Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova
@mar_tina14 baby ja to tam teda vidim 🙂 strasne drziiim palce 🙂 podobne slabunke som mala na 8dpo a dnes sme 14 tt 🙂 na ukazku davam aj moj 8dpo ;) plus graf
@mar_tina14 zatial dobre 🙂 rastie 🙂 obcas nejaky problemik ale inak dobre 🙂 uz nech je 16teho a poradna. Neviem sa dockat😊
@baru2 juj tak potom napíš, že ako sa máte po poradni, od začiatku vám držím palce🍀☺️
@mar_tina14 dakujem ti velmi pekne
@katkaholiova a dalsi test si neskusala? Ci len neduchovalo? Drzim palce moc. Pokles sa mi nezda nejaky prilis velky
@baru2 skusala ale nic tam nevidim
@katkaholiova toto este nie je nejaky zavazny pokles..
@ilovepizza myslite ze nie.ja tomu nejak neverim 10dpo
@mar_tina14 ahoj skusala si test?
@katkaholiova Ahoj. To vôbec nie je veľký pokles. Ešte uvidis ďalšie dni. Kedy necakas ms?
@luci601 tazko povedat ak by bol cyklus cca 30dni tak 6.12
@katkaholiova Katka akým testom si testovala?
@iamkate initime tym co aj vcera
@katkaholiova ahoj, test som neskúšala ešte dnes. Ale teplota stúpla, tak hádam to je na dobrej ceste🍀Katka skus vyskúšať inú značku testu, nejaký citlivejší (livsane, woman secret).
@katkaholiova tak s tými nemám skúsenosť ci duchuju.. Ale sa mi to nevidelo ako dáky kanálik🤔 a ešte keď aj pred zaschnutím hneď bolo vidno.. No držím ti palce nech to dobre dopadne
@mar_tina14 no super teplota drzim palce verim ze test bude fajn.
@iamkate no skusim som mimo nasho mesta kedze u nas moc na vyber nid je skusim tu lekaren alebo este v DM neviem ake mavaju
@mar_tina14 super! Teplota pekne stúpla hore 🍀 držím palce
@mar_tina14 jasne ze silnie super len tak dalej
@katkaholiova ďakujem, ja tomu stále nemôžem uveriť, že konečne prišiel rad aj na nas❤️už len dúfať, že bude všetko v poriadku🍀. Inak v dm majú bud pepino testy alebo rapiclear ak sa nemýlim, tak skus kúpiť taky a uvidíš, držím ti palce!
@mar_tina14 ty mas aky test.no ze aj mama testy tam mavaju
@katkaholiova ja mam livsane, kúpila som v Benu lekárni (dá sa aj objednať). Sú spoľahlivé, veľa báb ho odporucalo a naozaj mi ešte nikdy nezaduchoval.
@mar_tina14 no uvidime je tu viac lekarni co zozeniem
@katkaholiova pridaj foto ci nahodou cosi neuvidime 🙂
@mar_tina14 aj ja myslim ze silnie 🙂 super 🙂 drzim palce 🙂

@mar_tina14 aj ja 🍀