Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahoj @sindyem, myslím si osobne, že nemusíš mať neviem aké výšiny, stačí, že si v tej norme nad čiarou a uvidíš ako bude teplota keď príchodom ms..dúfam teda, že nebude.
Ja som dnes namerala vyššiu teplotu a takto vysoko pri 5dc som ešte nikdy nebola. Tie dve nižšie teploty mam dosť pokazené, lebo som vstavala skoro
ahojte. ja zatial takto, este nikdy som nemala cez 37 teplotu a takehoto hadika. vzdy som mala teploty cik cak. tak som dufala, ze by to konecne mohlo vyjst, stale som si hovorila, ze nebudem testovat, vydrzim do pondelka... ale ked mi dnes tak teplota vyskocila, reku otestujem a nic, bieloba 😭😭 ale aj brucho ma boli ako na ms, teplota vysoko, ja neviem kde je zas chyba. som sama zo seba sklamana, ze som zbytocne testovala
@adka3321 no ovulku si mala 19. alebo 20. Deň cyklu..tak to vychádza podľa grafu. A hlien môže byť kľudne už biely lepkavy v den ovulky... Ovulácia prebieha medzi vrcholom hlienu a teplotným vzostupom. Čiže niekto má ešte vodnaty hlien v deň ovulky a niekto nie...ale je to vlastne jedno, lebo podstatné sú 2-3 dní pred, aby stihli chlapci doplávať kam majú a počkať si na vajko 😉.
@patulka2 Ahoj. Táto aplikácia to zvykne prehodiť keď máš niekde v cykle väčšie stúpanie teploty. Ale tiež by som podľa teploty povedala že isto prebehla ovu vo štvrtok. Takze keď tak si to ručne prehod sama ☺️
Ja preto používam aj inú appku na porovnanie, konkrétne Read Your body ☺️
@luci601 no ja mam 4 🙈🤷♀️🤣 klasicky kalendár co mam už roky, jednu kde som mohla fotiť ovu testy a ešte jednu na kontrolu a toto FF 🤣 všetky 3 sú na štvrtok a toto dalo takto... inakta sobota a nedeľa by bola vyššia len ja som skoro vstavala...ako to viem rucne prehodiť na štvrtok?
@patulka2 20dc isto nie, lebo teplota po ovu musí byt vyššia ako predchádzajúcich 6 meraní s tým že 3.musí byt 0,2 nad líniou alebo 4. len hocikde nad líniou. A to splnas až 24dc. Ale v tejto appke otrasne vyznačuje tu líniu.
Ale nezúfaj ešte to môže byt tehu 🥰 len počkaj pár dni s testami
@baru2 ahojko no co ako dopadol NT screening? 🙂
@kika123kika mate tu prehlad baby, ja sa stratim po par prispevkoch a vy si pamatate kto kde co mal :D dopadlo dobre dufam 🙂 pohlavie nevieme. Ale vsetko v poriadku chvalabohu. Dnes som kupila aj dve male bodicka biele 🤣 snad to nezarieknem
@tmavovlaska93
@atr29
@sindyem
@adka3321
Baby ako ???
@patulka2 Dobre ranko 😊 ja som sa vcera vecer citila striedavo akoby som mala zvysenu teplotu..take navaly tepla a zimy, tak som si zmerala teplotu a mala som mierne zvysenu 37,5. Tak len dufam, ze na mna nieco nelezie.... Dnes rano som namerala mierne nad 37, ale je to udaj bez vypovednej hodnoty...ale ze absolutne. Zobudila som sa dve hodiny pred tym, nez normalne vstavam...hodinu som potom nevedela zaspat a pocas tej hodiny som dva krat vstala z postele...potom som sice zaspala a zobudila sa v cas ako zvycajne, ale aj to som sa zobudila s tym, ze som predtym spala s otvorenymi ustami 😂 takze do grafu som zaznacila ale ta hodnota nic neznamena...tak uvidime. Dnes som podla vsetkeho 9dpo..
@sindyem asiiii pravdepodobne v pondelok by som mala mat ale to je skoro to by bolo cca 11dpo a mávam tak na 14-16 ako kedy...takže niekedy koncom budúceho týždňa..hodnotu predtým si mala vyššiu, teoreticky aj táto mohla byť vyššia 🙂 a sledujem ze tiez si mala na 7dpo pokles ako ja teraz..
@patulka2 Tak uvidime, co cas prinesie...🤗 ja som teraz natesena, ze sa blizia Vianoce a vdaka tomu si aj hovorim, ze hadam sa nejakeho zazraku dockame 🤩...
@adka3321 Ano, v ustach meriam. Malokedy sa mi stane, ze rano spim s otvorenou pusinou, aspon o tom neviem...😂 dolu merat nechcem. Meriam ked je manzel pri mne, a co ja viem...mam pocit, ze by ho to "vyplasilo", ze moc tlacim na pilu 😂
@sindyem a muz je hore vtedy? lebo ja napr meriam dole, ked sa zobudim vezmem teplomer, pod perinou odmeriam, ze ani neni teplomer pocut a odlozim. drahy ani nevie 🤷🏻♀️
@ilovepizza ja presne tak isto. Dokonca ani pod perinu niekedy a pipa to a na druhý deň sa pýtam či čosi počul a že vôbec 😅😅

@atr29 Ďakujem