Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mar_tina14 ahoj, podľa mňa čiarka silnie. Daj si vedľa seba testy, ktoré boli robene obden a ideálne tej istej značky.. Strašne veľa testuje a potom ta to stresuje.. Neovplyvnís to. Viem, o čom hovorím, mala som 3 potraty.. Ďalší test urob v sobotu a ideálne použi tu istú značku ako naposledy a uvidíš.. 😊
@ilovepizza áno áno, viem že je este veľmi skoro na nejaké hodnotenie, ale všetko sa mi zdá ako vždy, aj graf, aj pocitovo, tak už nejak automaticky čakám klasicky priebeh a výsledok :/ ale máš pravdu, s tými grafmi je to všelijaké, ja som si po tom tvojom poslednom povedala že sa na to vôbec nedá spoliehať, keď ani takýto vyslovene učebnicový graf ako si mala nemusí nič znamenať..ty pokračujes ďalej v meraní v novom cykle? Držím palce 🍀
@rosalie1411 ahoj, ďakujem krásne za povzbudenie🙂ano s tým testovaním máš pravdu, sama seba potom len vystresujem..urobím ešte jeden až cez víkend takýto ako posledne a končím, počkám až k Dr na vyšetrenie a budem dúfať, že bude všetko ako ma byt❤️
@mar_tina14 ked si pozries testy obden tak silneju mne tiez silneli brutalne pomaly od tohoto trosku rychlejsie sle verim ze to bude na dobrej ceste 🙂 a akk radia vyssie skus digi mne ukazal digi 2-3 a test palickovy celkom slaby vid druha foto 🙂 a skus zavolat dr na odber na hCG 🙏🏽✊🏼
@mar_tina14 Velmi drzim palce!! nech testy silneju a nech je vsetko v poriadku. 😍
Babule, tak ja mam dnesnu prehliadku za sebou a som vysmiata od ucha k uchu...cysta sa vraj uplne vstrebala, nie je po nej ani chyru 🙏 a vystelku mam vraj krasne narastenu uz teraz, na pravom vajecniku krasny folikul, z ktoreho do tyzdna pojde vajko ❤️🙏 povedala, ze planovane hormony nenasadime, kedze vsetko vyzera teraz v poriadku. Takze prehliadku mam az o par mesiacov a dovtedy sa mame s manzelom snazit pekne prirodzene... a ze ak do marca nic, potom este porobime vysetrenia dalsie aj mne, aj jemu. Vydychla som si...tej cysty som sa bala.
@sindyem
@kika123kika
@rosalie1411 žienky tak hcg mi slabne, mam vysadiť lieky a čakať na ms😪
@mar_tina14 to mi je ľúto.. 😒😒
@mar_tina14 och to nie 😭 ved ten vcerajsi test uz vyzeral slubne 😢
@mar_tina14 Ach...to je mi moc luto ☹️ clovek sa konecne docka dvoch ciarok a nasledne taketo sklamanie a bolest... ja som to este nedotiahla ani k tym dvom ciarkam, a obcas sa chovam, akoby to bol ten ciel...taka cielova ciara, za ktoru ked sa zena dostane potom ma uz vyhrane. Pritom je to len zaciatok a vela veci sa moze cestou pokazit... drzim palce nech sa teda cim skor vycistis, das do poriadku a nech sa cim skor podari otehotniet tak, aby bolo vsetko v poriadku. ❤️
@tmavovlaska93 ani mi nehovor..ja plačem ako malé decko😭
@sindyem ďakujem za podporu...veru tie dve ciarky niesu všetko...dôležité sú veci potom a tie veľa krát do padajú veľmi zle a človek je na tom horšie ako keď nájde negatívny test😪. Ja tento rok už druhy krát ten istý scenar🥺😪
@mar_tina14 veľmi ma to mrzí, myslela som sa teba. Držím palce nech to vyjde co najskôr s pozitívnym výsledkom ❤
Ahojte dievčatá, dnes som 10dc a od 8dc mam priesvitný naťahovaci vytok (to by mal byt ovulacny?) Aj ma trocha brucho bolelo tak som si 8dc urobila ovu test keďže som nemerala, bola tam slabucka čiarka reku okej nič sa nedeje. Včera som si zmerala teplotu, aj test urobila, trocha silnel, ale dnes je ešte tmavší. Co myslite, vyzerá to, že bude o par dni ovulácia? Pretože ja mávam ovulaciu tak cca okolo 20dc
@patulka2 ďakujem si zlata❤️tak sme v tom zase spolu a budeme si držať palce navzajom🍀
@mar_tina14 to mi je luto bola si predsa u dr? :/
@kika123kika bola 2x na odber...
@mar_tina14 Ahoooj to ma veľmi mrzi! 😭 držala som silno palce! Sme v tom spolu zase všetky! Raz sa to musí podariť so šťastným koncom!
@sindyem pekne si to napísala. Čakáme na čiarky a pritom nie je tým nič vyhrate. Držím silno palce najbližšie mesiace nech sa podarí a na kontrolu už ideš 2in1 🥰🙏🏼
@patulka2 Ahoj ☺️ Ťažko povedať kedy bude ovu, testy sú slabé ešte a môžu skákať. Meraj teplotu a uvidis ako to pôjde. Ale kľudne môže byt aj skôr ako na 20dc. Nie je každý cyklus rovnaký ☺️
@mar_tina14 Nevedela som, ze uz druhy krat 😢...a nevies kvoli comu sa tak stalo? Progesteron v druhej faze cyklu neberies?
@patulka2 No u mna je takyto ovu test uz pozitiv 🤣 ale ja mam cely cyklus total snehobiele...minul cyklus som ani ovu test pozitivny nemala, aj ked si myslim, ze kvoli tomu, ze mam cinske sunty z aliexpresu, ktore nemaju tolko farbiva. 🤔 podla mna ak si myslis, ze kazdu chvilu by mohla byt ovu, aj ked skorej nez zvycajne, radsej si to poisti a majte minimalne do zvysenia teploty sex kazdy druhy den s manzelickom...stat sa kludne moze, ze tento cyklus budes ovulovat o nieco skor...
@majuska1996 Naozaj si dostala uzasny vianocny darcek. Drzim palce nech vsetko ide ako ma 💪🤗
@sindyem ďakujem krásne a áno ten najkrajší 😍

@aleskandra ďakujem, no ja v podstate mavam veľmi nepravidelne cykly plus pco, takže ms by som očakávala asi len niekedy teraz keďže bez hormónov som mala aj cez 40 dňové cykly...🤷♀️Uvidíme, či to bude biochemické aj u mňa alebo sa to vyvinie správnym smerom, asi to neovplyvním nijak😌
@ilovepizza