icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
6. nov 2014

@mawiya ešte má čas sviňucha, alebo ju prilákaj červeným vínkom 🙂 mne sa včera rozbiehala ako slimák na bežeckých pretekoch, tak som večer narazila fľašu vína, prevarila a dnes mi ide maternica vypadnúť, kohútik sa pekne otvoril, takže bars dobrý liek 😀
@micikatka oprav si graf na FF tak, že si daj pozitívny test len na 30.10. čo to spraví, podľa mňa ostatné pozitívne neboli, aspoň tie one step, promatris boli pozitívne až bars dlho, tie by som nebrala do úvahy. A ma neser (joj pardon) že čo sa miešaš, veď mi sme tu rady, že aj nové tváre tu vidíme, veď by sme sa tu už o grafoch inak ani nebavili, čo všetko riešime a len vďaka novým prišelcom sa kus aj k téme vrátime, takže ťa tu vítam a povoľujem ti odchod až v tehotenstve 😀 a vlastne ani vtedy nie, lebo ja ani vtedy stadeto neodídem, len keby ste ma hnali metlou 🙂
@senta_sofia dojdi, máme rizky v cestíčku v chladničke od utorka 😀
@katkatonkova hybaj mi otvoriť dvere, o minútu som tam, už cítim buchty v povetrí 😀

rybkaa
autor
6. nov 2014

persóny, zajtra idem k primárovi do nemocnice na gyndu, tak trímte palce, nech ma nepoloží dákou zlou správou, aj keď dr. mi už všetko vysvetlila, ale hádam pánko nemá dáke tromfy v rukáve... 🙂

micikatka
6. nov 2014

@rybkaa opravila som si to ale nic sa nezmenilo ovu zostava na tom 22 dc, a dakujem, zostanem 🙂

rybkaa
autor
6. nov 2014

@micikatka ja s tým 22 dc celkom súhlasím,t o by mohlo klapnúť 🙂

micikatka
6. nov 2014

@rybkaa no to dufam aj ja, lebo dalsie dni uz boli bez sexu 🙂

katkatonkova
7. nov 2014

@rybkaa ahojky...ja idem v stredu zase na stery....no tiez som zvedava jak dopadnem.....

zuzik1927
7. nov 2014

baby tak ja tak nejako...uvidime...mam zvacsa tu 10dnovu LF...a dnes je 10DPO a vzostup...ale na druhej strane som tento cyklus uz brala B6 na predlzenie LF, mozno to bude len tym...ale nemuselo by 🙂

petra212
7. nov 2014

Myslíte, že ovu bola tak ako to označil graf?

http://www.fertilityfriend.com/home/53d637

luminuska
7. nov 2014

babiny, z tohoto grafu asi nič dobre nevzíde, však? Tie dve najvyššie teploty sú ovplynené 1. málo spánku+alkohol, 2. viróza+zvýš.telesná teplota. Takže tie by som do úvahy nebrala. Ináč rekapitulácia o mne - PCO, Inofolic, mega dlhý cyklus -dnes 110 DC. Hlien zatial nejako extra nerozoznavam, len včera a predvčerom som bola skoro ako pocikaná celý deň.. ďakujem za vyjadrenia 🙂

paskolinka
7. nov 2014

@zarzisia @adamnela dievcata, este netestujete? 😉

paskolinka
7. nov 2014

@petra212 mohlo to byt, len teplota ti stupa pomaly... alebo o den neskor.

paskolinka
7. nov 2014

@luminuska nic moc sa z toho neda vycitat, ale ak si mala teraz "W" hlien, tak to by mohlo vestit, ze sa blizi ovulka. kedy mas ist k doktorovi s tym grafom?

