icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
8. feb 2022

@zojeva Ja kupujem na AliExpress 20ks okolo 4€
Toľko peňazí už padlo za rôzne testy och 😫😅

iamkate
8. feb 2022

@patulka2
@rosalie1411 dievčatá mne ešte volal večer doktor ze sa radil s Wallenfelsom (odborníkom z Naprotechnológie) ze odporúčajú tento mesiac vynechať snaženie, keďže tam sú 3 rovnaké dominantné folikuly 😑🙈 ja už som z toho blázon... Ale keď som za 1,5 roka neotehotnela no co idem zrazu? Ja ovulujem stále.... Každý mesiac... Tak už sa len rozhodnúť 😑 ale muž je už pokakany aj za ušami 😅

iamkate
8. feb 2022

@malarybka3 niesi sama, mne skoro oči vypadli keď som to uvidela a hneď ma bralo revat... 😅Ale ja revem pri každom 🙈 ved nieže by som nedopriala len to tak zaboli... Ze kedy už aj my 😑 ved keď už aj Plackova...

luci601
8. feb 2022

@iamkate Ja by som sa snažila isto. Akože šanca tam je isto že môžu byt trojicky aj dvojičky 😅 ale ak si ochotná to prijať tak choďte do toho. Ale je to už na tvojom zvážení či posluchnete doktora alebo idete do toho ☺️
Ale hlavne veta doktora že to prestimuloval ma dostala 😂😂 akože dávkovanie by mal mat podchytene 😂

modro_zelena
8. feb 2022

@iamkate prosím ta akého lekára máš?:D že nech viem, komu sa vyhýbať 🙂) ja by som do toho nesla, pokial už máte pochyby a manzel je doprdeny tak asi by som neriskovala … a hlavne ak s ovulaciou nemavas problémy…

lenusa20
9. feb 2022

No hlásim 1DC... Ale ako s BT 37!!! Nerozumiem... Ale okeeeeej. Pekný deň prajem🍀

domulibalazova
9. feb 2022

@lenusa20 Ja tiež niekedy nechápem, aké žarty si zo mňa moje telo robí, nevadí ideme ďalej 🙂

lenusa20
9. feb 2022

@domulibalazova no ale ja si to dám asi ako nepočítať.. lebo toto bude čistý blud

domulibalazova
9. feb 2022

@lenusa20 Tiež by som to tak riešila, nemôžeš byť prechladnutá ? Nemáš aj celkovú teplotu vyššiu ?

iamkate
9. feb 2022

@luci601 no ono po hormonálnej stranke podľa odberov to vyzeralo ze ešte stále bude treba navýšiť dávku lebo hodnota je stále nižšia, preto bol v šoku že čo tam robí toľko folikulov 😅🙈 tak ja už môjmu telu asi nerozumiem

iamkate
9. feb 2022

@modro_zelena ja som s nim veľmi spokojná, síce je mladší a v dost veciach sa ešte potrebuje poradiť lebo v oblasti Naprotechnológie je nováčik som jeho prvá pacientka... Dnes je už ťažké nájsť "kresťana" gynekologa s ktorým sa mozem naozaj otvorene rozprávať bez toho aby na mňa pozeral ci mi šibe 🙈
aj keď uznávam mohlo to vyzniet ako ze je amatér podľa toho čo som tu písala 😁

blabla22
9. feb 2022

@iamkate ahoj, mne vobec nepride ako amater, to ze neodhadne davkovanie letrozolu je na prvykrat uplne normalne- mne to dr v centre vysvetlovala tak, ze proste moze sa stat ze tych folikulov bude aj napriklad 6 (poznam baby co mali aj 8..) a tiez ten cyklus budeme musiet vynechat, ale ze pri prvom uzivani je to tazko odhadnut (aj preto sa pri uzivani musi chodit na kontroly a tak), len sme proste zacali opatrnejsie s mensimi davkami. Podla mna mu mozes v pohode doverovat 🙂 drzim palce

patulka2
9. feb 2022

Ukončuje svoj "tehu" cyklus 😀😀 vyzeralo to fakt nádejne. 🩸Hlásim 1dc a idem si užiť ďalšiu lyzovacku, aspoň môžem vypic 🥂 idem si tam dnes objednať ten Clostilbegyt a Ovitrelle, v nedeľu začínam prvou tabletkou. 🙂

iamkate
9. feb 2022

@blabla22 ďakujem ti veľmi pekne úplne súhlasím s tebou, toto je môj 3 cyklus s letrozolom pomaly mi to navysoval ale teda už budeme vedieť ze toto je moc 😊už sne sa rozhodli ze posluchneme a vynechame snaženie tento mesiac... Možno nám to aj prospeje po 1,5r intenzívneho snazenia

kakatulik
9. feb 2022

@iamkate ale čo si. Kľudne sa snažte. A ako píšu baby,budeš rada aj za jedno. Ako si teraz brala ten Letrozol.

