icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ilovepizza
6. dec 2021

@sindyem ano ta cast cyklu je dost zdlhava 🙈 ale ja aspon prvych 9-10 dni nemeriam, tak sa normalne vyspim.. potom mi to uz neda 😬.. a k lekarke na folikulometriu ci?

sindyem
6. dec 2021

@ilovepizza no ja tu prvu cast cyklu tiez s meranim flakam...len si kazdy druhy den skontrolujem ci mam teplotu dolu jak aj mam mat...a kedze mam aj dlhy cyklus, 20 dni len cakam na ovu...to mas skoro tri tyzdne 🙄

K lekarke idem na kontrolu co mi konecne odsleduje ci sa cysta vstrebala a ak ano, predpise mi vraj hormony...tie ale budem uzivat asi az od januara..mozno progesteron uz aj tento mesiac nasadim po ovu. Kolko dni po ovu sa zvykne davat?

ilovepizza
6. dec 2021

@sindyem aha.. no toto mam aspon tak, ze ovu medzi 13 a 15 dc, 20 dni je uz dost, to by som prvych 15 asi ani nemerala..

k hormonom sa vyjadrit neviem.. nemala som predpisane este..

ilovepizza
6. dec 2021

@sindyem a drzim palce s tou cystou.

patulka2
6. dec 2021

@sindyem ahoj progestanelle mi dala asi v máji, vraj u mňa nezabrali, vieme prečo... lebo sa nasadzuje 16dc na 10 dní. To sa rata ak máš klasicky ovulaciu na 14dc a cyklus 28dnovy.. lenže ja keď mám cyklus predĺžený, mne to nepomohlo. Ostalo mi balenie z mája, plánujem nasadiť, ak budem mat ovu na 20dc tak nasadim 22dc... dva dni po ovulacii... ale budem rada, ak dáš info co tebe dr povedala 🙂

sindyem
6. dec 2021

@patulka2 Ved mne prave tiez nasadila pred par mesiacmi utros...na 15 dc 😂 bloknuta ovulacia u mna tri mesiace..aj mesiac po vysadeni som mala anovulacny este..a akne, naladovost a cysta z toho...tiez to pripisujem tomu ze mam ovu az okolo 20 dc..len ja som zacala merat BT az tri mesiace spat mozno...takze urcite dam vediet ❤️

patulka2
6. dec 2021

@sindyem ja mam pco preto taky dlhy cyklus

katkaholiova
7. dec 2021

@ilovepizza ahoj ms prisla? ja este cakam dnes takto, takze je to iste

ilovepizza
7. dec 2021

@katkaholiova ahoj.. zatial nie, ale teplota dnes 36,67, takze to je jasne..

katkaholiova
7. dec 2021

@ilovepizza presne aj u mna jasne takze cakame 😉

luci601
7. dec 2021

@ilovepizza
@katkaholiova Baby to ma mrzí veľmi! Ja som na tom rovnako, včera prišla ms.
Ale držím nám palce v ďalšom cykle 🥰🍀 Raz to predsa musí prísť!

adka3321
7. dec 2021

ahoj. tie skusenejsie meracky, mate skusenost s tym, ze ked takto klesne teplota, moze sa blizit ovu? Ide mi o to, ze chlap ma ist vo stvrtok na spermiogram, tak 5 dni mame mat celibat, a ja teraz neviem ci sa blizi ovu, a mame sa potulit a teda by musel prelozit termin toho spermiogramu (aj ked som ho ledva nan dostala). Nechcem premrhat mesiac, zeby sme cakali na ten spermiogram a ovu by prebehla medzitym. Ovu testy nerobim. A zatial som len 11DC, co na moje pomery by bolo skoro na ovu, zvycajne mavam ovu tak okolo 16-20DC 🤷🤷🤷

