icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

modro_zelena
Autor odpoveď zmazal
patulka2
4. feb 2022

@modro_zelena ja tiež niekedy listujem archív, ktorá jen ktorá, najmä iba prezyvky bez fotiek, tak vtedy snorim, ktorá je ktorá hihi.. my sme to úplne pustili fakt.. poviem ti tak...snažila som si sledovať hlien po tej návšteve u Dr... 2x som zachytila aj vaječný aj vodnatý aj neviem aký... ani raz z toho nebola ovulácia...a teraz keď ozaj bola? Mala som mokro ako pocikana a musela som mat intimku inak by boli gatky mokré...ale žeby bol vaječný, neskôr hustý alebo natahovaci tak to vôbec... qz niekde 2 ci 3 dpo bol u taky priesvitný troska lepkavy.. teraz mam miestami sucho, miestami mokro...a kľudne ho sem pridaj co tu ah iné baby povedia 😊

patulka2
4. feb 2022

@modro_zelena hm mmmm skus si pridať len tak manuálne teplotu na zajtra, ci ti tu ovu už vyznaci ale ja to vidím na 14dc..a ideš pekne hore 😊

patulka2
4. feb 2022

Noooo.... 🤷‍♀️ straší mi vo veži? 👻 testy Livsane ružová krabička 10tkovy poobede robeny

mar_tina14
4. feb 2022

@patulka2 mne bohužiaľ duchoval raz,myslela som,že su spoľahlivé a predsa spravili ducha...ale želám ti aby to nebol tvoj pripad❤❤

sindyem
4. feb 2022

@patulka2 Ja tam malinko nieco vidim 🤭❤️, ale to moze byt aj kanalik. Skus vydrzat aspon do 10 dpo 🤗💪 je este moc skoro..veeeelmi drziim palecky 🙏

patulka2
4. feb 2022

@sindyem joj keď ono to je reálne ako riadne vidieť 🙈 nikdy mi tieto neduchovali.. no počkám co už.. to som len nevydržala 😀

ilovepizza
4. feb 2022

@patulka2 7 dpo je este veeelmi skoro na test. skus pockat este aspon 3 dni a potom testuj. drzim palce, som zvedava 😇

ilovepizza
Autor odpoveď zmazal
lenusa20
4. feb 2022

@modro_zelena ja by som skôr skúsila vymazať tu prvú meranú telotu. Je veľmi vysoká..a môže aj to skresľovať.. v podstate je tam aj zbytočná...

baru2
4. feb 2022

@patulka2 mne sa tam cosi marí ale treba skusat

domulibalazova
4. feb 2022

@patulka2 Ja vidím 😊, ešte chvíľočku počkaj verím, že za 2,3 dni to bude ešte lepšie vidieť ❤️

patulka2
4. feb 2022

Joj baby nevydržím ale musím. Kiežby 🍀❤🙏

domulibalazova
4. feb 2022

@patulka2 Aspoň vidím, že niesom jediná čo je nedočkavá, aj na YouTube je veľa videí žien ako testujú napr. od 7dpo 😅

patulka2
4. feb 2022

@domulibalazova podľa mňa, keď už má byť tehotná, zistíš to aj skôr. Nie úplne až do ms. Veeeelmi veľa nás tu bolo co to zistilo skôr ako 10dpo. Preto mi ti nedalo hihi

domulibalazova
4. feb 2022

@patulka2 Súhlasím, do tých 10dpo je to ešte ozaj tak dosť skoro, ale ja budem úplne rovnaká ako každý cyklus som to nevydržala a začala s testami 😅

ilovepizza
4. feb 2022

@nevenka presne, bude ako ma byt ❤️.
K tomu zapisovaniu BT plati, ze kazdu hodinu sa zvysuje BT o 0,1 stupen. tzn, cim neskor vstanes, tym namerias viac. preto, ak vstanes o hodinu neskor ako bezne, mala by si z nameranej teploty odpocitat 0,1 stupna a to zapisat. a plati to teda aj naopak. ak vstanes o hodinu skor, tak sa pripocitava 0,1 stupna. atd..

