Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tmavovlaska93 super určite silneju! 🍀Držím palce, nech ti to tento krát už dobre dopadne❤️.
Ja som tiež po potrate v máji tohto roku...tak mam tiež obavy a určite nechcem už nič nechať na nahodu. Ja som už Dr volala včera (kázal volať hneď po pozitívnom teste), mam prísť už v pondelok na krv, tak sa aj rovno spýtam, kedy ma objedná na kontrolu.
@katkaholiova po uschnuti a po limite som mala uz aj ja párkrát falošnú normálnu čiarku 🤔
@patulka2
@ilovepizza
@mar_tina14
Ďakujem baby, tiež vám všetkým držím palce 💕
@katkaholiova vytok nemáš? Môže ísť aj o uhniezdenie. Ešte nestracaj nádej pokiaľ ms nie je 🙃
@katkaholiova to mi je ľúto,ale asi to je náznak,že sa blíži ms.uvidis od zajtrajšej teploty.u mňa pokiaľ takto klesne,tak do dňa či dvoch príde ms.
@katkaholiova vyzera to naozaj na prichadzajucu MS, ale pokial este neprisla, nic nie je stratene
@ilovepizza naozaj zaujimavy graf.drzim palce
@katkaholiova no u mňa tento mesiac prišla ms o 2dni skôr,tak LF som mala len 10dni
@ilovepizza naozaj ukážkový graf..nemohla byt ovulacia tak o jeden- dva dni neskôr? Vyznačilo ti ju v deň pozitívneho testu, väčšinou prebehne až potom..ako si to mala pocitovo? potom by este mohlo byt na test možno skoro a ukázal by neskôr ?
@ilovepizza graf krásny, to je záhada...každopádne držím palce, možno test naozaj ukáže neskôr.🤷♀️
@katkaholiova hmmm kati to naozaj vyzerá na blížiacu sa ms podľa grafu...test si neskúšala ešte? Ci tam je znova👻alebo nie?
@blabla22 ja si robim tie digitalne ovu testy hned rano po prebudeni(tie sa mozu robit rano), cize ovu moze byt kludne v ten den. kazdy mesiac mi to takto vyslo, co to testujem, ze den po pozitivnom teste uz vstupila teplota..
@mar_tina14 dakujem, uvidim..
no neviem.. mozno to bude pad z vysky 🤷🏻♀️ som uz asi pripravena na vsetko
@ilovepizza no jasne, s tými nemám skúsenosť..no neviem, ak toto nie je tehotenský graf tak už asi ničomu nerozumiem :D každopádne držím palce ak nie v tomto cykle tak nech to vyjde čoskoro!
@ilovepizza silno silno drzim palce, vyzera to mega nadejne!!!
@ilovepizza tak toto ma naozaj zaujíma. Ako to dopadne najbližšie dni. Držím palce.
Dakujem baby ❤️ budem vas informovat.. sama som zvedava, aku teplotu budem mat zajtra a hlavne pozajtra, kedze to by mala prist MS..
@katkaholiova a pocity mas ake? pripadne test si uz nerobila?
@ilovepizza ani neviem ake pocity skor som prichystana na ms.test nie pockam ak by nahodou meskalo ale neverim
@ilovepizza ty si tiez riadne klesla
@katkaholiova ano, ja to uz citim na ms.. podla mna zajtra pride ako ma
@katkaholiova
@ilovepizza juuuj baby,velmi som vám obom držala palce...ale pokiaľ ms neprišla ešte nie je nič stratene🍀
@mar_tina14 vies co, na jednej strane ano, ale u mna je to riadny prepad nadol, takze tam nie je o com..
@ilovepizza
@katkaholiova Babule, je mi luto toho poklesu...kiezby nic neznamenal. Tak uvidite, ci aj mrcha dorazi...
Mna tato cast cyklu, ked je len zaciatok a cakam kedy bude ovu a ci vobec bude...absolutne uz nebavi 😂 dnes som merala BT prvykrat odkedy som pisala ze prestavam a v piatok mam ist k lekarke, tak som zvedava ako pochodim tam.

@tmavovlaska93 aj ja drzim palce, krasne testiky ❤️