blabla22
7. dec 2021

@adka3321 ja by som na tvojom mieste skusila ovu test, ten vie ovulaciu "predpovedat" dopredu, podla teploty je to skor spätne potvrdenie. ja by som ale v pripade pozit testu tiez radsej prelozila termin ako premrhala cyklus

adka3321
7. dec 2021

@blabla22 ked som robievala ovu testy nikdy mi nevysiel pozitivny (aj ked mi doktor potvrdil, ze ovu bola), neviem vychytat ten vrchol a vzdy mala som z toho depky len, preto ovu testy nerobim. ale mozno skusim, aj ked im neverim. rozmyslam, ze prelozime ten spermiogram, uz je to vlastne jedno ci pojde teraz alebo o dva tyzdne 😀

mirus11
7. dec 2021

@adka3321 no ja má tvojom mieste by som sa postúpila dnes,a muža nechala ísť na spermiogram,keďže si napísala,že si ho ledva tam dostala,lebo potom už veru nemusí tam ísť chcete ísť.

adka3321
7. dec 2021

@mirus11 lenze doktor mu povedal, ze ma mat 5 dni abstinenciu. takto by mu vyslo iba 2 dni, tak neviem co robit

patulka2
7. dec 2021

@adka3321 to som rada, že si ho nakoniec prehovorila. Bolo to náročné ci? Moja švagriná si tiež toto zisťovala a jej dr povedal, že stačí 2 dní nemať, nie až 5 ved to je mooooc (môj by nevydržal 🤣) ja som rozmýšľala, ze skúsim kúpiť ten z lekárne.. na začiatok...ale až od nového roka teraz to neriešim moc...

Inak žienky, chcela som sa opýtať, tie ktoré meriate zospodu... občas mávame skorý ranný sex a tak po tom ešte spime alebo večer robíme tak, že ja už nevstanem a mam to v sebe až do rána... ako to potom teda merať ? Normálne aj so semenom vnútri? 😃

ilovepizza
Autor odpoveď zmazal
ilovepizza
7. dec 2021

@patulka2 teplota sa meria hned po prebudeni, bez akejkolvek predchadzajucej aktivity. cize zobudit a odmerat, ranny sex potom.. alebo zobudit a odmerat a wc potom..

adka3321
7. dec 2021

@ilovepizza
@mirus11
@patulka2
nam povedal ze 5 dni, ale teda to spravime asi tak, ze dnes sa potulkame a vo stvrtok pojde na odber, ide az poobede, tak by to mohlo byt v pohode

ilovepizza
Autor odpoveď zmazal
mirus11
7. dec 2021

@adka3321 tak obetujte jeden mesiac,a čo ty vieš,možno ovu bude aj neskôr.

tmavovlaska93
7. dec 2021

@adka3321 hlien si nesledujes? Ten je dobry ukazovatel ci sa ovu uz blizi alebo nie

adka3321
7. dec 2021

@tmavovlaska93 mam praveze taky natahovaci, ale nie je ciry ako vajecne bielko, ale sem tam je tam take biele, aj krcok mam celkom vysoko. no zmatena som z toho vsetkeho.

adka3321
7. dec 2021

@mirus11 nechcem obetovat dalsi mesiac. uz sa snazime vyse roka a kazdy mesiac je dolezity pre mna, lebo co ak v tej mesiac to mohlo prave vyjst

atr29
7. dec 2021

@adka3321 ja si myslím že 5 dní abstinencie je ozaj nejak veľa, nám tiež odporúčali 2-3 dni a myslím že takto to odporúča aj WHO

tmavovlaska93
7. dec 2021

@adka3321 v tom pripade by som sa snazila vtedy ked mas takyto plodny hlien

rosalie1411
7. dec 2021

@adka3321 tých 5 dní je fakt dosť. Ide k nejakému urológovi alebo priamo do nejakého CAR?

adka3321
7. dec 2021

@rosalie1411 k urologovi

katkaholiova
7. dec 2021

hlasim 1dc