icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
12. nov 2021

@rosalie1411 jedno dieťatko máme už cez IUI,tak NATO by sme ešte šli.to sme sa s mužom dohodli,uvidíme po pár mesiacoch,ze čo to povie

pet888
13. nov 2021

@mirus11 ahoj Mirka,spermiogram je o trochu horsi,ale vobec to nemusi byt dovod MA,za tym je velmi vela faktorov a nemyslim si,ze toto je on.Ked zlepsite zivotny styl,doplnite doplnky vyzivy,tiez odporucam prejst na prirodnejsiu kozmetiku vratane pracich praskov a avivazov a eliminovat plasty v kuchyni(vratane obalov na jedlo),tie vysledky sa za 3 mesiace mozu o dost zlepsit.Najma chemia,co je vsade,nam nici kvalitu vajicok a spermii,preto su v dnesnej dobe take problemy s otehotnenim…Drzim palce a verim,ze sa vam to nakoniec podari prirodzenou cestou☺️

patulka2
13. nov 2021

Ahojte tak ja som nevydržala, merala som, ale povedala som si len po ovu... takže, testy sa mi slabo zafarbili ale nie úplne, 20tkovy (posledné 3) neukazuje skoro nič. Podľa grafu mam pravdepodobne teraz plodné dní, možnože aj ovulaciu. Co poviete ?

luci601
13. nov 2021

@patulka2 Ahoj ☺️ No ťažko určite kedy bude, len vieme že ešte nebola. Ale kľudne najbližšie dni môže byt ☺️
Tie testy môžu skákať každý deň, silnieť aj slabnúť takze to ťažko zistiť. Ale držím palce

patulka2
13. nov 2021

@luci601 cyklus sa mi ustálil tak, že ovu mam cca 19-21dc. Dnes som 19dc a tým, že mám teploty nízko, mala som to tak aj minulý cyklus, myslím si, že mám tie plodné.

luci601
13. nov 2021

@patulka2 kľudne môžu byt plodne dni teraz a moze najbližšie dni stúpnuť teplota ☺️ Len meraj ďalej a uvidis, daj vedieť!

sindyem
13. nov 2021

@patulka2 Podla mna tiez este meraj....na zaklade ovu testov by som povedala ze pozitivny mohol byt medzi 15 a 16 DC alebo 16 a 17 DC a len si nevymakla ten vrchol...kedze ale ovu ma prebehnut 24-48 h po pozitivnom ovu teste, moze byt ze ovu tym padom vychadza na 18-19 DC. Uvidis co ukaze bazalna teplota zajtra 😊😊

patulka2
14. nov 2021

Môže to byť keď je ovu ? Mne sa to nezdá tak moc dole

sindyem
14. nov 2021

@patulka2 Fuch tak tomuto grafu tiez nerozumiem...podla mna zatial ovu nebola.🤔

adka3321
14. nov 2021

@patulka2 pozeram, ze aj ty mas tento mesiac graf akysi divny, ja uz idem sice hore, ale iba po trochach, tak mi ovu vobec nevyznacilo, tiez neviem na com som. ale moze byt, ze ti dnes tak padla teplota a prebieha u teba ovu a zajtra vystreli hore, uvidis najblizsie dni co bude

patulka2
14. nov 2021

@sindyem
@adka3321 teoreticky, ak naozaj vystrelí teplota zajtra a pozajtra hore, ovu asi bude zajtra...ale dnes už mám hlien a bolesť brucha tak snaaaad... a ak dáme s mužom dnes ešte rychlovku tak by to snáď aj mohlo vyjsť.. mali sme aj štvrtom aj v piatok a dáme aj nedeľu 😀

adka3321
15. nov 2021

@patulka2 ako dnes? teplota stupla?

