Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza no ja tu prvu cast cyklu tiez s meranim flakam...len si kazdy druhy den skontrolujem ci mam teplotu dolu jak aj mam mat...a kedze mam aj dlhy cyklus, 20 dni len cakam na ovu...to mas skoro tri tyzdne 🙄
K lekarke idem na kontrolu co mi konecne odsleduje ci sa cysta vstrebala a ak ano, predpise mi vraj hormony...tie ale budem uzivat asi az od januara..mozno progesteron uz aj tento mesiac nasadim po ovu. Kolko dni po ovu sa zvykne davat?
@sindyem aha.. no toto mam aspon tak, ze ovu medzi 13 a 15 dc, 20 dni je uz dost, to by som prvych 15 asi ani nemerala..
k hormonom sa vyjadrit neviem.. nemala som predpisane este..
@sindyem a drzim palce s tou cystou.
@sindyem ahoj progestanelle mi dala asi v máji, vraj u mňa nezabrali, vieme prečo... lebo sa nasadzuje 16dc na 10 dní. To sa rata ak máš klasicky ovulaciu na 14dc a cyklus 28dnovy.. lenže ja keď mám cyklus predĺžený, mne to nepomohlo. Ostalo mi balenie z mája, plánujem nasadiť, ak budem mat ovu na 20dc tak nasadim 22dc... dva dni po ovulacii... ale budem rada, ak dáš info co tebe dr povedala 🙂
@patulka2 Ved mne prave tiez nasadila pred par mesiacmi utros...na 15 dc 😂 bloknuta ovulacia u mna tri mesiace..aj mesiac po vysadeni som mala anovulacny este..a akne, naladovost a cysta z toho...tiez to pripisujem tomu ze mam ovu az okolo 20 dc..len ja som zacala merat BT az tri mesiace spat mozno...takze urcite dam vediet ❤️
@ilovepizza ahoj ms prisla? ja este cakam dnes takto, takze je to iste
@katkaholiova ahoj.. zatial nie, ale teplota dnes 36,67, takze to je jasne..
@ilovepizza presne aj u mna jasne takze cakame 😉
@ilovepizza
@katkaholiova Baby to ma mrzí veľmi! Ja som na tom rovnako, včera prišla ms.
Ale držím nám palce v ďalšom cykle 🥰🍀 Raz to predsa musí prísť!
ahoj. tie skusenejsie meracky, mate skusenost s tym, ze ked takto klesne teplota, moze sa blizit ovu? Ide mi o to, ze chlap ma ist vo stvrtok na spermiogram, tak 5 dni mame mat celibat, a ja teraz neviem ci sa blizi ovu, a mame sa potulit a teda by musel prelozit termin toho spermiogramu (aj ked som ho ledva nan dostala). Nechcem premrhat mesiac, zeby sme cakali na ten spermiogram a ovu by prebehla medzitym. Ovu testy nerobim. A zatial som len 11DC, co na moje pomery by bolo skoro na ovu, zvycajne mavam ovu tak okolo 16-20DC 🤷🤷🤷
@blabla22 ked som robievala ovu testy nikdy mi nevysiel pozitivny (aj ked mi doktor potvrdil, ze ovu bola), neviem vychytat ten vrchol a vzdy mala som z toho depky len, preto ovu testy nerobim. ale mozno skusim, aj ked im neverim. rozmyslam, ze prelozime ten spermiogram, uz je to vlastne jedno ci pojde teraz alebo o dva tyzdne 😀
@adka3321 to som rada, že si ho nakoniec prehovorila. Bolo to náročné ci? Moja švagriná si tiež toto zisťovala a jej dr povedal, že stačí 2 dní nemať, nie až 5 ved to je mooooc (môj by nevydržal 🤣) ja som rozmýšľala, ze skúsim kúpiť ten z lekárne.. na začiatok...ale až od nového roka teraz to neriešim moc...
Inak žienky, chcela som sa opýtať, tie ktoré meriate zospodu... občas mávame skorý ranný sex a tak po tom ešte spime alebo večer robíme tak, že ja už nevstanem a mam to v sebe až do rána... ako to potom teda merať ? Normálne aj so semenom vnútri? 😃
@patulka2 teplota sa meria hned po prebudeni, bez akejkolvek predchadzajucej aktivity. cize zobudit a odmerat, ranny sex potom.. alebo zobudit a odmerat a wc potom..
@ilovepizza
@mirus11
@patulka2
nam povedal ze 5 dni, ale teda to spravime asi tak, ze dnes sa potulkame a vo stvrtok pojde na odber, ide az poobede, tak by to mohlo byt v pohode
@adka3321 hlien si nesledujes? Ten je dobry ukazovatel ci sa ovu uz blizi alebo nie
@tmavovlaska93 mam praveze taky natahovaci, ale nie je ciry ako vajecne bielko, ale sem tam je tam take biele, aj krcok mam celkom vysoko. no zmatena som z toho vsetkeho.
@adka3321 v tom pripade by som sa snazila vtedy ked mas takyto plodny hlien
@adka3321 tých 5 dní je fakt dosť. Ide k nejakému urológovi alebo priamo do nejakého CAR?
@rosalie1411 k urologovi
hlasim 1dc

@sindyem ano ta cast cyklu je dost zdlhava 🙈 ale ja aspon prvych 9-10 dni nemeriam, tak sa normalne vyspim.. potom mi to uz neda 😬.. a k lekarke na folikulometriu ci?