icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

blabla22
25. jan 2022

@modro_zelena ja mam tiez uz 3xockovanie, ja by som mala strach ze ak by sa podarilo, tak by som ohrozila aj baby aj samu seba (tehotne su rizikove) ..nejaky lahsi priebeh vdaka ockovaniu nie je taky nebezpecny, podla dr.

amelie22
25. jan 2022

@modro_zelena My sme všetci už od decembra očkovaní treťou 🙂

adka3321
25. jan 2022

@modro_zelena ja som chcela s ockovanim pockat az po porode, ale kedze ziadne tehotenstvo sa nekona zatial 🙈🙈, tak uz mam 2. davky za sebou, na tretiu mam este kusok casu a uvidim ci pojdem alebo nie. ja sa citim tak bezpecnejsie ked som ockovana

ilovepizza
25. jan 2022

@modro_zelena ja mam dve davky a aktualne kovid. nastastie mierny priebeh, ale lekarka do mna tolko liekov nacpala, aby sa to nahodou nerozvinulo, ze to by som v tehu nemohla brat. uprimne mi je luto, ze som tu tretiu nestihla a hned ako to bude mozne, tak pojdem. kamoska neockovana sa stale z toho dostava s vysokymi teolotami 38 a viac (nakazili sme sa spolu). pokial sa pocas kovidu nerozvinie zapal pluc, tak sa to zrejme da prezit, tie teploty, dutiny, kasel aj pri neocko, ale tak kto vie, kam virus “sadne”.

malarybka3
25. jan 2022

No ja mám 2 dávky. Sestra 3 a aktuálne ma tiež covid a teploty 🤷‍♀️. Švagrina mala covid pred mesiacom a bola v 5 mesiaci, našťastie mala ľahký priebeh a tiež je očkovaná 3 dávkami. To je podľa mňa individuálne 🤷‍♀️.

domulibalazova
25. jan 2022

@malarybka3
@modro_zelena
Dievčatá ďakujeme za povzdbudzujúce slová 😍

Čo sa týka očkovania, ja som 3x, pracujem v takej oblasti, kde je to nepísaná minimálne morálna povinnosť, ale keby pracujem v inom odvetví, tak sa do očkovania nehrniem...

Dnes sme boli dokonca na pcr teste, priateľ mal pozitívneho kolegu minulý týždeň, od nedele sa necítil dobre, mala som doma antigény tak som ho včera otestovala a mal dva pozitívne testy, tak sme dnes išli na pcr, priateľ má problémy s chrbátom, tak možno to malo vplyv na výsledok antigénu...uvidíme

domulibalazova
25. jan 2022

@patulka2 Tento mesiac už dobojujeme, hold niektoré veci sú mimo nás, ale nevzdáme sa 😍

domulibalazova
25. jan 2022

@malarybka3 Súhlasím s tebou, hlavne rešpektujem každého názor, veď každý sa rozhoduje v rámci toho aby sme robili také rozhodnutia, ktoré sú pre nás prínosom

ereska
25. jan 2022

@patulka2 ahoj ja som uz mala aj taky dlhy cyklus ze ovulka 44 dc aj po 60 dc som uz mala ovulaciu

baru2
25. jan 2022

Dievcata ja som mala druhu davku v juni a v septembri som otehotnela. Pred dvomi tyzdnami v 20tt som bola na 3 davke, bola som akurat otapena a hlava ma bola ale som kludnejsia a babatko je v poriadku. Takze pre moj celkovy klud to velmi pomohlo. A ak niektora je presvedcena ze nechce ockovanie tak nech ai nedava. Ak nema obavu z covidu. Na druhu stranu tie co maju naozaj strach tak to ockovanie je naozaj upokojenie 🙂

niki1325
25. jan 2022

Môže z toho niečo byt ďakujem

ilovepizza
25. jan 2022

@niki1325 kolko si dpo? vzdy z toho moze nieco byt, kym nepride ms. skus pozajtra otestovat.

patulka2
25. jan 2022

@ereska neviem ci to je dobre vidieť ale na 24dc povedala dr ze mame sa snažiť...a nič...tak som merala a merala až potom mužovi hovorím už je po 🤣
@domulibalazova ideme ďalej 🍀❤

bla111
26. jan 2022

Ja sa dnes sa dozviem vysledok z krvy. No uz viem ako to dopadne. Test som si rano nerobila, lebo sa akosi uz minuli, ale vcera bol negativny. Graf mam sice pekny, ale to je ovplyvnene progesteronom.