ilovepizza
4. feb 2022

@domulibalazova ja som bola taka nedockava minuly mesiac, som testovala 9dpo, nieco sa mi marilo, potom 11 dpo uz bola ciarka viditelna a teda silnejsia a potom 13 dpo nic. proste ja uz kym neuvidim riadne kolajnice, tak neuverim a nejdem ani testovat skor🤷🏼‍♀️🙈

nevenka
4. feb 2022

@ilovepizza dakujem, toto som nevedela s tou teplotou. Nie je to uplne presne, ale ano, vsimla som si, ze ked vstanem neskor, je vyssia. Budem to robit tak 🙂

modro_zelena
4. feb 2022

@patulka2 áno, v mojom prípade je 14DC ukážkova ovu podľa grafu, ale reálne nastala až po 17Dc (16dc som sedela u dr a videl tam veľký folikul, 17dc som mala pichanie v boku a vodnaty výtok, až vtedy prebehla ovu)… ma hnevá, že podľa teploty je to nie tak ako som očakávala, že bude :D
Čo sa týka tvojho testiku, aj ja veru dačo vidím, hihi🙂 a ešte keď vravíš že naživo je to jasnejšie... verím že je to na dobrej ceste 🙂

patulka2
5. feb 2022

@modro_zelena no to ti mi je záhada 🤷‍♀️ je možné, ze si mala folikulov viac a jeden praskol 14 a ďalší si 17 videla ?

Inak chcem sa opýtať, meriam 7.30 ale keď som merala o 7.00 mam nechať teplotu nameranu?
Mala som 36.66 o pol hodiny skôr. Ci by bola vyššia keď pol hodina o 0.05 čiže 36.71??

baru2
5. feb 2022

@patulka2 a test si zas neskusala? Mne by to teda nedalo :D Drzim strasne palce

patulka2
5. feb 2022

@baru2 dala som tých nameranych 65 zaokrúhlene q bud som rovnako, slabo keby meriam o polhodinu ako meriam, tak aj to vyššie asi. Nieeee nerobila som test, vydržím (dnes) 😃 ty si mala tuším 8dpo už pozitívny ze ? Posli ako silný už bol. Tvoj graf mam uložený, že ako vyzerá tehugraf a idem skoro ako cez kopirak 😃

papapa89
5. feb 2022

@patulka2 drzim palce!! Ako je možné, že máš tu vodorovnu červenú čiaru tak nízko? Nemala by byť nad úrovňou posledných 6 nameraných hodnôt pred ovu? Pozerám ze par dni dozadu si ju mala vyššie a teraz ti to zmenilo. Ja ju mam zas vyššie ako by som očakávala.

Ja som tiež včera testovala, nedalo mi to ale test biely ako stena 😀 a po dnešnom rane už je všetko jasné. Ideme ďalej 👐
Odkedy meriam tak sa mi to taaak vlečie.

patulka2
5. feb 2022

@papapa89 vôbec neviem podla čoho tie čiary vyznačuje, nikdy som to ani neriešila. No ja som včera tiež testla aj som to sem poslala malilinko tam niečo bolo ale dnes som test už nerobila. Asi počkám. Heh riadne cikcaky si mala. Ja mam prvýkrát takýto ladny vzostup 😊

papapa89
5. feb 2022

@patulka2 cikcaky noo 😀 nevedela som v lekárni zohnať bazalny teplomer tak som používala taky co ma jedno desatinné miesto asi 9 dpo som kúpila v dmke ako tu niekto poradil. Keďže sa ale nemá meniť teplomer vrámci 1 cyklu, tak som merala obomi 😅 a sedelo to. Akurát ten pôvodný veľmi zaokruhloval

patulka2
5. feb 2022

Keď mam zlty hustý vytok tak si mam co zaznacit? Nemám takú možnosť. Bol to taký zlty maglajz a veľa

modro_zelena
5. feb 2022

@patulka2 ja hocičo, čo nie je ťahavé, vodnate alebo krémové dávam ako lepkavý… takze aj teraz by som dala lepkavy, ale to už ty musíš vedieť či bol skôr lepkavy alebo krémovy. Zrejme to bude niečo medzi 🙂

modro_zelena
5. feb 2022

Tak dnes mi už vyznacilo línie. Ovu 16dc podľa grafu, môže byt že stihla byt ešte večer po kontrole lekárom. Ale prikláňam sa skôr k 17dc lebo vtedy ma pichalo niekoľko hodín vľavo. Este keby som tak vedela či to pichanie je reakcia počas ovu alebo reakcia “po”:D
Inak baby ja posledne dni ani neviem aky je datum, dnes som sa do jedného formulára podpisala a k dátumu som dala 19.2. Lebo som 19dc :D a potom som rozmýšľala, že aky je vlastne datum, a moja reakcia v obchode že cozeeee “len piateho je”? Ako na blázna pozerali na mna :D

ilovepizza
5. feb 2022

@patulka2 ja by som dala asi kremovy 🤔