petra212
7. nov 2014

@paskolinka, čož o to, mne teplota stúpa lenivo každý mesiac
ale akosi sa s týmto dátumom neviem stotožniť, ale nevadí, dôležité je, že ovu bola 🙂 aj keď ja si myslím, že až 18 DC
Inak nechápem, prečo mi tú horizontálnu čiaru dalo takto nízko, a min. mesiac tiež, ja by som ju dala po obidva mesiace medzi 36,3 a 36,4

paskolinka
7. nov 2014

@petra212 ano, mohlo to byt 18DC, len FF sa asi pacil ten vyskok medzi 17 a 18DC, tak usudil, ze 17 😉 a potom musel dat aj ciaru nizko, lebo 18DC uz si akoze 1DPO a to musi byt nad ciarou 🙂

petra212
7. nov 2014

@paskolinka
😀 to je vtipné, že program "usúdil" 😉
môže si súdiť čo len chce, ja si aj tak myslím svoje 🙂

paskolinka
7. nov 2014

@petra212 vsak si to prekresli a je to 😉

petra212
7. nov 2014

@paskolinka
a načo? veď je to jedno čo značí graf, ja si tiež môžem myslieť čo chcem a realita môže byť úplne inde 😉 ... šak dôležité je, že ovu bola, a to evidentne bola a to je smerodatné

paskolinka
7. nov 2014

@petra212 a to zase ja ked nesuhlasim, bez milosti prekresim 😀

mawiya
7. nov 2014

a my sme dnes stúpli, opekneli, bolí nás bruško a máme hlienikúúúúú. žeby sme zovulovali aj tento mesiac? to by znamenalo, že do 12 dní by prišla tá sviňa červená a šup ho išli by sme plodiť. prosim prosim nech je to tak. http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7

luminuska
7. nov 2014

@paskolinka asi až tak za 2 týždne pojdem k dokymu. povedal že keď budem min. 6týždňov užívať inofolic a budem mať zdokumentovanú teplotu v 1 cykle - to ale nehrozí, keďže mi ten jeden stále neskončil..

paskolinka
7. nov 2014

@luminuska vsak ak sa do tych dvoch tyzdnov nic neudeje, tak nech nieco s tebou robi. lebo uz to je dlho...

paskolinka
7. nov 2014

@mawiya a kto vsetko ste opekneli? 😀 inak aky je plan u vas? idete skusat klasicky ci uz aj na to ivf pomyslate?

mawiya
7. nov 2014

@paskolinka my kráľovná sme opekneli 🙂 nie pomýšľame na klasickú súlož 🙂

zarzisia
7. nov 2014

Ahojte...tak ja som skusala 10DPO test a aj ked sa cosi marilo, ked zaschlo, ostal len kanalik, takze nic. Dnes som 27DC, podla FF ma prist MS az v pondelok, tak cakam. Dnes ma od rana pobolieva podbrusko, takze mozno pride aj skor. A asi na mna cosi lezie, lebo som sa dogrcala z kapucina fuj. Tu graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef
@paskolinka nie nie, ja cakam na MS 😒

paskolinka
7. nov 2014

@zarzisia ako moja zlata, graf vo vysinach, dogrcala si sa z kapucina, co si myslis, ze sme spadli z jahody? 😀

zarzisia
7. nov 2014

@paskolinka Si zlata, ale isto nie. Tento mesiac sme sa ani nesnazili+ negativny test a + ani naznak nejakych tehu priznakov-jedine to kapucino, ale predtym som zakaslala, tak to beriem, ze z toho+ta MS bolest= sanca na tehotentvo 0% ..... hold vypocty nepustia 😀

senta_sofia
7. nov 2014

@paskolinka ja grcam uz aj z mineralky 😀 blbe kecy, ze nevolnosti su vacsinou len prve tri mesiace, ja budem mat posledne tri 😀

paskolinka
7. nov 2014

@zarzisia no ja neviem. ja by som povedala ze graf + grcanie + bolesti ako pred ms = sanca na tehu celkom velka 😀 ty vsak nespravis test len tak nam pre radost? 😉

paskolinka
7. nov 2014

@senta_sofia ale vsak ty si mala aj prve tri, nie? 😉 ty si to asi vychytala a mas to ako bonus furt 😝

senta_sofia
7. nov 2014

@paskolinka mne bolo len soufl, negrcala som 😀