Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby ahojte, sme po druhej neúspešnej IUI a ideme na konzultáciu na IVF. Tento cyklus meriam BT, dnes som robila aj ovu test a ešte nie je pozitívny. Teplota klesla a už sa dvíha hore. Ak by bol test pozitívny zajtra a ak by mala nastať ovulácia - myslite, že pohlavným stykom piatok večer stihneme ešte ovuláciu?
@domulibalazova ak si mala nedávno covid, tak graf by som nebrala do úvahy. Ale ovu napriek tomu kľudne mohla byt, posledne dni pekne stupas, čiže nebyť covidu, ktovie ake by boli teploty… A nechceš ísť k lekárovi nech pozrie žlté teliesko?
@marinecka95 ano, mohli by ste to stihnut ☺️
@domulibalazova uvidis, ci ti zajtra nevystreli hore ☺️. posunuta ovu o par dni, to je v poriadku ..
@marinecka95 Podľa mňa by sa to mohlo stihnúť, urcite to za skúšku stojí veď milovanie je úžasné, držím moc moc palce ❤️
@ilovepizza
@modro_zelena
Babule ďakujem, ovu testy negatívne, síce ich úplne neberiem do úvahy, ale zatiaľ mi vždy ukázali ovulku, uvidíme čo a ako v nasledujúce dni, môže to byť tento cyklus rozhádzané po covide, ak by sa mi blížil termín MS a stále nič volám lekárovi, riešim od minulého mesiaca neznámu bolesť v podbrušku, gynekológ ma navigoval na iné vyšetrenia všetko v poriadku, ale zobral mi pre istotu stery, tak si budem volať aj na výsledky budúci týždeň s keď tak to rovno skonzultujeme 😊
@domulibalazova dúfam, že stihneme. Manžel je žiaľ z pracovných dôvodov odcestovaný, príde až v piatok večer 🙆♀️ Ďakujem
@domulibalazova
@ilovepizza
Pridávam dnešný graf, dúfam, že do piatku vydrží 😉 teplota totiž stúpla ale veľmi málo
@marinecka95 Treba to skúsiť, veď čo tu pozerám príspevky v tejto skupinke naše telo je jedno veľké prekvapenie 🙂 Mne teplota stúpa, ale ovu testy sú negatívne :/
@sangeomatik Ak bol teraz negat, skús o dva dni, teraz si 12 dní dpo ?
@domulibalazova podľa tej aplikácie 13 DPO, no ja si skôr myslím, že ovulácia bola neskôr v sobotu (12 DPO), alebo nedeľu (10 DPO).
Čo mám zatiaľ odsledované, moja LF bola 12 dní.
@sangeomatik Ja by som teda počkala ešte dva dni, to by mohlo ukázať jemnú čiarku ak by tá ovulka prebehla aj v tú nedeľu 🙂
@domulibalazova dík
@domulibalazova ovu testy za mna nie. Mne ukazovali silne dve paličky aj štyri dni za sebou… na pomýlenie to bohate stačí, pre mna jediná istota je folikulometria, možno aj na základe toho sa mi hneď podarilo lebo vždy som si myslela že ovulaciu mám v iné dni.
@domulibalazova ešte mi napadlo, že keď mávaš ovu na 17-18 deň, prečo nepijes alchemilku trosku dlhsie? Ja len tak sa pýtam, lebo vidím na grafe že ju pekne pijes, len podľa mna kratko.
@patulka2 fiha, to toto uz vyzera, ze by ovu mohla byt, ale tak skoro? 🤔
@patulka2 mohlo byt skôr…. Mala si predtým dlhy cyklus a môže byt že sa telo nejak zblblo…držím palčeky 🙂
@ilovepizza a to 5 a 6dc som vstavala skoro a to som si ešte teplotu pripadal o 0.15 keďže som vstavala o hodinu a pol skôr... bolo by to ešte nižšie asi... ved ak má sleduješ vieš, že toto sú moje poovulacne teploty. Ibazeby išli potom este vyssie 🤷♀️ žeby stihli už folikuly prasknúť z toho clostylu?
@mirus11
@modro_zelena ja som ale z toho nešťastná. Ved sme sa ani nesnažili bohvieako, šetrili sme sa teraz na víkend a potom. V pondelok som mala mat kontrolu a Ovitrelle. Ten mam uz kúpený, hradim si plnú sumu. Co teraz? Jeeeejda.. v pondelok idem tak ci tak ale k svojej pôvodnej dr lebo ten co mi začal liečbu skončil... no normálne sa mi chce nadávať na toto 🤣
@patulka2 niiic, vydržať do pondelku… a snažili ste sa akurát, ak bola ovulka 8dc tak ideál🙂
@modro_zelena skor bych typla na 6 alebo 7 kvôli vlhkosti ... ale ja som sa nesledovala moc, iba som mala mokro, stále som utierala. Ale je pravda ze ma bolelo strašne podbrusko a utrrela som si aj s primesou malinko krvi. Ešte som si myslela, ved ešte stopy po ms...
@patulka2 podľa mna 6 nie, tam je teplota stále pod predošlými teplotami. Ale jasne že nedá sa striktne spoliehať len na jedno alebo len na druhé. Hlavne netreba prestat veriť🙂 ty si taká bojovnica. Inak ty už máš jedno bejbyno?
@modro_zelena
Tiež si hovorím, že podla OVU testov sa úplne riadiť nemôžem, ale ani v tých teplotách nieje úplne poriadok, tak to je taká dvojitá kontrola 🙂
K tej alchemilke...po covide som necítila jej chuť, tak som dokázala vypiť, ale už sa mi chuť vrátila a úplne mňa z tej chuti napína, skúsim to teda opäť, ale musím si to zmiešať s ovocným čajom :D... alchemilku som inak pila aj keď som mala cca 15-16 rokov a tiež tento problém som mala
@patulka2
Mne to tiež pripadá, že už mohla byť OVU
@modro_zelena no nevzdávam sa ale človeka to už prestáva baviť a začína mi to byt smiešne. Sak každý cyklus prekvapko 🤣 áno už jedno mame, v lete 3r 🙂

@modro_zelena moja lekarka je kúsok odomna to neni problem.. len ísť s pravdou von, že som išla inému a ten skončil tak sa vraciam jej, mi príde blbé .. ale už som objednaná na pondelok to je 13dc takže si dovtedy premyslím co jej poviem a podobne..
@mar_tina14 takze nemusím sa báť predčasnej ovu, proste z tých liekov to stúplo... len ktovie qka bude teplota po dobrani 😀 no to bude sranda riadna...
@mirus11 v pondelok idem svojej pôvodnej dr