Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova ja toto nechapem :/ drzi sa teplota na teste duch a potom toto? Keby sa ti to s tym duchom stalo raz ale co som tu pozerqla tak viackrat ze? Mrzi ma to :(
@baru2 co uz len co pride ms odkladam teplomer a uz naozaj koncim zo vsetkym.uz vas budem len sledovat
@katkaholiova dr ti nerobil ziadne vysetrenia este? Kde by mohol byt problem?
@baru2 nerobil lebo mojho na take nenahovorim on chcel tomu nechat volny priebeh ani nevie ze sa sledujem.
@katkaholiova tak volny priebeh je urxite na zaciatku fajn ale po dlhsom snazeni uz to asi treba troska pozriet. No mrzi ma to. Drzim palce aby to coskoro vyslo
@baru2 dakujem uz sme na to asi stary takze uz nadej nedavam
@katkaholiova Katarínka mrzí ma že teplota ti padla, uvidíš teda,či príde MS . Určite si dopraj oddych keď cítiš, že si z toho už vyčerpaná 😩❤️
@domulibalazova no ja uz dlhsie aj tetaz som zacala merat az 8dpo ale teraz som uz nebudem vobec
@katkaholiova Katka a ty to nemávaš biochemické? Toľko krát duch na teste a aj na takých co mne v živote nezaduchovali... No každopádne mrzí ma to... Chápem už aj tvoju frustráciu som na tom tak isto..
@katkaholiova skúsila si dnes testnúť? Ak si tehu, tak sa čiarka dnes objaví na 100% ☺️
@katkaholiova akurat som čítala že tvojho chlapa sa nedá nahovoriť na vyšetrenie, no ja by som mu dala "po pysku" jednu.... Kks, tak ty sa mesiac čo mesiac trápiš, čakáš a dúfaš, investuješ do testov, veď ty už ani šťastná byť nemôžeš lebo ja viem čo je to túžiť po bejby. Akože, moja kolegyňa mala toto, už boli objednaní a jej manžel sa jej v ten deň na to vyprdol, že on sa nebude robiť do skúmavky.... Ale to, že ona 3roky trpí a túži po miminu.... To ho neserie. Ja by som toto netolerovala. Lebo z toho mi vychádza, že bábo chce len jedna strana. Voľný priebeh? Tak keď vidím, že to nejde.... Tak riešim prečo to nejde. Ja na tvojom mieste štopem muža vitamínmi s inositolom a napr. ašvagandou. Vitamíny má napr. MyProtein stránka, volajú sa Alpha Men, obsahujú všetky dávky čo muž potrebuje aj na správnu potenciu a kvalitu spermií okrem iného a na tej stránke býva neustále zľavový kód aj 50%.... Ja tam objednávam hocičo už asi dva roky. No a tá ašvaganda je perfektná práve na mužskú "vec", aj libido dvíha, aj spermie regeneruje a posilňuje. Túto prírodnú vec odporučila doktorka kamoškinmu mužovi, keď mu vyšli testy na spermie trošku horšie.... A zabralo ☺️ a ty to isté. Pokiaľ si zdravá, tak by som sa ničím netrápila - ani vekom, a upravila by som sa celocyklovým pitím čistej alchemilky a hotovo. Ona ti aj s rozbehnutím ovulky pomôže, je to len bylinka, ale je extra účinná. Denne vypiť liter čaju to sú dva sáčky z tejto (ja ju kupujem v DMke, ale je aj v lekárni) ... Piť celý cyklus od začiatku menzesu. Meraj si teplotu a mala by si vidieť krásnu ovulku, ze kedy je. Podľa toho zistíš akú dlhú lutealnj fázu máš a na ďalší mesiac sa môžete opäť posnažiť. Budeš pekne piť alchemilku od začiatku cyklu až po týždeň do "nového cyklu", lebo keby nahodou bolo bábo, tak alchemilka čistí maternicu takže môže zárodok vyplaviť. Proste.... Prečo takto jednoducho píšem? Lebo psychika robí takú galibu, ak je žena už úplne na dne síl, tak jej nič iné občas nepomôže, ako jednoduchá starobabská rada a bum je to tam.
@millky pila som uz a vsetko mozne brala preto to uz vzdavam.ale budem sa tesit z kazdej vas ked tu budu testy 😉
@katkaholiova ak mate vyssi vek to tiez nie je problem. Ale treba prezistit kde nastava problem. :/
Ahojte baby🙃. Ako sa mate? Nejak to tu stichlo.🤫 Ja som cca 9-10 dpo (viem podla ovu bolesti a hlienu) ,tento mesiac som sa rozhodla nemerat a nesledovat ovu, proste nechat to tak...beriem duphaston 2x1 a progestanelle davam na noc. Od vcera ma pobolieva podbrusko,akoby uz mala prist mrcha,inak nic ziadne pms,ani prsia bolave🤔nemyslite,ze je to este skoro na ms? Alebo to moze byt z tych liekov? Som 24DC dnes.
