Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sindyem podla testov to este nevyzera na ovu, ale ja osobne neviem zachytit vrchol LH a nikdy nemam ovu testy pozitivne. uvidi nasledujuce dni podla teploty. ale aj ja som mala tento mesiac pokles teploty na 11dc a nebola z toho ovu. uvidim zajtra pozajtra co bude, dnes mam zas pokles, tak som zvedava
@sindyem
@adka3321
@luci601 nikdy som nezachytila úplne tmavé testy, ale sú dosť tmavé, takéto mávam počas plodných dní.. zvyčajne po takýchto mam cca za 2 dní ovulaciu, tak asi v pondelok bude. No som prekvapená. Prvý mesiac čo absolútne nič neberiem iba pijem alchemiku. Môže to byť aj tým? Ze telo neprijíma žiadne vitaminy ani nič ohľadne plodnosti a podobne a preto telo ide tak ako by malo? No sama som zvedavá 😊
Ahojte,davam do pozornosti toto video,hovori o vplyve psychiky a najma velkej kontroly zeny nad vecami,co ma negativny dopad na plodnost..a kedze meranie bazalnej teploty je cele o kontrole,treba si davat pozor,lebo tie stresove situacie s vyvojom teploty nemusia dobre posobit..🙏🏻
... tuším mi to sem cez deň nenahralo... úplne som zvedavá na zajtrajšiu teplou ci nakoniec ovu bude, resp. Je.. dnes mam akosi vlhko, aj ma spodok bolel, testy beleju, urobila som aj 1 kontrolný poobede a je ešte bledsi. Moje ovu testy nikdy neboli dominantne tmavé, skôr takéto. Preto si myslím, že ovu bud bude alebo akurát je. Ale kiežby bola a snáď to vyjde aj z toho jedného rázu. Stihli by sme do Vianoc Darček 🙏❤
@patulka2 Drziim moc palce. ❤️ Pravdepodobne sa ti len uplny vrchol na teste nepodarilo zachytit a teda kazdu chvilku ovu prebehne, ak uz neprebehla...Daj vediet, az ti teplota stupne. 💪 Ja este cakaaam. Predvcerom som mala ducha na ovu teste, a to mavam len ked sa ovu blizi, ale stale slaby...vcera sme s manzelikom zdobili stromcek a nedelovali a uplne som zabudla urobit si ovu test 🤣 a graf tu nemam dat aky, lebo mam odmerane za tento mesiac len dve teploty 🤭 ...takze to totalne flakam zatial s tym pozorovanim. Ale s manzelom sa milujeme kazdy druhy dnik, tak sa chlacholim, ze ak aj ovu nezachytim vcas, tak hadam to budeme mat pokryte 🤣💪
@sindyem my sa práveže moc nesnažíme, ani nebolo kedy, iba v sobotu tak dobre a po 3 dňoch mal snáď dostatočne nazbierane 🤣 teplota mi stúpla, som zvedavá na ostatne dní. Ovu test už nerobím keďže bledol ale skúsim ešte pár dní merať. Sama som zvedavá a držím nám všetkým palce tento mesiac najmä
@pet888 pozriem si to. Vďaka za odkaz.
@patulka2 ahoj vyzera to na super ceste 🙂 ja tiez cakam som 10dpo ale tiez tomu neverim nejak. Natiahol sa mi cyklus z 28 na 30/31 lebo sa mi posunula ovulka. Pripisujem to inofolicu. Tak uvidime. Mna zas len prsia bolia a vecer mavam zimnicu ine nic. Predtym ked som merala min. Mesiac som mala covid nakoniec 🤦♀️ tak ti vudem moc drzat palce 🤞🙂
@patulka2 boze teraz kukam ja ze to je tvoj graf nad tvojou spravou. Nic sak posli ked ti prebehne. Kukneme 🤞😍
@karolli111 nie nie, to je moj 😀😀😀
@adka3321 ano viem a mas ho paradny zatial. Len tak dalej. Drzim palce 🤞🙂
@karolli111 hehe všimla som si 😊 ale máš ho fajn, na 10 dpo je to super, držím palce ❤
@patulka2 dakujem no ved to je vzdy tak az do dna mrchy 🥴
@adka3321 teplotu mas teraz krasne vysoko..drzim palce nech neklesne 💪🙏
@patulka2 tak u teba zatial ovu nic? Mne po troskach silneju duchovia na ovu testoch, ale este tiez cakam...dnes som 16 DC, min.mesiac bola ovu 18 DC, mesiac predtym 22 DC, tak som zvedava...
@adka3321
@atr29
@karolli111 Babule aj Vam drzim palce, nech sa tento mesiac podarí ❤️
@sindyem dakujem aj tebe nech cim prv mas ovu a len nech to ide hore a aj ostane 🙏🙂
@sindyem ahojky áno klesla som ako vidíš, takze podla teploty ešte ovu asi nebola...ale preco potom ten vytok a "skoro" pozitívne testy ?? Minulý mesiac som malanaz 24, predtým 19, 46, 17, 21 tak si vyber 🤣 aj b, som sledovala vytok ale stále mam nejaké vlhko 🤷♀️ som z toho normálne ze pako...jedna appka píše ze ovu bude 19, druhá 21, tretia 22 🙈😀

@mar_tina14 to mi je velmi luto :/ pozri sa aj tak na to ze pride ms a po takomto biochemickom tehu sa zadari raz dva 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Mala som to tak isto aj ked u nas prisla potom este vacsia bolest :/ strata dvojiciek v 6mesiaci :/ no po pol roku cakania a dufania ze sa dockame konecne babatka sa zadarila tato nasa laska na prvy sup🙏🏽 Cize nevesaj hlavu vsetko bude ako ma uvidis vsetko sa pre nieco deje , tak ako aj toto 😔✊🏼 Viem je to pre jednu zenu to najhorsie co sa moze stat. Myslienky preco sa toto stava preco ked uz sa to podari preco to tak aj nezostane az do konca. Bohuzial deje sa to a deje sa to zenam ktore po babatku velmi tuzia 😔 ale raz sa na kazdu z nas z vas usmeje stastie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Silno drzim palce a tu sa baby vzdy podrzia su tu super baby fakt bola som tu uz dlho a verim ze sa sem zase vratim s meranim teploty a skusanim o baby ❤️😍🙏🏽