icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ilovepizza
4. dec 2021

@tmavovlaska93 aj ja drzim palce, krasne testiky ❤️

ilovepizza
Autor odpoveď zmazal
mar_tina14
4. dec 2021

@tmavovlaska93 super určite silneju! 🍀Držím palce, nech ti to tento krát už dobre dopadne❤️.
Ja som tiež po potrate v máji tohto roku...tak mam tiež obavy a určite nechcem už nič nechať na nahodu. Ja som už Dr volala včera (kázal volať hneď po pozitívnom teste), mam prísť už v pondelok na krv, tak sa aj rovno spýtam, kedy ma objedná na kontrolu.

atr29
4. dec 2021

@katkaholiova po uschnuti a po limite som mala uz aj ja párkrát falošnú normálnu čiarku 🤔

tmavovlaska93
4. dec 2021

@patulka2
@ilovepizza
@mar_tina14
Ďakujem baby, tiež vám všetkým držím palce 💕

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
5. dec 2021

takyto rychly pad som este nikdy nemala takze ms
co my bolo divne vcera som 3x zacitila pri chodzi podavu bolest celkom dole v podbrusku normalne som pri chodzi zastala.a dnes pokles no co uz 🙄

patulka2
5. dec 2021

@katkaholiova vytok nemáš? Môže ísť aj o uhniezdenie. Ešte nestracaj nádej pokiaľ ms nie je 🙃

mirus11
5. dec 2021

@katkaholiova to mi je ľúto,ale asi to je náznak,že sa blíži ms.uvidis od zajtrajšej teploty.u mňa pokiaľ takto klesne,tak do dňa či dvoch príde ms.

katkaholiova
5. dec 2021

@patulka2
@mirus11 presne skor sa chystam na ms.neverim ze este ne
ieco moze byt.aj ked sa my viackrat za rok co sa sledujem som ms dostala az na 15dpo na 12dpo ani nie.tak uz len cakat ms

ilovepizza
5. dec 2021

@katkaholiova vyzera to naozaj na prichadzajucu MS, ale pokial este neprisla, nic nie je stratene

ilovepizza
5. dec 2021

Baby, ja dnes takto.. graf pekny, ale test uplne biely… 🤷🏻‍♀️

katkaholiova
5. dec 2021

@ilovepizza naozaj zaujimavy graf.drzim palce

mirus11
5. dec 2021

@katkaholiova no u mňa tento mesiac prišla ms o 2dni skôr,tak LF som mala len 10dni

blabla22
5. dec 2021

@ilovepizza naozaj ukážkový graf..nemohla byt ovulacia tak o jeden- dva dni neskôr? Vyznačilo ti ju v deň pozitívneho testu, väčšinou prebehne až potom..ako si to mala pocitovo? potom by este mohlo byt na test možno skoro a ukázal by neskôr ?

mar_tina14
5. dec 2021

@ilovepizza graf krásny, to je záhada...každopádne držím palce, možno test naozaj ukáže neskôr.🤷‍♀️

@katkaholiova hmmm kati to naozaj vyzerá na blížiacu sa ms podľa grafu...test si neskúšala ešte? Ci tam je znova👻alebo nie?

ilovepizza
5. dec 2021

@blabla22 ja si robim tie digitalne ovu testy hned rano po prebudeni(tie sa mozu robit rano), cize ovu moze byt kludne v ten den. kazdy mesiac mi to takto vyslo, co to testujem, ze den po pozitivnom teste uz vstupila teplota..

@mar_tina14 dakujem, uvidim..
no neviem.. mozno to bude pad z vysky 🤷🏻‍♀️ som uz asi pripravena na vsetko

blabla22
5. dec 2021

@ilovepizza no jasne, s tými nemám skúsenosť..no neviem, ak toto nie je tehotenský graf tak už asi ničomu nerozumiem :D každopádne držím palce ak nie v tomto cykle tak nech to vyjde čoskoro!

sindyem
5. dec 2021

@ilovepizza silno silno drzim palce, vyzera to mega nadejne!!!

michaelka_
5. dec 2021

@ilovepizza tak toto ma naozaj zaujíma. Ako to dopadne najbližšie dni. Držím palce.

ilovepizza
5. dec 2021

Dakujem baby ❤️ budem vas informovat.. sama som zvedava, aku teplotu budem mat zajtra a hlavne pozajtra, kedze to by mala prist MS..

ilovepizza
6. dec 2021

no baby, tak pokles prisiel dnes.. zazrak sa nekona :(

katkaholiova
6. dec 2021

ja dnes takto ale som pripravena na mskoli vcerajsiemu poklesu urcite

ilovepizza
6. dec 2021

@katkaholiova a pocity mas ake? pripadne test si uz nerobila?

katkaholiova
6. dec 2021

@ilovepizza ani neviem ake pocity skor som prichystana na ms.test nie pockam ak by nahodou meskalo ale neverim

katkaholiova
6. dec 2021

@ilovepizza ty si tiez riadne klesla

ilovepizza
6. dec 2021

@katkaholiova ano, ja to uz citim na ms.. podla mna zajtra pride ako ma

mar_tina14
6. dec 2021

@katkaholiova
@ilovepizza juuuj baby,velmi som vám obom držala palce...ale pokiaľ ms neprišla ešte nie je nič stratene🍀

ilovepizza
6. dec 2021

@mar_tina14 vies co, na jednej strane ano, ale u mna je to riadny prepad nadol, takze tam nie je o com..

sindyem
6. dec 2021

@ilovepizza
@katkaholiova Babule, je mi luto toho poklesu...kiezby nic neznamenal. Tak uvidite, ci aj mrcha dorazi...
Mna tato cast cyklu, ked je len zaciatok a cakam kedy bude ovu a ci vobec bude...absolutne uz nebavi 😂 dnes som merala BT prvykrat odkedy som pisala ze prestavam a v piatok mam ist k lekarke, tak som zvedava ako pochodim tam.