Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ja tam vidim slabu ciarku tak drzim palce nech je to ta prava ciarka 🍀🍀🍀
@81anina zeby ? mala sanca ale mozno zazrak 🙄
@katkaholiova gratulujem, ja si myslim ze je to tam. Uz len nech pekne silnie. Teplota je super uz len par dni vydrzat na potvrdenie 🤞🤞🤞
@ladysmurf dakujem za povzbudenie.uverim ked bude meskat a budu kolajnice 😉
@katkaholiova Wau, som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať 🙂
@katkaholiova Teraz vidím fotku, rysuje sa to tam. Alebo ako by povedal môj muž ,,už sa to pečie" 😍
@domulibalazova
@ladysmurf
@81anina myslite ze je to ruzove
@katkaholiova Kati podľa mňa je to naružovelé, predsa je to ešte len pár dní DPO, moje kamky mali slabé čiarky aj 15DPO 🙂
Mne raz urobil pepino test kanálik a ten bol iný...bolo to vidno že je to proste kanálik 🙂
Verím, že Ti bude čiarka tmavnúť 🙂 Môžem sa spýtať ako dlho pracujete na bejbynku ?
@baru2
@patulka2 Dakujem kraasne zienky ❤️ ste zlate...dnes som nemerala ani netestovala...az na Novy rok 🙏 ale pocitovala som vcera vecer take potahovanie v podbrusku raz nalavo, raz napravo...hadam je a bude vsetko v poriadku. Uz som nastavena ze musi to byt dobre a hotovo 😂 @baru2 Citala som o tej spavosti ze je to vraj normalne, telicko nabera energiu na vsetky tie zmeny co v nom prebiehaju... tak som zvedava dokedy budem spáč ja 😂🤭 Vcera vecer som celkom vydrzala byt dlhsie hore, ale zasa rano ma nevedel manzel dostat z postele 😂 dnes silvestrujeme, tak som zvedava dokedy vydrzim mat oci otvorene 😂
@domulibalazova 13mesiacov sa snazime ale uz som to vzdala len pri vcerajsich bohesiach a dnes teplota hore my to nedalo
@andrejka1606 Graf vyzera velmi nadejne. 💪 Drzim palce 🌟😊
@katkaholiova Kati aj ja vidim nejaky naznak ciarky a ja nezvyknem vidiet nic... takze tisko drzim palce, nech sa jedna o vianocny zazrak aj u teba ❤️💪 testuj az o dva dni radsej,resp.pozajtra, aby si sa nestresovala s tym. Ak je tam, este je velmi slabunka, je to skoro ...
@sindyem nebudem skor zajtra ani merat kedze neviem aky bude spanok dnes
Presne baby, radšej o dva dni a vidieť niečo smerodajné, ako zajtra ráno stresovať 🙂
@sindyem ďakujem veľmi pekne. Potrebovala som takýto komentár..trošku povzbudiť. Je to môj prvý mesiac s meraním BT 🙂
@katkaholiova ťažko povedať z fotky či je to ružové.Pozajtra urob test a uvidíš.Ja som mala na 10 dpo také bolesti a ružový výtok že som myslela že už aj dostanem ms a to sa malý zavrtaval 🙂
Dievčatá, prajem všetko dobré a nech je rok 2022 zlomový...
🩸Hlásim 1DC🩸Skoro každý silvester mam jahôdkové slávnosti 🤭 zároveň Vám všetkým prajem aby bol rok 2022 ten náš a každej jednej sa podarilo to, po čom už dlho túžime. Tehulkám želám hlavne pokoj a pohodu a veľa síl pri finále ❤🥳🎆
Baby tuším sme v tom rovnako, niektoré sme začali cyklus, iné zistili že sú tehulky 🥰 Majte krásny večer s prajem Vám všetkým aby sa Vám v Novom Roku splnili všetky želania a boli ste zdravé 🥰❤️
Ja dnes 3DC, zvyknem aj mať menzes iba 3dni tak uvidíme 😊
Zienky vsetkym Vam tiez prajem len to najlepsie v tomto novom roku!!! Hlavne zdravicko a splnene sny! ❤️❤️❤️🤗
@katkaholiova ahoj... testovala si dnes?..