icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ilovepizza
26. nov 2021

@patulka2 treba povedat otvorene, lebo ludia si to ani neuvedomuju, ze tym mozu ublizit.. samozrejme, pokial sa jedna o blizkych. ludia, ktorych stretavas raz za rok to vediet nemusia. ale nech sa na mna nikto nehneva, ale tieto otazky “kedy bude dieta? alebo kedy bude dalsie?” su podla mna vyslovene “zakerne”. lebo bud je naozaj par, ktory deti nechce a potom sa citia trapne, ze “idu proti prudu” alebo je par, ktory deti chce a nedari sa.. alebo je par, ktory caka dieta v prvych tyzdnoch a nechce to este hovorit.. proste hadam okrem doby, kedy ma clovek 20-28 rokov(a berie to s nadhadom, ze ma este cas) to absolutne nie je vhodna otazka na ziadnu konverzaciu..proste nechapem, preco to druhí ludia tak riesia a nenechaju vsetkemu volny priebeh.. sak ked bude niekto tehotny, sa to dozvedia a ked nebude, tiez to budu vediet.. ale pytat sa na buducnost a stresovat tym kazdeho 🤷🏻‍♀️

luci601
26. nov 2021

@sindyem
@patulka2
@ilovepizza
@adka3321 jooooj baby! Toto keď som si precitala to je presné úplne do bodky! A myslím že to každá cítime rovnako! Želáme vsetkym ale zároveň najviac sebe. Tiež to nezvladam lebo tiež každá druha kamoska tehotná a tiež nevedia čo sú testy ani teplomery ani nevedia ako im cyklus funguje. My už mame 10 mesiacov za sebou a nič. A to som čakala že to zvládneme rýchlejšie! Neprestávam veriť aj keď každá ďalšia ms ma úplne nici! Ale verím že sa nám vsetkym podarí 🥰❤️🍀🙌🏼 A o to viac sa budem s vami tešiť keď hociktorá pridá príspevok s tehotenským testom! Veľmi to vsetkym želám!

adka3321
26. nov 2021

@luci601 vies co, ja som sa dnes uplne opustila, poplakala som si a ideme dalej. co ine nam ostava, nie?

luci601
26. nov 2021

@adka3321 pravdu máš! Tiež si občas zchuti poplacem, chlap to nechape berie že však sa isto podarí. Potom príde pomojka ma a dobre je. Ale ako tu baby píšu ta túžba je každým mesiacov väčšia

katkaholiova
26. nov 2021

myslite ze to moze byt ok?som prechladnuta cely od soboty.ale ten poskok v stredu sa my zda privysoky.

iamkate
26. nov 2021

@katkaholiova myslím ze ovu prebehla 😊

tufik07
27. nov 2021

Ahojte graf s takým vyskokom som ešte nemala asi na mňa niečo lezie 🤔

ilovepizza
27. nov 2021

@katkaholiova katka a normalnu teplotu si si merala? je to trosku skok, ale uvidis zajtra, ak sa udrzi hore, tak ovu bola ☺️

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
27. nov 2021

@ilovepizza teplota bola max 36.8 normalna.ale od stvrtka som vzdy lepsie a lepsie.ale ak tu teplotu vymazem tak neukazalo ovu asi chyba ta teplota.tak to vyzera

ilovepizza
27. nov 2021

@tufik07 hm.. no ten skok je naozaj celkom velky.. skus si pripadne odmerat aj teplotu normalne pod pazuchou, ci nemas zvysenu. ale tak ovu bola, cize dobre 🙂

ilovepizza
27. nov 2021

@katkaholiova tak 36,8 je ok.. podla mna ju tam kludne nechaj

katkaholiova
27. nov 2021

@ilovepizza dakujem

katkaholiova
27. nov 2021

@ilovepizza tak potom som cca 4dpo.aj ked neverim koli prechladnutiu zeby nieco vyslo

atr29
27. nov 2021

@sindyem Ja to úplne chápem, myslím, že tieto pocity sú normálne, my sa snažíme o prvé 3,5 roka takže všetkými fázami som si už prešla...

