojej zlej skúsenosti vôbec neodporúčam .a v lekárni to čo som potrebovala,mi neboli ochotní objednať,že nech si to objednám cez e-shop dr.max.tak som aj urobila a objednávka mi prišla za vyše mesiaca.takze ja už od nich viac nič neobjednavam
Ešte k tej mojej rannej správe doplním informácie o predošlom cykle..zvyčajne je ovu na 19, 20 DC, ľavá strana testov je z predošlého, pravá strana s ružovými testami sú aktuálne. Podľa grafu co som pridala ráno som teoreticky mohla mať ovulaciu a podla terajších testov to aj môže byt, lebo už sú skoro úplne biele, než o takomto čase by začínali estelen silniet.. dúfam, že ma chápete.. co si o tom myslite vy ? Neviem ci mam ďalej testovať alebo len merať ci pôjde hore, plánovala som merať len po ovu, keď ja neviem, vyzerá to kadejako 🙈
@patulka2 Podla mna este testuj 😊...z toho oktobra si to nemusela zachytit, a uz ovu bola, alebo to este len pride...hladina LH zvykne kolisat. Inak ja to mam tiez take vselijake...vela zien ma slabu druhu ciarku na ovu testoch stale, ja mam snehobiele.Takze ked sa mi tam nieco nahodou crtne, som rozhodena a neviem ci to bolo, alebo pride...😂 naposledy mi takto ale trosku zaduchovalo, potok biela.. a az par dni na to zacalo zasa duchovat a silniet.
@sindyem takže keďže podľa výpočtu by som mala mat ovu v nedeľu, preto som začala vopred testovať a ako vidíš minulý mesiac, tam to bola istota, lebo viem aj od lekára, že tam ta ovu bola. Nikdy som nemala biele testy, teda po ovulacii neviem, vtedy mozno hej.. skúsim ešte zajtra, pozajtra a uvidím. No keďže som mala aj vytok, myslím, že už prebehla (v kútiku duše to tak cítim) aj keď som chorá.
ahojte. akurat idem od doktorka, brala som clostylbegit tento mesiac, folikul 27mm, videl vraj aj trochu volnej tekutiny, tak mi nevedel povedat, ci uz praskol uplne alebo len teraz praska... ale vraj vyska sliznice len 6,3mm ☹️ co si myslite podla grafu, bola uz ovu alebo este len bude?
tento mesiac mam ten graf akysi cudny, neviem preco tie vysoke teploty na 7dc a 10dc😕😕🤨🤨
@luci601 praveze ani nie, mozno take trochu popichavanie na lavom boku, ale nic vyrazne. ja som sla k doktorovi s tym, ze urcite lieky nepomohli, lebo nic poriadne necitim, ovu hlien tiez nic moc... takze som aj bola prekvapena, ked povedal, ze je tam folik. ale na druhej strane si nerobim velke nadeje, uz som akasi rezignovana, zeby vyslo otehotniet 🤷🤷
@mirus11 a bola si potom na iui? Ja som dostala pri tych 24mm ale s tym ze dr. cakala kym budem mat pozitivny LH test predtym, cize uz vlastne zacala ovulacia aj prirodzene a az potom injekcia. ale teda neviem aky to ma vplyv, milion roznych postupov je na nete tak som z toho zneistena, co je spravne co nie

@nicole003 A to v lekarni Dr.Maxa? Je tam rozdiel ked ides osobne objednat? Ja mam tuto lekaren hned pod domom, len tam nemaju skladom ten gynex. Preto som si povedala, ze naco budem platit kuriera, ked si to online objednam do predajne a vyzdvihnem...akurat ze od objednavky uz ubehli dva tyzdne pomaly a nic ..len mail co oznamil, ze maju vytazene sklady a bude to meskat. Tak som to zrusila uz a objednala cez pilulku...