Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@malarybka3 dakujem krasne ☺️ z 5 grafov je hadam tento prvy kt. vyzera normalne.
@domulibalazova tak bolo vidieť té sú tmavšie ale už to bolo, nevystihla som maximum, dotoho ta sliznica, ja neviem. Ibaže by som mala ovu pri teplote 36 alebo 36.05 aj to je možné mala som uz pri 10.. len tie 2 hodnoty akurát nemam, ťažko povedať.
@tmavovlaska93 ja som raz tak mala na 45 deň 🤷♀️🤣 raz
@bla111 dik za tip, už mám zásobu 🤣
Baby to máte super akciu 🙂 ja som sa testov nakupovala až až, tak som teraz objednala W.Secret ovulačné z MK 19ks za 5eur a aj z Aliexpressu ovulačné a tehu a potom keby sa to javí, že to vyšlo tak by som išla do Clear Blue ten digitálny
Mohli by dať akciu aj na vitamíny, my sme kúpili Inofolic premium a pre môjho Folandrol a 60€ :D som nemrkla na nete koľko to stojí a hneď som kúpila :D
Inak hlásim ovulku, testy sú krásne dve čiarky 🙂
@bla111 My sme v tejto skupinke hotové čarodejky, samé hókusy pokusy s testami, teplotou, vitamínkami :D
@domulibalazova treba pozriet po com idu na internete tieto veci. moj chlap si chcel kupit folandrol, pozeral na dr. max na internete, tam to bolo za cca 18€ a on ze ved pojde do kamennej predajne dr. max, bude to mat rychlejsie a tam to stalo 28€ (akoze 10€ naviac sila). tak som mu to z netu objednala za cca 17,50€
@domulibalazova ja som teraz kupila inofolic tu v bazariku, sice nacaty balik ale podstatne lacnejsie.u nas v lekarni aj 40€ stoji. Aj folandrol ponukali.podla recenzii som teraz objednala muzovi kotvicnik a macu.
Ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala, tiež vás už pár dní sledujem 🙂 a chcela by som vám poďakovať, už po pár dňoch som sa dozvedela toľko informácií
My sa s partnerom snažíme niečo cez rok, keď nerátam pauzu kvôli konizacii krčka, ale nič extra sme pre to nerobili, maximálne som si niekedy urobila ovu testy
Napriek tomu, že som sa vždy trosku bála, aby nebol problém s počatím, tak som tak nejak očakávala, že to pôjde hneď a ono nie 😀 hlavne teraz sme vo veku, že naozaj všetci okolo nás sú tehotni, tak je to také nanič. A hlavne keď cítim, ako rodina, kamosi či v robote očakávajú, či im náhodou nechcem povedať nejakú novinu 😞
Teraz už sa ideme tak naozaj snažiť, beriem druhé balenie inofolic premium, chlap prvé balenie folandrolu, po poslednej MS som začala prvýkrát v živote merať BT, zatiaľ mam teda 4dni odmerane. Doplnam vitamíny D, sem tam C, magnézium. Práve som si nakúpila viacero ovu testov, vďaka @bla111 za tip 🙂 rovno som tam šupla aj ďalší partnerský balíček inofolic+folandrol, tiež ma skoro vystrelo, keď si za inofolic v lekárni pýtali 45€ pričom ta istá lekaren to ponúka online za 30, s folandrolom za 45
Môjmu chlapovi tiež musím pravidelne pripomínať, že bez sexu dieťa ťažko splodime 😀 keď tak čítam, nie som v tom sama. Našťastie vyzerá ze to chápe, ale trošku iniciatívy aj z jeho strany by nezaškodilo. Doktor mi hovoril ze hlavne v období ovu mame skúšať aj 3x za deň obdeň, ale to teda ten môj nedá 😀
Chcela som sa opýtať, či je tu niekto, kto už dlhšie užíva inofolic a zatiaľ nepomohol? Lebo recenzie sú veľmi slušne
Tie, co uzivate alchemilku, jedna sa o prípravok vo forme tabliet, alebo nejaký čajík?
K doktorovi sa stačí objednať tak, že si zavolám o vyšetrenie, aby mi pozrel ci a kedy nastane ovu?
Za každé info vám veľmi ďakujem. Tak si držme všetci palce 😊
@papapa89 ahoj. prosim ta zaujala ma veta,ze vam doktor povedal, ze mate mat sex 3x za den obden. cize rano/naobed/vecer den pauza a znova? kks to by sme nedali tiez😃 vies co, mne tiez nerobilo dobre to, ze vsetci ocakavali, ze im povieme “novinu” a stale nic, tak som sa postupne s kazdym z rodiny porozpravala, ze babo chceme, ale este neprislo.. a teda vsetci sa prestali pytat, lebo pochopili, ze ked este stale stale neprislo, tak asi za tym bude nejaky problem.. a dobre kamaratky vedia. a v praci som sa pred kolegynou rozplakala raz, tak ani ona tuto temu predomnou nevytahuje uz. a teda vdaka tomu, ze som “isla s pravdou von” ma to uz nestresuje, no tak co uz.. nie sme ani prví ani poslední 🤷🏼♀️
infolic teraz druhy mesiac beriem, ale tym aj skoncim. ja som prave v stadiu, ze prestavam merat a ked miniem vsetky ovu testy, tak skoncim aj s tym, aj s infolicom.. maximalne KL ponecham, keby sa nahodou zadarilo, ale tomu uz neverim 🤷🏼♀️
ale citala som v niektorych prispevkoch, ze sa niektorym babam prave po infolicu zadarilo, lebo on by mal zlepsovat kvalitu vajicok. tak ak je v tomto problem, tak moze pomoct
@ilovepizza mne inofolic combi pomohol na pcos, úplne mi zmizli. Preto mi neskôr doktor odporučil lejdyvitu. Inofolic je super, cyklus mi upravil. No pribrala som po ňom. Aj po všetkým tých vitaminoch 😤
@papapa89 inofolic mne pomohol, alchemiku pijem ako čaj, bud 1 sáčok na pollitra alebo si zarobím rovno 2 sáčky a liter a to popijam.
