icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

blabla22
22. dec 2021

@sindyem ahoj, uzivas prvykrat ten progesteron? Ja som mala teraz dva mesiace duphaston a paradoxne mi poovulacne teploty znizil, tiez som bola prekvapena. Mozno mas podobnu reakciu

ilovepizza
22. dec 2021

@patulka2 beriem ho od 1 dc.. taketo tablety nerada zacinam od stredu cyklu, takze som zacala s prvym dnom ms. no uvidime, ale takyto sialeny rozhadzany graf som este nemala
@sindyem no ovu nebola, ale uz by som bola rada, keby bola.. vcera pozitivny test,tie si robim rano digitalne a vacsinou na druhy den uz mam zvysenu teplotu, tak ma prekvapilo, ze dnes este nie.. no tak dufam, ze zajtra to pride 🤷🏻‍♀️

sindyem
22. dec 2021

@blabla22 Prvykrat to nie je .Uz som uzivala predtym, len to bolo vyssie davkovanie. Vkladala som 1 tabletku rano, dve vecer pred spanim..rano vdaka tomu vzdy bola zvysena teplota. Teraz vkladam len jednu tabletku doobeda len ako taku poistku...tak mozno je to nizke davkovanie na to, aby mi to tu teplotu zdvihlo... 🤔 ale aj keby som utros nebrala, tak o tomto case mavam vyssie teploty uz..

sindyem
22. dec 2021

@ilovepizza Tak drzim palce, nech sa teplota zvysi zajtra a ovu potvrdi 🙏

patulka2
22. dec 2021

@ilovepizza poistite sa sexom každý druhý deň a už len vyckat 😊 nič neovplyvnis ako aj ja... istili sme sa každý druhý deň lebo som tiež presne nevedela kedy. Dúfam, že z toho niečo bude. Držím ti palce
@sindyem no som na teba silno zvedavá ďalšie dni 🙂

ilovepizza
22. dec 2021

@sindyem
@patulka2 dakujem baby. dnes som chcela este, ale muz je v praci, takze to asi nedame, tak budem musiet verit, ze vcera to stacilo, ak by bola dnes ovu 🤷🏻‍♀️

sindyem
23. dec 2021

@adka3321
@patulka2
@ilovepizza Babule, tak co? Dnes ako?

U mna teplota o nieco vysplhala. Som 7 DPO. Meriam zajtra naposledy ☃️❤️ a nasledne odkladam teplomer...uz som rozhodnuta 🌟

patulka2
23. dec 2021

@sindyem ja sa musím smiať, ja som ta preskočila, už som 8dpo, cele mi to posunulo po dnešnej teplote. To je mi zahada celý cyklus.

patulka2
23. dec 2021

Druhá vec.. ráno o 4.45 som bola hore tak som si zmerala, bolo 36,28. Išla som na wc, napila sa a nemohla zaspať asi hodinu, tak som listovala na nete. Potom som merala klasicky 7.30. Takže ta teplota bola na pobavenie, zapisujem si 36.50 pridávam hodnotu, aj tak by som mala vyššie číslo a už je jedno aké. Podstata je, že sa držím nejako hore. A je mi jedno kedy ta ovulácia už bola. Ešte uvidím zajtra, pozajtra

adka3321
23. dec 2021

@sindyem ahoj. ja dnes takto, mierny pokles. cakala som, ze dnes uz bude vacsi pokles, no uvidim zajtra co bude. normalne rozmyslam podla tych zajtrajsich teplot, ak by sa drzali hore, ci skusit test, alebo nie (budu vianoce, bol by pekny darcek, ale na druhej strane sa mi nechce minat test 😂😂🙈🙈 hotova dilema, ale uvidim podla teploty a potom budem rozmyslat)

sindyem
23. dec 2021

@patulka2 No vidis..a ja by som podla grafu povedala, ze si mala ovu az ten 17 DC...🤔 ale vies co? vy ste sa pekne snazili celu dobu, takze je to šumafuk 😂 mozes byt v klude...

@adka3321 Aku dlhu mavas luteal.fazu? No ak dobre pocitam, si dnes 12 DC..to ja uz dostavam MS..takze ja by som to na tvojom mieste skusila 😂 som na teba mega zvedavaaa!! drzim moc palecky nech to vyjde ❤️🙏

adka3321
23. dec 2021

@sindyem sama neviem, kazdy mesiac inac 🤷🤷🤷 som z toho zmatena. minuly mesiac som uz mala na 12dpo teplotu dole a 13 dpo dosla ms. ale tak cca 12-14 dni mam lutealnu fazu. natahuje ma to riadne 😂

sindyem
23. dec 2021

Zienky, a kedze zajtra uz tu mame Vianoce ❤️☃️🌲 a ja viem, ze pravdepodobne zajtra nebudem tolko na telefone, uz dnes by som Vam chcela vsetkym tuna zazelat krasne pohodove sviatky prezite v kruhu rodiny s tymi najblizsimi...a hlavne, nech sa kazdej splni to najvacsie vianocne zelanie, vytuzene pohodove tehotenstvo a zdrave babatko cim skor. 🙏🤰🤱❤️

