Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova
@luci601
tak a sme tri
@ilovepizza to zvládneme! Nech to je rýchlo preč a môžeme sa zase snažiť ✊🏼☺️
@luci601
@ilovepizza no ja to uz vzdavam.kaslem uz na vsetko sledovanie uz na to nemam nervy
@katkaholiova
@ilovepizza Baby držím vám palce nech už sa akokoľvek rozhodnete a akou cestou pôjdete!
Držte sa 🍀☺️
tak dilema vyriesena. chlap povedal, ze som ho posielala na spermiogram, nebude ho prekladat a nech nevymyslam, ziadny sex dnes nebude. tak uz musim len dufat, ze ovu bude neskor 😀😀
@adka3321 vidis, vyriesil to za teba ☺️
@adka3321 myslela som si, že to bude urológ.. Škoda, že ste si to nedali niekde do centra, lebo tie výsledky od urológa vôbec nie sú komplexné a v CAR ti vedia zistiť aj iné parametre. No ale nevadí, uvidíš ako dopadnete. 😊
A možno ovulka počká do piatku.. 😊
@rosalie1411 uz k tomu urologovi ma problem ist, do car ho tak lahko nedostanem. my sme z PN a najblizsie car je Ba alebo Nitra, uz vidim ako by frflal. este tomu dam chvilu cas a ak sa nebude darit zacnem ho lamat na car, lebo ked zisti co to tam bude stat, no amen tma, sa sekne a nehnem s nim
@adka3321 pozri uvidite.. ak vyjde prijatelny spg, tak budete skusat dalej.. ak nevyjde az taky prijatelny spg, tak mozno sam uzna, ze do car s tebou pojde.. aj ked aspon na konzultaciu a nejake detailnejsie testy..
Môj manžel mi dnes vypil 0.5l alchemikového čaju s medom so slovami "mnaaam aké dobre, čo je to? Tuším to začnem piť " so smiechom pozerám naňho a hovorím "no láska, toto je alchemikovy čaj, ktorý pomaha udržiavať menštruačný komfort a pijem to do ovulácie" pozrel na mňa a zatváril sa akoby vypil ocot 🤣 potom mi hovorí, po tomto keď už nebude dieťa tak už neviem 🤣🙈
@patulka2 Ja som zas rano pisala manzelovi, ze mi je nejako na zvracanie...ze asi ta salama co som rano dala na chlebik uz nebola dobra. A jeho reakcia : "ale..ale...anoo? je ti zle? 😍😍😍" 🤣 hovorim mu, ze zlatko..pred par dnami mi skoncil menzes a predvcerom sme sa odvtedy prvy krat milovali, takto rychlo to fakt nefunguje 😂😂😂
Baby no co? nejake grafiky sa tu uz necrtaju?
@ilovepizza my sme dnes presne tyzden po iui ale teda graf nevyzera nejako nadejne :/
@mar_tina14 ukaz tie testy...nemysli hlavne na nic zle
@mar_tina14 mas ukazku testov? Mne pri malej tiez strasne pomaly silneli testy a potom som si urobila digi a ten mi ukazal 2-3 a uz ma mala pomaly rok 😍🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Silno drzim palce ✊🏼✊🏼🍀
ahoj. chlap bol na tom spermiograme. ma lepsie vysledky ako pred 2 mesiacmi, ale stale to nieje fajn. vysla mu astenozoospermia, ale ma aj vysoke leukocyty (2-3mil/ml, pricom norma je menej ako 1mil/ml), este ma ist v utorok na nejaky vyter, tak uvidime co tam zistia a potom neviem ako budeme dalej riesit 😕
@kika123kika ďakujem veľmi za podporu❤️dúfam, že to bude aj môj pripad🍀skúste kuknúť, posledný je robený dnes poobede
@mar_tina14 uf, no je pravda, ze nesilneju tak ako by mali...
Ja som mala uz riadne koľajnice. Skus spraviť este Digi..pripadne skočiť ku dr.nech zoberie krv, ci sa hcg zvyšuje spravne
@blabla22 tyzden je este skoro..neboj.. ☺️ a graf moze byt naozaj akykolvek.. dolezite je, aby ostal hore v case ms
@mar_tina14 podla mna silneju.. ku gyn ides kedy?
@adka3321 ja som si inak myslela, ze to je prvy spg.. no a urolog nieco povedal? ze ako to vidi s prirodzenym pocatim a tak? vysoke leukocyty hovoria o nejakom zapale?
@aleskandra a nie je nahodou dolezite, ako silneju obden? a to je pekne vidno, ze su silnejsie.. v podstate teraz niekedy by len zrejme mala ms, takze to este nemusi mat riadne kolajnice..nie?
@ilovepizza nie, toto uz bol kontrolny, zvysene leukocyty znamenaju asi nejaky zapal, preto ide aj na ten vyter a podla toho sa uvidi. zatial mu nepovedal nic o otehotneni, ale tak urcite je tam o dost znizena sanca. motilitu A spermii ma len 5% (pred 2 mesiacmi mal 0%). no uvidime ten vyter a potom pojdem k mojmu gyn. a uvidim co mi ten povie
@ilovepizza tazko povedať, kedze je tam viacero testov inej znacky. Keby testovala len jednou, bolo by to vidieť ovela lepsie 😊
Bohužiaľ, s takýmito ciarkami mam skusenosti, u mna to bolo 3x biochemické . Tym nechcem povedať, ze je to jej pripad

@katkaholiova nový mesiac, nová nádej! Sme v tom spolu ✊🏼