iamkate
9. feb 2022

@kakatulik teraz som brala až 10 tabliet, 5 v 3DC a 5 v 4DC... Ale začali sme myslím ze na 5, potom zvýšenie na 7 a teraz to bolo 10

lenusa20
9. feb 2022

@domulibalazova nie nemám vyššiu ani mi nič nieje... Aj ms mám taku zatiaľ zanedbateľnú... nevadí... nádych výdych ideme ďalej

kakatulik
9. feb 2022

@iamkate neviem či tomu rozumiem. 3 a 4DC po 5 tabliet?

domulibalazova
10. feb 2022

@patulka2 Nový cyklus nová šanca, každá veríme, že tento už bude ten víťazný 🙂

patulka2
10. feb 2022

@domulibalazova ďakujem, už mám kúpený clostylbegyt v nedeľu začínam 🙂

ilovepizza
10. feb 2022

@lenusa20 a urcite to je ms? nemoze to byt tehu ak nemas nejake silne krvacanie?

lenusa20
10. feb 2022

@ilovepizza ani nekrvácam od včera obeda.. skôr len špiním načerveno, ak sa to vôbec špinením dá nazvať. No tehu, si ale nemyslím vzhľadom na to, že viem kedy bola ovu a testy doteraz negat, akože tých mikro dušíkov nerátam.. možno biochem, preto to meškanie... Nemerala som ďalej teplotu...

domulibalazova
11. feb 2022

Dámy zdravím Vás, ako sa máte ? Ja už očakávam ovulku, som 13dc, vačšinou mávam na 17-18dc ovu, tak nám to možno vyjde na Valentín :D

majuska1996
11. feb 2022

Ahojte baby chcem sa poradiť.... Nieje tu nejaká baba, ktorá potratila v 8 tt?.... Chcem sa spýtať, že kedy ste dostali prvú ms za aký čas ? Ďakujem krásne za odpoveď

zojeva
11. feb 2022

@majuska1996 hm ja neviem presne v ktorom týždni som potratila asi skôr, ale bola si na čistení ? Alebo niečo ? Ja som totiž v podstate potratila a akoby krvacala, ako pri MS takze všetko vyšlo a ms som potom mala normálne zas za nejakých 30 dni ja mám dlhšie cykli a po 3 mesiach som otehotnela zas našťastie potom už k potratu nedošlo

majuska1996
11. feb 2022

@zojeva bola som v nemocnici si vybaviť predoperačné a v deň zákroku so mňa všetko vyšlo cize som na čistenie nešla.... Stále som ms nedostala takže som z toho trochu nesvoja

domulibalazova
11. feb 2022

@majuska1996 To ma veľmi mrzí, ja s tým nemám skúsenosť v taktomto týždni, ale nechceš sa skontaktovať s tvojim lekárom ? Alebo myslím že aj tu sú rubriky, kde Ti na tvoj doraz odpovedá odborník

Držím moc palce 🙏🙏🙏

zojeva
11. feb 2022

@majuska1996 iba vypadlo? Že všetko naraz a žiadne krvácanie ďalšie ? Aj sono robili, či všetko vyšlo ?

majuska1996
11. feb 2022
tmavovlaska93
11. feb 2022

@majuska1996
ahoj je mi to luto, ja som potratila v 7tt, za jednu noc vysiel plod aj vystelkou ale este dva tyzdne som mierne kracala/spinila, doktor kontroloval hcg v krvi a maternicu 2 a 4 tyzdne po potrate. Na piaty tyzden prisla normalna menstruacia. Moze trosku meskat.
Drz sa a nech druhe tehotenstvo vyjde, ja som sa dostala uz do druheho trimestra 🍀