Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sindyem
Ahojte, bt mi dnes vystúpila, na teste duch alebo nic, vcera vecer ma pobolievalo v podbrusku, dnes to pokracuje, velmi dufam v zazrak so stastnym priebehom 🙏
@sindyem
@tmavovlaska93 ja s tou teplotou nevydržím a tak som merala, mam 36,56, to je pokles o 0.03 od včera včera celkom som nízko, včera náznak, dnes beloba, som 10dpo...
@sindyem
@tmavovlaska93 Ahojte držím palce nech bude pozitívny výsledok! Kedy nemáte dostať ms? Testovať budete kedy? ☺️
Ja som 6dpo, teplota sa drží okolo 36,8 takze odkladam teplomer tento týždeň a uvidíme. Tiež ma začína pobolievať podbrusko aj prsia pomaly.
@baru2 poznam ten pocit 🙂 a led uz je s nami niekedy mi chyba brusko a citenie tych neskutocne krasnych pohybov. ❤️ Moja bola beutalne akcna v bruchu ale to je aj teraz nezastavi sa ani na 2minuty 😂😂😂
@kika123kika moj krpec v bruchu praveze nic :D ten sa len prevaloval a tlacil na stranu ale nekopal ... potom rok aj dost dobre spal. Teraz uz len beha 🤣
Zienky, tak mne sa poobede vratila bolest krizov...a pred hodinkou som zacala spinit 😢 uz som si aj poplakala...fakt som verila, ze by sa mohlo podarit uz...
@atr29 Uz ma aj manzel videl ako placem... a otvorili sme vino, porozpravali sa, nakreslili si planik, napisali ake mena by sme dali chlapcovi a dievcatku ...pomilovali sa...uz je dobre. ❤️ Nie je to tragedia. Mam obrovske stastie, ze mam uzasneho chlapa vedla seba, ktory ma miluje, postara sa o mna... a miminko pride kedy ma prist..len by som prisahala..tento cyklus bol iny. Verila som.... Babule ale Vam vsetkym nech to vyjde tento cyklus aj za mna! Neskutocne Vam drzim palecky. 🌟💪
@sindyem to je veľmi milé od neho. Mňa minulý mesiac tiež postiskal ale on málokedy dá najavo takéto niečo. Tvári sa "ved to nevadí netreba to silit" ale občas sa tak na mňa zadíva a viem ci si myslí a viem ze ho to tiež v kútiku duše trápi. Mrzí ma, že si to už takto ukončila keď si ešte nedostala ale predsa poznáš asi svoje telo najlepšie. Veľmi ma to mrzí. Kiežby každý mesiac sa aspoň jednej z nás to podarilo
@sindyem joj to ma mrzí, bodaj by to bolo uhniezdenie, ale našťastie mas aspon velku oporu u manzela
@patulka2
@atr29
@luci601
@tmavovlaska93
@lenusa20
Zienky, ste fakt uzasne, viete to? Dakujem pekne za podporu ❤️❤️❤️ zatial stale len spinim, ale tak hnedasto a dost tmavo/silno a stale citim tie krize a tie ma naozaj bolievaju pred a pocas MS...tak dam zajtra vediet ci sa spustila riadna menstruacia. Myslim ale, ze uhniezdenie by malo byt len jemnucke a skor ruzove spinenie...co som citala. A to ja nemam... ☹️
@sindyem ja som mala hnedasty vytok a mala som aj riadne krv, preto som si dala na noc vložku a plakala som, že som dostala a nevyšlo nám to. Do rana nič nebolo ani cely deň deň, ďalší som urobila test...na vtedy ani prsia neboleli, iba som mala zimnicu a brucho ako pri ms keďže mi išla aj krv... kamarátka napríklad nemala vôbec žiadne špinenie ani len vlhko, iba ju prsia boleli a spodok bolel akoby mala dostať... každé jedno tehotenstvo je iné. Švagriná pri prvom nemala žiadne príznaky a preto to zistila až 11tt a pri druhom mala hnedé 3 dní..
@sindyem uvidis zajtra, budem ti drzat palce, ale spinenie naozaj este nemusi znamenat ms. kamaratke sa spustilo aj krvacanie, tak si myslela, ze zase nic.. ale trvalo kratsie ako bezne, tak spravila test a bola tehu.
@sindyem 2.11.som mala rok od potratu, pospominala som si. Tak ta chcem povzbudit ze ja som mala vtedy uhniezdovanie 3 dni pred ms, neskutocne bolesti ale bez spinenia. Tiez som si myslela ze uz sa mi spustaju a par dni nato kolajnice na teste.. A kamoska mala slabsiu ms prve tri mesiace.tak drzim palce aby vam to vyslo.
@sindyem ako dnes? Ruzove spinenie mavam niekedy den-dva pred ms. Hnede pred ms nemavam 🤔

Ahojte zienky 😊 tak ako? nejake zmeny? Ja dnes hlasim 12 DPO. Ziatial bolesti nemam, BT som nemerala, takze netusim na com som 😂🌟 kontrolovala som si ale dnes v sprche hlien... a je taky iny, neviem...akoby biely/mliecny..ale vodnatejsej konzistencie - tá bude pricinou tych pocitov mokra v nohavickach. 🤔 obcas ma tiez pichne v podbrusku a nalady sa mi striedaju ako na hojdacke.. tak uvidime...mozno sa az prilis sledujem, ako velmi by som chcela aby sa to teraz fakt podarilo.