sindyem
23. dec 2021

@adka3321 Podla mna by uz ducha mohlo ukazat 🙏🙏🙏 a ak neukaze, este stale nie je nic stratene.. no som na teba fakt extremne zvedava 😍 keby nahodou testnes, daj vediet ❤️🙏

patulka2
23. dec 2021

@sindyem ja si tiež myslím, že to bolo toho 17dc. Ale hej, už je to šumák lebo nič neovplyvnime. Bude už len bud - alebo 😊
A ďakujem krásne, prajem aj tebe a všetkým krásne sviatky
Nech sa splnia aj nám tie najkrajšie želanie ❤

ilovepizza
23. dec 2021

Aj ja prajem krasne sviatky, baby 🎄

ilovepizza
23. dec 2021

ja som dnes s teplotou vystupila na 36,8, takze hadam uz bola ovu.. este zajtra odmeriam na potvtdenie a potom uz asi nie, hoci mali by sa tri dni.. no uvidim🙈

adka3321
23. dec 2021

@sindyem nechcem testovat predcasne, lebo vzdy ked testnem a vyjde jedna ciarka si nadavam, ze som sprosta, naco som testovala, zbytocne som minula test 😂😂 takze asi fakt pockam co to spravi. ja si stale hovorim, ze to nevyslo, aby som potom nebola taka sklamana, ked to naozaj nevyjde, takze pokial nebude teplota dlho hore som v tom, ze to nevyjde 🙈

adka3321
23. dec 2021

napodobne, stastne a vesele a hlavne pohodove prezitie sviatkov 🙂

luci601
23. dec 2021

Krásne sviatky vsetkym zienky ☺️🥰❄️ Užívajte, oddychujte a nech sa nám splnia želania ☺️
Vsetkym vám držím palce a sledujem vás ako vám to ide ☺️

patulka2
24. dec 2021

Krásne vianočné ráno skupinka. Ja som dnes merala, držím sa hore, mala by som byť 7 alebo 9 dpo alebo to je aj jedno vlastne 😃 podstata je, udržať sa hore. Každopádne vstávam s dobrou náladou, keďže sa držím hore a teším sa na dnes.
Prajem Vám zo ❤ tie najkrajšie sviatky v kruhu najbližších, aby si človek užíval jeden druhého a nasával to pozitívne co nám tieto sviatky prinášajú. Najmä pokoj a pohodu. Šťastné a Veselé ❤

baru2
24. dec 2021

@patulka2 krasne vianoce aj tebe... drzim palce!!!

sindyem
24. dec 2021

@patulka2 Super, ze teplota je hore ❤️❤️❤️..u mna to tiez nevyzera zle..prispali sme si, takze o hodinu neskor merane, preto je mozno teplota vyssia..a dva krat po sebe som merala...najskor 36,89...potom 36,93...zapisala som prvu hodnotu a odkladam teplomerik 🤭 som zvedava, ci vydrzim.😂😍 drzme si palce a kraaasne Vianocee 🌲🌟❤️☃️

nicole003
24. dec 2021

Žienky, krásne a pohodové sviatky prajem.... zároveň hlásim 1dc,neskutočne presné načasovanie 😁

zuzik5891
25. dec 2021

@sindyem merala som zo spodu a poviem ti že veľa krát sa mi stalo že ma môj zobudil a opýtal sa ma či som si ho už vybrala🤣🤣🤣🤣

ereska
25. dec 2021

Vsetkym krasne sviatky plne pohody a snazilkam krasne silne // do noveho roku a pohodove tehulkovanie

patulka2
26. dec 2021

Krásne ránko, zasa prehodené, 9dpo, podstata je byt hore. Vy baby akooooo? Som zvedavá

sindyem
26. dec 2021

@zuzik5891 😂😂😂 som sa zasmiala...viem si to predstaviť no 🤭

@patulka2 Drzim paleckyyy!!! Ja netusim ako na tom som, lebo nemeriam. 😂 Odlozila som teplomer. Dnes som ale 10 DPO a zvyknem dostat riadny menzes na 13 DPO...tak aby ma to zasa nezastihlo napripravenu, zmeriam asi na 12 DPO, ak dovtedy uz nepride...inak priznaky ziadne nemam, tehotno sa necitim. 😂 Akurat par noci zlych, co som sa budila spotena ako mys....a teraz nabehnute citlive prsia ale to mam z progesteronu. 🤓

@adka3321 ty akooo? este si netestovala?

adka3321
26. dec 2021

@sindyem ahoj. ja takto 😂 vcera velky prepad a dnes zas mierne zvysenie 🙈🙈🤷🤷 este som netestovala, uvidim co zajtra-pozajtra teplota a potom sa rozhodnem ci testovat. dnes som 15dpo uz by sa mala ta teplota nejako vyvrbit. nechcem testovat, aby som nebola sklamana ak tam bude jedna ciarka.

patulka2
26. dec 2021

@sindyem mne tiež bolo posledné noci neskutocne teplo ale aj cez deň. Najradšej by som behala bosa a v tielko. Taka horkokrvna sa cítim 🤣 inak ma trocha boli spodok a trocha mam vlhko, nič viac. Prsia no coment. No ja nezbadam, ja ich mam citlivé asi tak ci tak 🤣
@adka3321 držím silno palce nemas až taky pokles, stále to byť môže 😊 máš nejaké príznaky?