Ahojte žienky, skúsim to skrátiť.
V stredu som bola u Dr a povedal mi, že folikul nevidí, sliznica ma 11.6mm a ze ovulácia prebehla pravdepodobne pondelok alebo v utorok.
Akurát tie dve hodnoty zapísané nemám, ale ak boli nízke, je možnosť, je ovulácia už bola. Ak by mi aj ovulaciu vyznacilo, ten pokles by mi štandardne sedel na 2 ci 3dpo. Lenže skúsila som si dnes ovu test. Nie je uplne pozitívny ale je naživo celkom tmavý. A je dosť tmavý na to, ze mi hovorí, že sa niečo deje. Inak by takýto nebol. Aj vlhko a ciri natahovaci hlien by sedel, že sa to blíži ci prebieha. Podľa výpočtu by som mala mat ovu v nedeľu.
Je možné, že si dr folikul nevšimol? Ja už neviem čoho sa drzat, či lekara, teploty s ovu testami. Instinkt mi hovorí porozprávať sa s mužom a skúšať každý druhý deň. Len je od tej stredy z toho taky nijaký, skôr chladný. Lebo tiež už nevie čomu a komu veriť.
@patulka2 daj na svoje inštinkty ;) podľa mna skúšajte každý druhý deň
@amelie22 tak ja som sa definitívne rozhodla že merať od ďalšieho cyklu budem v pošve. Posledne dni som robila tzv. pokusneho králika, kúpila som si ešte jeden taly istý teplomer (meria rovnako+/-0,01 stupňa) no ale pravda je že teploty namerane v ústach vykazujú neporovnateľne vyššie vykyvy než pri teplotách dolu. Ja si z údajov meraných v ústach neviem nič interpretovať, skáče to veľmi.
@papapa89 vitaj 🙂 aa ja som tiež po konizacii krčka, 10/2020. Ale z toho až take obavy nemám, veľa žien otehotnelo a donosilo zdravé babo aj po dvoch konizaciach. Ta moja bola vraj veľmi “jemná”. Inak sme na tom podobne aj v tom ne/snaženi:D my len teraz tak zľahka začíname. Ale keďze už nemám najmenej rokov, tak musim trochu kopnúť do vrtule 🙂 držme si palce 🙂
@patulka2 ked mas natahovaci vytok tak sa snazte, vtedy plavci dlhsie preziju a pockaju si na vajicko, ovu este len bude 💪
@papapa89 ahoj, ja som po 2.rokoch neuspesneho snazenia vymenila gynekologa kt. mi odporucil inofolic. Brala som ho aj s alchemilkovou tinkturou a po dvoch mesiacoch uzivania som otehotnela. Zial to skoncilo zamlcanym potratom. Pocas zotavovania, obehavania vysetreni a hematologie som nic nebrala. Az teraz nedavno, po roku som zacala s estrozinom a inofolicom. A taku intenzitu sexu by dal asi malokto 😁urcite nie si sama. Ja som bola rada za 3x do mesiaca. Mojho osvietilo po potrate. Lebo uz nie sme najmladsi a roky idu.
Ahojte žienky
Prosím Vás pekne 13.01. sme boli s manželom na prvej konzultácii lebo sa nám už 2 roky nedarí. Tretí mesiac si meriam bazálnu teplotu, ale po pravde aj tak tomu veľmi nerozumiem, preto som to chcela konzultovať aj s gynekologičkou ..ta však z kilometra pozerala na môj graf a skonštatovala, že to vobec nemá takto skákať, že to je čudný graf...pri vyšetrení mi oznámila, že mam pekný folikul (najprv si nebola istá či to nie je cysta ) a že sa máme ten deň snažiť, že to určite ten deň aj praskne ....no ja som z toho trochu mimo 🙈....myslela som že mám ovuláciu okolo 16-18 DC a nie vtedy keď je teplota na vrchole 😨
@nicole003 ja vidím 🙂 🙂
@nicole003 uuuu,tu sa to pekne črtá druhá čiarka...super,držím palce,nech pekne silnie. Kedy máš dostať menzes?
@6slniecko6 veď ti aj graf oznacil 17dc. Tak ona mohla vidieť cystu... a ty si uz po ovulke....ale ktovie. Niekedy je to fakt domotane.
@6slniecko6 no divné lebo toto je už poovulačný graf...pozri aký som mala ja tehotenský graf...tiež mi to skákali a nie málo na začiatku...
Velka vdaka baby @kukurica77 menzes az o tyzden a teraz vecer som testovala. Preto som bola prekvapena.
@nicole003 držím palčeky ✊tiež vidím čiarku 😊

@astrid_ testovanie aj ja obmedzujem, ale pri tom ovitrelli ma to bavi. jasne aj to sa mi obcas stalo :D