domulibalazova
26. jan 2022

@bla111 Daj nám vedieť , ak by z toho nič nebolo bojujeme ďalej 🙂

adka3321
26. jan 2022

baby, mna tento mesiac uz od ovulacie tak strasne prsia boli 🙁 sem tam ma bolievali, posledne mesiace vobec a teraz zas, vacsinou to bolo ale ze par dni pred ms a tento mesiac uz od ovu. este cca 10 dni s tym vydrzat 😬😬😬

mar_tina14
26. jan 2022

Ahoj Dievčatá, sledujem ako sa ktorá mate a co píšete☺. Idem sa vám vyrozprávať..som dnes 16dc, v sobotu ráno pichnuty ovitrelle a od včera som začala spinit a slabo krvácať tmavou krvou...nerozumiem tomu, ešte sa mi to nestalo nikdy a.neviem vôbec s čím to môže mať súvis😔lekárovi som volala, povedal, že ak to neprejde do 1-2 dní mam prísť. Som z toho celkom smutná...😑

domulibalazova
26. jan 2022

@adka3321 Presne aj ja tento mesiac, prsia, podbruško, keby som nemala biely test tak si poviem, že je tam…koľko si prosím Ťa dpo?

domulibalazova
26. jan 2022
ilovepizza
26. jan 2022

@adka3321
@domulibalazova baby mna kazdy mesiac po ovu brutal bolia prsia a bradavky palia 🤷🏻‍♀️. vtedy aspon viem, ze som uricte po ovu.

domulibalazova
26. jan 2022

@ilovepizza Ďakujem asi to tak bude aj u mňa, doteraz nič a to sa snažím všímať všetko ohľadom týchto zmien, možno to je tým inofolicom u mňa 🤭

adka3321
26. jan 2022

@domulibalazova ja som len 5dpo ale bolia ma prsia uz od ovu ☹️☹️
@ilovepizza mna kedysi bolievali, potom to prestalo a teraz zas 🙈🙈 vobec mi to nechybalo. a este ked mala si v noci na mna zvykne nohy vykladat alebo sa cela na mna navali, radost spat 😂😂

ilovepizza
26. jan 2022

@domulibalazova uvidis. hormonalne zmeny, resp priznaky, ktore vyvolavaju, pred MS a pri tehu su total podobne. cize neda sa na priznaky velmi spoliehat, lebo je to 50/50 ze mozne tehu alebo prichod ms. ja uz preto neriesim taketo priznaky, lebo uz som sa tolkokrat sklamala, ze som verila, ze urcite to vyslo a potom to bolo horsie, ked ms prisla. je mi lepsie, ked to uz neriesim.

ilovepizza
26. jan 2022

@adka3321 u mna to je aktualne niekolko mesiacov takto. tiez neviem, cim to je. priznam, ked som to mala prve dva mesiace, tak som verila, ze som tehu. teraz uz proste viem, ze som po ovu, co je vlastne tiez dobry ukazovatel. tento mesiac som totiz ani nemerala, lebo kovid, takze som vobec nevedela, ze co a ako a aspon viem, ze cca v sobotu plus minus ovu bola 🤷🏼‍♀️

domulibalazova
26. jan 2022

@ilovepizza Pravdu píšeš, do budúcna budem múdrejšia, zrejme sa niečo u mňa zmenilo 🙂

bla111
26. jan 2022

Ahojte, krv negativna, ako som aj cakala 😏

domulibalazova
26. jan 2022

@bla111 Joj to ma mrzí ale my sa nevzdáme, bojujeme ďalej 😊

modro_zelena
27. jan 2022

Dámy, ďakujem za tie odpovede k očkovaniu. Ja som na vážkach, počkám ešte tento cyklus čo bude...a ak nebude "ništa", tak sa pojdem dať pichnúť.
Inak nadávam si, lebo včera som pochlípala dosť červeného vína a dnešná teplota tomu asi zodpovedá :D u Vás má alkohol prejavy na bazálke, či nie?

patulka2
27. jan 2022

Joooj jedného by šľak trafil. Dnes ma tak boli spodok, že snáď dostanem.. pri anovulacnom cykle ste kedy dostali ms ?

domulibalazova
27. jan 2022

@modro_zelena Každý si musíme zvážiť pro i proti a rozhodnúť sa z vlastného presvedčenia 😊 Ja moc alkohol nepijem ale nevšimla som si u mňa zmeny, meriam vždy 4:10-4:15 teplotu, u mňa zasa pozorujem že meriam 4:10 a mám pod 37 a cez víkendy alebo aj teraz keď som doma meriam ešte okolo 6 keď reálne vstávam tak mám cez 37 😀