Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 ahoj Mirka,spermiogram je o trochu horsi,ale vobec to nemusi byt dovod MA,za tym je velmi vela faktorov a nemyslim si,ze toto je on.Ked zlepsite zivotny styl,doplnite doplnky vyzivy,tiez odporucam prejst na prirodnejsiu kozmetiku vratane pracich praskov a avivazov a eliminovat plasty v kuchyni(vratane obalov na jedlo),tie vysledky sa za 3 mesiace mozu o dost zlepsit.Najma chemia,co je vsade,nam nici kvalitu vajicok a spermii,preto su v dnesnej dobe take problemy s otehotnenim…Drzim palce a verim,ze sa vam to nakoniec podari prirodzenou cestou☺️
@patulka2 Podla mna tiez este meraj....na zaklade ovu testov by som povedala ze pozitivny mohol byt medzi 15 a 16 DC alebo 16 a 17 DC a len si nevymakla ten vrchol...kedze ale ovu ma prebehnut 24-48 h po pozitivnom ovu teste, moze byt ze ovu tym padom vychadza na 18-19 DC. Uvidis co ukaze bazalna teplota zajtra 😊😊
@adka3321 ahojky, malinko .. ale viem, ze ovulácia bola včera resp je dnes.. v noci ma aj brucho bolelo a včera som mala vytok taky zltkasty... dúfam, že sme sa snažili dostatočne, dnes už nemienime pokračovať, aj stačilo 😀 prikladám aj druhý graf, ak som si nahodila manuálne teploty vopred, ovulaciu vyznačuje na dnes
@patulka2 ja si myslim, ze staci snazenie, ved aj spermie co to preziju. co si sledujem ovu posledne mesiace tak mi to skace haj buj, minuly mesiac som mala.na 16dc, predtym 21dc, inokedy 17dc. kazdy mesiac je pre mna prekvapko kedy bude ovu. ale minuly tyzden v pondelok som bola u doktora a vraj videl nejaku volnu tekutinu, ale aj folikul, nevedel povedat, ci som mala dva folikuly alebo ten co videl prave praskal 🤷🤷🤷 ale uz je to ako je, uz musim len cakat co bude, beriem to sportovo
Baby keby nameriate prvú teplotu 36,25 a hneď na to 36,35 dáte si priemer ? Ja nechápem ako to mohlo taky rozdiel urobiť za 1 minútu... merala som preto 2x lebo prvou som si nebola istá som ju dobre nevidela

@rosalie1411 jedno dieťatko máme už cez IUI,tak NATO by sme ešte šli.to sme sa s mužom dohodli,uvidíme po pár mesiacoch,ze čo to povie