Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mar_tina14 graf krasny tehotensky, aj test super 😊
Ja som Dr este nevolala, po potrate mi len povedal ze sa mozem znovu snazit a uzivat kyselinu listovu... A prve vysetrenie robi az v 9tom tyzdni 🙄 tak dufam ze vsetko bude tentoraz ok. Uzivam femibion uz vyse roka, ziadne lieky.
@mar_tina14 drzim palce 🙂
@ilovepizza To je mi luto...ale este by som hlavu nevesela...viez kolke maju nieco na teste az tyzden po meskani? Nie kazdej rychlo stupa HCG...a teplotu mas krasnu. Takze drzim palce nech sa tento mesiac pridas medzi tie stastlivejsie z tejto skupinky. Zasluzis si to ❤️
@ilovepizza wow, krásny graf! Veľmi držím palce aby to bolo len pomalším nárastom hcg a čiarka aby sa čím skôr objavila 🙂
@ilovepizza držím palce, ešte nie je nič stratené, graf je super 🙃
@ilovepizza graf máš krásny, tak ako píšu dievčatá, skus otestovať neskôr. Držím ti palce!🍀🙂
@patulka2
@mar_tina14 dakujem baby za podporu, uvidim teda dalsie dni podla teploty.. ale tusim ma uz aj brusko zacina boliet :/
@ilovepizza pobolievanie podbruska je aj tehotensky priznak. Graf je super, snad sa objavia aj dve ciarky 💪🍀
@tmavovlaska93 presne, podbrusko boli stále niekoľko dní aj mňa (dúfam, že to nebude náznak niečoho zlého😔). Tebe sa ako darí, kontrolu máš naplánovanú kedy?
@ilovepizza
@katkaholiova ahojte baby, u vás ako dnes teplota poprip. testy?🍀
@mar_tina14 ja teplota takto ale na teste nic nevidim test dr max. som bud 10 alebo 11dpo
@mar_tina14 ahoj. teplota dnes u mna mierny pokles a testy naozaj asi pockam do utorka, ak vydrzim 😇
@katkaholiova hmmm na test nevidím nič ani ja🧐. Každopádne skus o také 2 dní ak teplota neklesne, to už by sa mal ukázať aspon👻ak to vyšlo, budem držať palce🍀.
@mar_tina14 no uvidime ale dakujem
@ilovepizza ved ten tvoj graf vyzerá super! Iné mesiace na 13dpo ci mala teplotu už nižšiu? Nerozmýšľala si, skúsiť testnut poobede? Niektoré žienky mávajú silnejšie testy poobede🤔. Veľmi držím palce aby to vyšlo aj tebe🍀
@mar_tina14 zas my sibe ale len po uschnuti predtym nie 🙄
@mar_tina14 silneju neboj
@katkaholiova no ale potom nám šibe obom😂na tomto uschnutom ale naozaj čosi vidím!!🧐🍀
@mar_tina14 ale preco len na uschnutom nechapem to.mozno je to len kanalik
@katkaholiova ahoj Katka, sledujem ta uz dlhsiu dobu, chcem sa spytat ci ma tvoj muz spraveny spermiogram? My sme sa snazili asi 3/4roka a manzelovi potom zistili, ze ma zlu morfologiu. Za ten cas som merala poctivo teplotu, vyhadzovala peniaze za testy, vitaminy, minala energiu a slzy. Psychike to tiez nepomahalo. Teraz aspon vieme, ze bud sa stane zazrak, alebo nam s tym pomozu v CAR. Len ti chcem poradit, aby si neskoncila ako ja. Mna to meranie, sledovanie sa a testovanie velmi psychicky vycerpalo.
@janickamalicka1999 dakujem.ja som rozhodnuta do vianoc potom sa na to vykaslat a budeme mat len moje dvojky.mojho na to nedostanem
@katkaholiova Katka daj si pozor mne Dr. Max už viackrát duchoval po uschnuti odvtedy nekupujem... Ale bodaj by to nebol tvoj pripad🙏
@iamkate ved toho sa obavam
@mar_tina14 take mierne pobolievanie je myslim v poriadku, silnejsie krce uz nie. Uz od 7dpo si citim podbrusko, ale nie stale. Dr budem volat buduci tyzden, tak som zvedava kedy mi da termin, pripomeniem ze som mala potrat ale aj tak si myslim ze prva prehliadka bude v 9tt. Teraz som presne 14 dpo takze 4tt, myslim pozitivne, testy robim obden a mierne silneju (livsane a one step 10-12-14dpo)
@tmavovlaska93 super gratulujem a držím silnoo palce.. na teba som bola veľmi zvedavá, keďže sme spolu začali "duchovať" 🙃 teším sa s tebou a dúfam, že všetko dopadne tak, ako má ❤
@mar_tina14 vies co, mala som aj takto na 13 dpo, ale predtym som mala teploty 37,10 a tak.. tento mesiac som aj predovu teploty mala nizsie.. ale takyto pekny graf som naozaj este nemala.. uvidime, snad.. no prave vcera som testovala poobede a nic.. takze asi by som to mala vyskusat rano..
tvoje testy silneju urcite a kym ti neklesne teplota na ciaru, je to ok podla mna.. hlavne ziadny stres ❤️

@baru2 dakujem🥰. Už som volala aj Dr. zvýšil mi zatiaľ dávkovanie duphastonu a v pondelok ráno na krv🙂