icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
27. jan 2022

@patulka2 Ja som ešte anovúačný nemala, ale prajem Ti v tomto prípade aby už prišla

blabla22
27. jan 2022

@modro_zelena ahoj, mne sa alkohol nijak neprejavuje. Ani nocne vstavanie, ani uzivanie duphastonu nemalo ziadny vplyv na teplotu u mna. A to meriam v ustach a grafy su vsetky pomerne konstantne kazdy mesiac. Jedine co mi meni teplotu je rozny cas merania, take hodnoty ani nezapisujem

mar_tina14
27. jan 2022

@modro_zelena určite má, viem aj sama podľa seba keď som niekedy pochlipala viac vínka ako píšeš😄,bola bt vyššia. Kdesi som čítala, že alkohol zvyšuje BT v priemere o 0.2 stupňa🤔tak skus dat do tabuľky odratanu teplotu.

ilovepizza
27. jan 2022

@modro_zelena deco vina sa u mna neprejavi na BT, ale ked vypijem viac, tak mam zvysenu

patulka2
27. jan 2022

@domulibalazova joj ani nehovor. Keď viem, že potom ma caka ten Clo a Ovi

adka3321
27. jan 2022

@modro_zelena ja som tuto pila burcak a hned teplota vyskocila hore, tak som dala discated nech mi to tam nespati 😂😂

domulibalazova
28. jan 2022

Pekny deň dámy, už čakám na MS, uvidíme či príde načas, v utorok som mala pcr negatívny, včera antigen pozitívny a dnes sa už cítim zle, zatiaľ žiadne náznaky že by MS mala prísť

bayonetts
28. jan 2022

Ahojte, tak sa k vam pridavam aj ja 🙂 tento mesiac meriam BT 1x aby som mala prehlad o svojom cykle a ci vobec mam ovulku...takze prikladam graf k dnesnemu dnu. Dnes som vstavala na 2x prva hodnota +priratany rozdiel v case, druha by po odratani bolo presne 37,00. Takze do grafu zapisana prva hodnota. Takze ms cakam v nedelu, jedine co ma pletie je bolest v podbrusku co bezne nemavam...

ilovepizza
28. jan 2022

@domulibalazova a teplotu nemas? ja som zistila, ze som asi chora a nieco nie je v poriadku preto, lebo som v case pred ovu mala BT 37,3. tak som odmerala normalnu teplotu a 37,1. u teba sa to na grafe neprejavuje

domulibalazova
28. jan 2022

@ilovepizza Zdravím ťa, teplotu vôbec nemám, ráno o 4:10 bola takto BT ako mám v grafe, aj priateľ je od pondelka pozitívny a zatiaľ ani jeden deň bez teploty, uvidíme čo bude zajtra, u mňa sa to ešte len rozbieha ☹️

ilovepizza
28. jan 2022

@bayonetts bolest v podbrusku zvykne byvat pred ms. u mna to je tak tyzden pred ms.

domulibalazova
28. jan 2022

@bayonetts Aj ja som tu nováčik, tiež zapisujem dôsledne prvý krát 🤗

ilovepizza
28. jan 2022

@domulibalazova haluz, tak potom ma velmi mierny priebeh. drzim palce, aby to tak bolo aj u teba 🙂

domulibalazova
28. jan 2022

@ilovepizza Áno našťastie sme to hneď u priateľa zistili mal len 18cyklov, čiže úplne na začiatku, v podstate ho bolia kosti, svaly, hlava a oči, stratil chuť a čuch a nemá kašeľ ani teploty, ja zatiaľ cítim bolesť tela, hlavy, uvidíme čo príde

ilovepizza
28. jan 2022

@domulibalazova mne to zacalo zvysenou teplotou, bolest hrdla a hlava ma bolela z upchatych dutin. ale teplota trvala len 3 dni aj to len okolo 37,3. Tento Omikron je naozaj taky miernejsi.

bayonetts
Autor odpoveď zmazal
bayonetts
28. jan 2022

@ilovepizza uz som o tom pocula, ja uz mar cyklov mam takych, ze 3-4dni pred ms mam pms take, ze ma naduva az zvraciam ale s bolestou v podbrusku sa teraz stretavam 1x 😆

ilovepizza
28. jan 2022

@bayonetts tak ono sa to aj casom meni. mna napr len par mesiacov dozadu zacali palit bradavky po ovu, tiez som to predtym nemavala. a tato bolest bruska tyzden pred ms, tak to pozorujem asi posledny rok a pol..

adka3321
28. jan 2022

ja len ze ako vyzera BT pri chorobe. dnes som sa zobudila ako keby ma traktor presiel. dcerka je od utorka chora, v noci na mna kasle, tak som od nej nieco asi chytila a BT vyletela do vysin. nestaci, ze sme tento mesiac premeskali ovu, ale este sme aj stale chori (mala zacala chodit do skolky, tak nosi choroby)

domulibalazova
28. jan 2022

@adka3321 Jooj, tak hlavne nech sa uzdravíte, ja to vždy hovorím, že niektoré veci hold neovplyvníme…