patulka2
15. nov 2021

@adka3321 ahojky, malinko .. ale viem, ze ovulácia bola včera resp je dnes.. v noci ma aj brucho bolelo a včera som mala vytok taky zltkasty... dúfam, že sme sa snažili dostatočne, dnes už nemienime pokračovať, aj stačilo 😀 prikladám aj druhý graf, ak som si nahodila manuálne teploty vopred, ovulaciu vyznačuje na dnes

patulka2
Autor odpoveď zmazal
luci601
15. nov 2021

@patulka2 ahoj 🙂 graf vyzerá super, ovulka prebehla a snažili ste sa pekne takze šanca je! Veľmi držím palce nech sa podarilo 🍀☺️ Daj potom vedieť ako pokracujes

patulka2
15. nov 2021

@luci601 ďakujem, dúfam, som zvedavá...ty ako?

luci601
15. nov 2021

@patulka2 ja som dnes 10DC tak čakám kedy príde ovulka. Väčšinou okolo 15dc chodí tak uvidíme

patulka2
15. nov 2021

@luci601 preco pri 8dc máš aj prerusovanu čiarku aj bodku?

adka3321
15. nov 2021

@patulka2 pravdepodobe dala temperature discarded. aj mne to tak spravilo, ked som to minuly mesiac dala.

luci601
15. nov 2021

@patulka2
@adka3321 áno presne to som dala čo píše Aďka. Lebo som večer vypila 3 poháre vina a neskoro išla spat a bolo mi jasne že teplota bude vysoká. Tak som síce merala ale nechala ju takto vyčiarknutu.

patulka2
15. nov 2021

@adka3321 a ty ako??
@luci601 ahaaaa to sa dá? Dobre vedieť

adka3321
15. nov 2021

@patulka2 ja takto, dnes teplota vyskocila hore, ale ovu mi stale nevyznacilo a asi uz ani nevyznaci 😀 cakam ci buduci tyzden dojde ms alebo nie, uz je to bud hop alebo trop

patulka2
15. nov 2021

@adka3321 kedy zvyčajne mávaš ovu?? Mne vyznačí ovu asi ze dnes nám... myslíš že nám postacili tie dni predtým snaženia? Dnes sa nám už veru nechce 🤣

adka3321
15. nov 2021

@patulka2 ja si myslim, ze staci snazenie, ved aj spermie co to preziju. co si sledujem ovu posledne mesiace tak mi to skace haj buj, minuly mesiac som mala.na 16dc, predtym 21dc, inokedy 17dc. kazdy mesiac je pre mna prekvapko kedy bude ovu. ale minuly tyzden v pondelok som bola u doktora a vraj videl nejaku volnu tekutinu, ale aj folikul, nevedel povedat, ci som mala dva folikuly alebo ten co videl prave praskal 🤷🤷🤷 ale uz je to ako je, uz musim len cakat co bude, beriem to sportovo

patulka2
15. nov 2021

@adka3321 teoreticky 6 alebo 7 dpo už môžeš byť 🙂

patulka2
16. nov 2021

Baby keby nameriate prvú teplotu 36,25 a hneď na to 36,35 dáte si priemer ? Ja nechápem ako to mohlo taky rozdiel urobiť za 1 minútu... merala som preto 2x lebo prvou som si nebola istá som ju dobre nevidela

luci601
16. nov 2021

@patulka2 ja vždy zapisujem prvú. Druhu ani nemeriam lebo prvá je dôležitá

adka3321
16. nov 2021

@patulka2 ja by som tiez prvu zapisala. niekedy ked meriam dva krat, tak ta druha teplota mi vyjde nizsia ako ta prva 😀 urcite by som nerobila ziadne priemery

patulka2
16. nov 2021

@luci601
@adka3321 ani ja nemeriam dve len malý akurát vstaval a pýtal sa za mnou tak mi to prišlo akoby narušenie merania tak som odčítala, skoro v tme a potom hneď nato to druhe...okej tak zapisujem prvu

patulka2
16. nov 2021

Podla vypočítanej ovulácie a nameraných teplot by aj mohla prebehnúť 🙂