Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby mohlo sa stat, ze zrazu by som mala ovu na 8 dc namiesto 13-15 dc? vcera som si prvykrat po ms zacala merat a krasne teplota 36,35. a dnes uz 36,67? to je u mna poovu teplota.. och porazi ma, ak este neklesne 🙈 sme ani sex este nestihli od ms mat. prvy mesiac beriem infolic, ze snad nieco pomoze s uhniezdenim a ani by sme to nestihli..
@ilovepizza Ahoj. No môže sa stať kľudne že sa to posunie. Joooj ale však uvidis ešte, musia byt 3 teploty zvýšené tak meraj ďalej. Snáď ešte klesne ✊🏼
@luci601 boze ja fakt dufam, ze to je iba nejaky omyl.. ani sa na ovu necitim, ze by uz bola ..
@ilovepizza a ja som sa na ovu cítila aj testy som mala dosť tmavé (neboli úplne pozitívne ale tmavli) a nakoniec mam teplotu dole. Boli dve dole, jedna išla hote a teraz už mám 2 dole 🤷♀️tak nakoniec podľa teploty asi ani nebola a pritom som mala aj vytok
@patulka2 no ano.. pravda, ze tym prizankom sa uplne neda vzdy verit.. no tak uvidim :/.. to mam urcite za to, ze som sa zastrajala, ze budem len do ovu merat, tak mi ju telo doprialo skor 🙈🤣.. ale stale dufam, ze zajtra klesne..
@ilovepizza Ahoj mne zasa inofolic predlzil cyklus a ovu som mala az neskor. Zajtra by som podla normalneho oravidelneho 28dnove cyklu mala dostat ms ale FF mi ukazalo az 20teho koli tej posunutej ovu. Vela bab pise ze im ten inofolic rozhadzal cyklus 🥴 ale tak hadam nam to pomoze.
@karolli111 ved to som aj cakala, ze by prisla neskor.. no ak ovu uz bola, tak mne veru infolic nepomohol 🤣🙈.. hlavne nechapem, ze zrazu by tak skoro dozrel daky folikul.. no cudne cele.. snad zajtra bude teplota nizka opat a toto bola len nahoda..
@ilovepizza ja dnes ako vaječný bielok 🙈 žeby teda predsa ? 🤣🤣
@ilovepizza noo tak mozno u teba riadne rychlo zabral. Sak uvidis mne sa zdalo ze 12-13dc bude ovu a nakoniec az neskor aj podla hlienu.
@patulka2 super drzim palce 🤞
Aktualizácia mojej ovulácie 🙈 po tom, čo som si myslela, že okolo 11 a 12 dc sú pozitívne testy (hanba mi 🤷♀️🙈🤣) som si včera robila a bol skoro biely. Ale dnes mi to nedalo, vytok ako bielok (konečne som pochopila co to aký vytok je) som si urobila test q ta čiarka sa tam rysovala ešte sa necrtala ani testovacia. Takže dnes s istotou hlásim pozitívny ovulacny test, ktorý som takýto snáď ani nemala a čakám, že dnes, zajtra prebehne ovulácia 🥳❤
@patulka2 no tak ten ovu test je paradny, 100 % - tny. Taky som asi ani nikdy nemala. 🤩
@patulka2 testik je pekný, ale ešte mu chýba.. Skus ešte urobiť poobede a zajtra ráno 😊
@karolli111 no to ani ja som takýto tuším ešte nemala 😀
@rosalie1411 ono by sa to malo merať cca do 14tej hodiny, tak píšu na návode. Môžem skúsiť ale už reku nechám tak, už keď viem, že sa to blíži 🙂
@ilovepizza tak inofolic je hlavne na kvalitu vajíčok a lepšie dozrievanie, takže je možné, že ti ovulku posunul na skorší dátum.. Múdrejšia však budeš o pár dní.. 😊 Okrem teploty je ozaj dobre sledovať ten hlien.. Nestačí kontrolovať len ten co je na nohavičkách, ale keď sa utries, ostáva na papieri. Je tahavy, priesvitný, presne ako vaječné bielko. Niekedy si ho všimnete iba ak vykonávate potrebu a pozeráte zároveň do WC.. Chápete ako to myslím.. 😂😂 Ale fakt toto je dobré odsledovať si a keď budete vedieť rozoznávať hlien, ľahsie sa vám bude vyhodnocovať aj teplota.. 😊
@patulka2 hej? Tak máš asi nejaké iné.. Ja som mala všetky také, že do 20tej večer.. 😊 Držím palce.. Každopádne, to, že máš tahavy hlien je jasný znak plodných dní, takže skôr či neskôr ovulka bude.. Teraz to treba využiť. 😊
@rosalie1411 vieš čo? Ja som si teda ten test urobila a vieš čo? Je skoro úplne biely 🙈 o 11.25 pozitivny a o 13.40 nič, beloba? To co ? A nepila som uz asi hodinu... a pozerala som to, nakoniec je písané medzi 10-20 hod odobratý moc a sú to Woman secret right time tých 20ks v balení
@patulka2 hej, tie sú fajn.. 😊 No ono aj ak si jedla polievku, aj to je voda, tak možno bol zriedený moc.. Alebo bol vrchol niekedy skôr ráno, to už nezistís. Ak ti ešte ostali, fakt správ niekedy o 18tej a uvidíš, aký bude.. Alebo potom zajtra okolo tej 11tej, aby si to vedela porovnať.. Ja sa nerada spolieham na ovulacne testy, podľa mňa sú to vyhodené peniaze.. Ale tiež som na tom istú dobu ficala 😊
@rosalie1411 mne aj dr povedal ze netreba sa spoliehať ale aspoň viem, že sa niečo blíži 🤷♀️ skúsim zajtra a som zvedavá na teplotu ale ved aj tak, hlien nepusti 🙂
@rosalie1411 ano hlien sledujem okolo ovu aj dnes som ho teda hned skontrolovala a vobec mi neprisiel ako plodny.. ale teda naozaj uvidim zajtra a pozajtra.. ak by to bola predsa ovu, tak buduci mesiac budem vediet, ze ju mam tak skoro cakat 🤷🏻♀️..
@rosalie1411 aj podla mna su ovu testy vyhodene peniaze. par mesiacov dozadu som si ich robila a mala som depku z toho, ze ani jeden som nemala pozitivny, tak si hovorim, ze ovu asi nemam a isla som k doktorovi a on mi povedal, ze ovu uz bola a testy predtym biele. odvtedy si ich nerobim, lebo ja proste neviem vychytat ten vrchol. mam doma asi este 3 testy co mi ostali, tie mozno spravim len tak z dlhej chvile, ale nove uz nebudem kupovat.
ja tento mesiac nemeriam ani nic podobne nechavam to na prirodu.doteraz nevyslo len som si davala nadeje.teraz uz tomu neverim takze som to vsetko vynechala
ahojte kočky, prosím koľko DPO by som mohla podľa vás začať testovať? Teploty u mňa vyzerajú takto. Ide totiž o to že som 4-8dc mala nasadený clostilbegyt a od 14dc na 10 dni duphaston, no ak by som bola tehu, mam ho pokračovať brať, keďže posledné tehu dopadlo MA. No Duphaston dnes doberám ale na test je skoro si myslím. Kedy je šanca že by už test niečo ukázal?

@adka3321
@sindyem ďakujem dievčatá, ja v piatok odkladám teplomer a cestujeme na sviatky za rodinou. Držím nám všetkým prsty 🤰🎄🙏