Ja som už dostala teploty, tak uvidíme čo to urobí s BT ak ich nestiahnem

adka3321
28. jan 2022

@domulibalazova aj drzim palce, nech sa coskoro uzdravite. ja som sa testovala aj malu a nastastie negativne, tak je to len nejaka vizora. mala ma zapalene mandle tak ma antibiotika 😐 a ja dufam, ze budem zajtra uz fit 😀

domulibalazova
28. jan 2022

@adka3321 Deťúrence zoškôlky stále niečo prinesú, ja som tak strážila švagrovej malú, keď malá bola chorá a nikdy ma to neobišlo, ďakujem krásne aj vy nech ste čím skôr v poriadku, my dospelí sa s tým popasujeme, ale vidieť nemocné dieťatko je veľmi skľučujúce, držte sa ❤️🍀

majuska1996
28. jan 2022

Ahojte.... Viem, že toto tu vôbec nepatrí ale skúsim možno mi poradíte čo mám robiť..... Po dlhom snažení sa sa nám konečne podarilo otehotnieť.... Lenže som otehotnela takto... 16.11 sme spolu spali naposledy a 17.11 išiel manžel k andrologovi pre výsledky, kde mu predpísal lieky lebo mal infekciu, brala som tie lieky aj ja. Lieky sme brali 20 dni... Ako sme ich dobrali tak na druhý deň po dobrati som ráno vstala a urobila som si test a zistila som, že som tehotná.... Začala som špiniť bola u lekárky brala duphaston a tak lenže nakoniec som o bábo prišla ( prestalo biť srdiečko).... Vyčistila som sa a mám ísť na kontrolu keď dostanem ms... Lenže chcem sa poradiť, že či mám ísť na vyšetrenie na hematologiu... Pýtala som sa doktorky a ona mi povedala, že nevidí v Tom zmysel, že tam sa chodí po viac potratoch. Lenže proste mi to nedá, že som prišla o bábo.... Dosť sa bojím žeby sa mi to nedaj bože stalo zase.... Doktorka ma odhovara... Nemáte niekto s niečím takým skúsenosť prosím Vás ? Ďakujem za každú radu/ odpoveď

domulibalazova
28. jan 2022

@majuska1996 Ahojky, to ma veľmi mrzí, neboj vyjde to a bude všetko v poriadku. Moje jamky čo prišli o mimi vo vyššom štádiu tiež nikam neposielali, ale ak sa cez tvoju lekárku nedá, tak by som išla na vyšetrenie ako samoplatca, ale verím že sa bude dať dohodnúť. S úplne tá chápem, človek sa chce takýmto smutným veciam vyhnúť a vedieť, že je v poriadku ❤️

Napríklad mne gyn. povedal, že hormonálny profil a iné veci budeme riešiť až po roku skúšania, teraz som bola na krv skrz inú vec a videla som, že u nás to robia samoplatcom za 50€ tak,ak sa na ďalší mesiac nezdarí idem do toho skôr na vlastné náklady 🙂

domulibalazova
28. jan 2022

Baby, pekný piatkový večer, MS prišla, hlásim 1DC🩸

tmavovlaska93
28. jan 2022

@majuska1996 to ma mrzi, zial to tak chodi. Tiez som sa po potrate vypytovala na vysetrenia u gynekologa a aj u vseobecnej doktorky, ale odpoved bola ze to by museli vysetrovat kazdu druhu zenu, ze sa to stava a mozem hocikedy znova otehotniet...
Tak som otehotnela po 8 mesiacoch a ten strach ze sa to zopakuje je hrozny...
Drzim palce nech sa das dokopy a nech je druhykrat vsetko ok

majuska1996
28. jan 2022

@tmavovlaska93 ďakujem

modro_zelena
29. jan 2022

Ahojte dievčatá. Tie ktoré máte to “šťastie” s kovidom, resp chrípkou, držte sa. Nech ste čím skôr fit. Odkrutite si teraz všetky tieto sajrajty a potom bude dobre už 🙂
A pozdravujem aj nove dievčatá, meraniu zdar;)
Inak neviem ako vy ostatne, ale odkedy meriam tak mi plynie pomalšie čas. Čo je super, lebo doteraz som vždy mala opačný problém. Dni pred a po ovu sú zrazu take nekonečne:D vy to tak nemate?

modro_zelena
29. jan 2022

@majuska1996 ahoj. Za seba ….úplne sa neorientujem v tom, čo všetko sa sleduje po potratoch, ale ak je hematomia jedno z toho, a stalo sa ti to, tak ja by som išla na vlastnú žiadosť. Pre mna vysvetlenie že “až po viacerych potratoch” nie je riešenie, do toho štádia sa nikto dostať predsa nechce takze, na tvojim mieste by som išla. Načo čakať. (Ak je to teda dôležité vyšetrenie z pohladu potratov). A inak ma to veľmi mrzí :( drzkaj sa.
Dominika-tak asi si mladučká keď ta takto odsunul až o rok. Ja som s hormonálnym necakala sa dala si spraviť. A som za to rada lebo aspoň viem na čo si dať pozor. A následne keď som s tým bola u svojej lekárky tak bola rada že to nemusela robiť ona. Ale keď som ju poprosila nech mi spraví další hormonálny pre nadchádzajúcu fázu (ja som si dala robiť na 3DC- odporúča sa vtedy a potom aj pred ovu a po ovu) tak to už nechcela, že netreba :D povedala že dôležitý je ten HP na začiatku cyklu)

patulka2
29. jan 2022

Dnešné ráno...bože mne to prišlo také smiešne 😀