ilovepizza
27. nov 2021

@katkaholiova zadarit sa moze aj tak ☺️

katkaholiova
27. nov 2021

@ilovepizza po roku ked som bola zdrava nic tak teraz urcite nie pockame si dalsi mesiac ked budem fit 😉 ale dakujem

kika123kika
27. nov 2021

@baru2 noo super som rada 🙂 neboj nezrieknes 🙂 v kolkatom tt si?

sindyem
27. nov 2021

@katkaholiova Kati, podla vsetkeho ovu prebehla...snazili ste sa tiez v dobrom case ako pozeram...ale slubovala si, ze tento mesiac merat nebudes. Nakoniec si nevydrzala? Pocuj...my sme tu vacsina odlozili teraz teplomery po potvrdenej ovu...nechces sa k nam pridat a do NEprichodu menstruacie verit vo vianocny zazrak? 😊🌟☃️ Ak si nachladnuta, aj tak meranie nemusi mat ziadnu vypovednu hodnotu...

sindyem
27. nov 2021

@tufik07 Inak aj tie predovulacne teploty mas nejako vyssie...takze kludne moze byt nejake prechladnutie aj, lebo teraz okrem kovidu naozaj riadi aj klasicka chripka a polka naroda soplikuje a kasle...

sindyem
27. nov 2021

Ja som inak dnes 11 DPO. Vcera som sa citila cely den akoby som mala dostat menzes..stale som sa chodila na wc kontrolovat, co som mala akoby vlhko v nohavickach, ale pritom ziadny extra vytok ani krv...a vecer take nepohodlie a akoby zacinajuce kvasinky. Tie som mala naposledy tak 4 roky naspat, tak dufam, ze nebudu... 😭 Inak klasicke PMS. Dnes zacalo u nas mierne snezit...od radosti a dojatia som sa rozrevala. 😂 boze na facku tie zenske hormony...fakt...

baru2
27. nov 2021

@kika123kika v utorok koncim 13tt 🙂

baru2
27. nov 2021

@sindyem ja som od 5 dpo asi mala stale vlhko, dost divne :D a niekedy po 8 dpo som mala pocit ako by mi zacinal zapal. Take divne pocity to boli. Ale bolo to tehu 🙂

tmavovlaska93
27. nov 2021

Vcera som tiez odlozila v kupelni teplomer, ale dnes som uz vytiahla testy 🤣
Inak vcera v robote ma tak vytocili ze som si aj poplakala 😅

patulka2
27. nov 2021

@tmavovlaska93 aaaaa?????

tmavovlaska93
27. nov 2021

@patulka2 mam ducha na one step teste (ktore zvyknu duchovat), a kedze som dnes len 7dpo tak to je asi aj skoro na nejakeho ducha 🤔

katkaholiova
27. nov 2021

@sindyem no asi to nie je zly napad odlozit.aj vydrzite

patulka2
27. nov 2021

@tmavovlaska93 ja sa priznám, ja som tiež dnes testla keďže ma pobolieva spodok a večer ma dosť bolel a tiež dačo je, ja som 9dpo

sindyem
27. nov 2021

@patulka2
@tmavovlaska93 Babule mate duchooov??? Bozenky drzim palce. 💪💪💪💪🤭❤️ No ja neocakavam ms az v utorok, takze pockam 😂 mne skoro nikdy nic ani ovu testy neukazali, takze ja si myslim, ze ak budem mat dve ciarky, alebo nejakeho ducha, tak najskor den/dva po ocakavanej ms.

@baru2 Naozaj?? 🤭 No uvidime..dnes sa mi zda ze uz je spodok na tom zasa lepsie...aj tie krize uz necitim. Len precitlivelost no...ale to mavam vzdy v tejto casti cyklu.

sindyem
27. nov 2021

@tmavovlaska93 a co v robote bolo?