ja hlasim 1dc a lucim sa svami.uz koncim zo vsetkym
@katkaholiova moc ma to mrzi.... ja by som sa nevzdavala a bojovala za to aby ma aspon vysetrili kde je problem. Ale je to na tebe ty vies ako sa citis ;) drzim palce
och baby, ja som sa akurat dozvedela, ze dalsia kamoska je tehotna a uplne ma to zlozilo, revem tu jak korytnacka 😭😭😭 neviem si pomoct. myslim si, ze to celkom dobre zvladam a potom mi niekto povie, ze je tehotny a uplne ma to zlozi
@mar_tina14 ja som minulý mesiac mala dpo 12 dní a mávam okolo 15, 17 ako kedy no teraz bola skoro. Ale môže to byť aj niečo iné a pozitívnejšie, držím palce aby vydržalo 😊
@katkaholiova mrzí ma to, moznonked od toho všetkého vypnes tak sa to podarí. Moja teta sa tak dlho snažila a keď to najmenej čakala to po 16tich rokoch sa podarilo druhe, už mala vtedy 36r. Myslím, že to je ozaj aj psychikou q ako to ma človek nastavene v hlave. Ale držím moc palce ❤
@adka3321 aj mne včera kamarátka napísala ze cqkaju a pravdepodobne dvojičky... tiez sa snažili 2 roky a nakoniec bola chyba v mužovi.. ale mňa to zasa potešilo, možno aj tým, keď viem čím si prešli aj oni počas 2 rokov. Neboj dobre bude. Ja idem 12teho k dr pred ovu tak som zvedavá moc
@mar_tina14 ahoj, tiez som uz chcela napisat, ze ako sa mate..
Ja som vcera robila test-negativny, takze zajtra pride MS, aj ma uz brucho boli 🤷🏻♀️
@katkaholiova uplne ta chapem, aj mna prepadaju taketo myslienky, ze sa na vsetko uz vykaslem, ale potom mi to akosi neda. v kazdom pripade, drzim palce, aby sa vam zadarilo ❤️
@adka3321 ja mavam to iste.. neda sa neplakat, ked vidime, ze niekomu je dopriate a navyse, ked clovek zisti, ze sa snazili “az” tri mesiace.. co uz.. zase o com by to bolo, keby vsetci mali problemy s otehotnenim.. len mi je luto, ze my patrime prave k takym, ktori zjavne tie problemy maju.. a ano, niekedy prepadnem aj sebalutosti, ze co som komu spravila, ze zrovna ja musim mat s tymto problem a stale to riesit, ale tieto myslienky nicomu nepomahaju :/
@ilovepizza ona ma este 1 a pol rocnu dcerku, takze sa dlho nesnazili... ja sa proste neviem z toho radovat.
@patulka2 moj chlap bol vcera u urologa pre vysledky, mal tam nejaky nalez, tak dostal antibiotika a o 2 mesiace zas na kontrolny spermiogram, ci pomohlo. ides k vargovi na kontrolu?
@adka3321 ved ono to presne tak je, ze bud su pary, ktore sa moc snazit nemusia a su tehotne hned tak do troch mesiacov, alebo potom su pary, ktore sa snazia aj roky a nic.. a ja mam presne plne okolie tych prvych parov, ze kto chce, kazdy to dieta ma hned. Okrem nas teda..
@adka3321 akurat som to hovorila môjmu. Lebo si môj príklad na to, že hovorím mužovi, že tvoj nechcel ísť a nakoniec isiel a tak, že asi niečo nemá oka..aj tej kamarátky muž, mal chybu on tak mu to tak nepatrne predstieram, že mal by ísť aj ona...ale každopádne som sa objednala ja, aby mi skontroloval, pripadne niečo porobil. Lebo urológ mal až 18teho volne a to už budem mat po ovu tak aby sme nepremeskali. No a ja tento mesiac zatiaľ nemeriam, som v kľude a pijem si iba alchemiku a začnem ten gynex
@patulka2 ha, ze priklad 😀 ale ano, mne je to smiesne, lebo mne chlap tvrdil, ze on chodit nemusi, jemu nic nie je, ved predsa nebudeme mat obidvaja problem. a opak je pravdou. ja teraz ani k dr. nepojdem, nebudem zbytocne brat lieky, kym on aspon ten nalez neprelieci a mozno pockam az do toho dalsieho spermiogramu, co tam bude a zatial budem ovu meranim sledovat, ci je alebo nie. akoze je to dost 80€ za ten spermiogram, ale pre pokoj v dusi... mne kvazi trochu odlahlo, ked jemu vysli zle vysledky, ze nie som len ja sama na vine, ale mame na tom obaja svoj podiel preco sa nedari
@katkaholiova Katka myslím na teba držím Ti palce aby sa tvoj sen naplnil, bojujeme všetky spoločne :* drž sa
@adka3321 Jooj presne viem o čom píšeš a najlepší klinec na koniec je keď sa Ťa taká kamoška alebo známa opýta, že kedy budeš mať ty bábätko
Dámy ja dnes 8DC, teplota 36,61
@adka3321 dufam, ze sa za to nehneváš, ja som to nemyslela zle, len potrebujem fam nejako chlapa dokopať a neviem ako tak mu uvádzam príklady. Keďže ten urológ ma volne až 18teho, to už mám asi po ovulacii alebo je to v čase snaženia sa, tak som sa dala ja pred ovulacioi 12teho a áno k Vargovi na kontrolu. Bola som tam v októbri a ze keď mi to za 2 cykly nevyjde mam prísť, no odvtedy už prešli 4 a nic tak reku idem ešte ja.. a ja tiež aspoň pre pokoj v duši nech viem kto je teraz na chybe, či stále ja alebo aj on niečo ma.

takze test zbytocne robit vedela som uz cakat ms