icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sangeomatik
20. feb 2022

Nerozumiem už...tehu test negatívny, kde môže byť problém? Som teda tehotná, či nie. Podľa aplikácie 16 DPO. Ja by som skôr tipovala 14 DPO....a celkovo 84.DC

ilovepizza
20. feb 2022

@sangeomatik a dnes si test este nerobila? ja uz by som asi nevydrzala 😇

sangeomatik
20. feb 2022

@ilovepizza práveže robila a je negatívny

adka3321
20. feb 2022

ja si tento mesiac kreslim Matru, Tatru a Fatru 🙈🙈🙈😐 nechapem co to ake teploty. plodny hlien uz mam zas dlho a stale nic. snad coskoro dojde ovu

patulka2
20. feb 2022

Ja sa už pomaly dostávam na svoju hladinu síce mojich poovulacnych teplotách, ale snáď sú to stále len pred a teplota sa potom bude držať asi až na 37 🤷‍♀️ toto bude záhada...ak som si manuálne na zajtra pridala teplotu, ovu mi vyzancilo na 8dc co som mala v tom čase clostyl .... ale tak graf neberiem do úvahy...no bude to ešte zaujimave

domulibalazova
20. feb 2022

Peknú nedeľu Vám prajem dámy 😍

@iamkate Kati, my sa snažíme od leta, priateľ je starší, tak už trošku nás tlačí čas, chceli by sme alebo teda skôr prajeme si aby sa nám podarilo do leta byť tehu 🙂 Určite príde ten deň, kedy sa veľmi poteší, že bejbynko je na ceste, u nás veľmi robí psychika, ja som človek čo sa snaží byť nad vecou a myslieť pozitívne, ale cítim, že táto situácia ohľadom snaženia má na moju náladu dopad...

@luci601 Luci pekný deň, jej to ste podobne ako my, ja mám 26 a priateľ...alebo ako ho ja volám môj muž bude mať 35 🙂 To je dobre, že si ostala kľudnejšia, keď už to riešite aj cez lekárov, už som čítala veľa prípadov, kedy to potom vyšlo aj prirodzenou cestou, držím palce aby vyšetrenia dobre dopadli

@ilovepizza Ahojky, určite to je po tom covide, čo som pozerala na FF grafy po covide, tak to bola riadna divočina, mne FF predpovedal anovulačný aj teraz podľa teplôt, ale dnes teplota padla a od včera mi tmavne OVU test 🙂

@marinecka95 Super, nakoniec to osud dobre načasoval, tak držím palčeky, ja hovorím tak, pokiaľ nieje menzes, vždy je to nádejné 🙂

@sangeomatik Ahojky, joj, ja že nás tu potešíš dvomi čiarkami, pri 14dpo už by malo byť vidno, ale skúsila by som opäť o dva dni, predpokladám, že nie si chorá, alebo nevieš o ničom čo by teplotu držalo tak hore...

@patulka2 Pati, tuším je ten február pre nás snažilky zakliaty

@adka3321 Ja si myslím, že i príde, aj ja som mala minulý mesiac takéto Malé Tatry, ale samozrejme po OVU to boli Vysoké Tatry :D

sangeomatik
20. feb 2022

@domulibalazova práveže, neviem o ničom, čo by mi ju držalo hore...

domulibalazova
20. feb 2022

@sangeomatik Ešte je možnosť ísť na krv, podľa toho by si vedela presne 😊

sangeomatik
20. feb 2022

@domulibalazova to už si počkám asi tých pár dní, bo moja gyn. Robí najskôr v utorok

marinecka95
20. feb 2022

@domulibalazova áno osud to zariadil tak, že ovu počkala 😍 dnes graf takto - teplota sa drží hore, myslím, že duphaston môžem nasadiť

adka3321
20. feb 2022

@domulibalazova myslim, ze mozno dnes-zajtra by mohla aj prist, pobolieva ma podbrusko (taky divny pocit mam) a aj dost mokro, tak uvidim ako to pojde dalej

domulibalazova
20. feb 2022

@sangeomatik Budem na Teba myslieť aby to dopadlo k tvojej spokojnosti 🍀💫

@marinecka95 Super 🥳🥰

@adka3321 U mňa tiež tak, očakávam dnes alebo zajtra 🤗

domulibalazova
20. feb 2022

Dámy, Ovu test silnie, dnes alebo zajtra príde ovulka, dočkala som sa 😀

patulka2
20. feb 2022

@domulibalazova jupiiiii aj ja sa snáď dočkám... testy mam dosť tmave aj keď im ešte malinko chyba k pozitivnemu, no možno to nezachytim úplne...drzim palce vsetkyyyym 🥰🍀

katkaholiova
20. feb 2022

ja takto vyzera ze ovu bola 9dc u mna strasne skoro

mirus11
20. feb 2022

@katkaholiova ty si ako začala mávam skoro ovulku.my sme to už nechali zatiaľ tak,uvidíme čo povie kontrolný spermiogram.a keď bude rovnaky,tak to už necháme tak.

katkaholiova
20. feb 2022

@mirus11 no uz som to chcela vzdat ale skoro vyskocila teplota

opi14
20. feb 2022

Ahojte dievčatá, začala som neskoro merať, pretože mi neskôr prišiel objednaný teplomer. Ale skúsila som aj tak začať takto v strede cyklu. Chcela som sa vás spýtať, aj keď teda rozumiem, že hodnoty nemôžu byt na sto percent vyhodnotené nakoľko nemám hodnoty pred ovu. Mohla ovu prebehnúť medzi tým 12-13 dnom? Úplne najkvalitnejší hlien som mala 9.2. Aj 10 a 11 ešte bol kĺzavý, ale teda už nie úplne čiry. Hlien mávam každý mesiac, občas som robila aj ovu testy. Ale povedala som si, že to chcem skúsiť aj s meraním pre potvrdenie. Myslite, že toto je ,,dobrý” graf? Dnes som nemerala vôbec, veľmi zle som spala a ráno sa neskoro zobudila. Meriam v ústach 🙂

domulibalazova
21. feb 2022

@opi14 Ahojky, z prvého grafu sa zle číta, ak nieje celý, ale myslím že mohla byť 🙂

amelie22
21. feb 2022

Ahojte, tak idem si aj ja po radu. Myslíte že OV mohla byť toho 12? Aj keď mi ešte nič nevyznacilo a OV testy som buď premeskala, alebo neukázali... Prikladam aj januárový chart, kde to krásne vyznačilo a aj ov testy to potvrdili.

patulka2
21. feb 2022

Ahojte dievčatá. Idem si k vám po radu.....
Idem dnes k tej pôvodnej doktorke keďže ten odborník sukromnik skončil.... nechcela som sa jej priznať ze som išla inému dr ale musím keďže som mala Clostilbegyt, mam doma už aj ovitrelle a ak ti nevyjde musí predpísať ďalšie na dalsi cyklus...
Normálne mam stresy a nervy z tej návštevy ako mi je hlúpe sa jej priznať...
Prosím hoďte mi nejaké tipy co jej povedať a ako jej to povedat ? 🙏🙏🙏🙏

domulibalazova
21. feb 2022

@patulka2 Paťka ja by som to tak zaobalila, že si na neho mala dobré recenzie z okolia, tak si to chcela skonzultovať aj s ním 🙂 alebo potom pravdu, otvorene

patulka2
21. feb 2022

@domulibalazova no toto je viac menej pravda. Veľmi veľmi veľa ženám pomohol tak mi ho švagriná odporučila lebo jej 2x pomohol... bože ja sa tak bojím viac ako na štátnice 😀😀

domulibalazova
21. feb 2022

@patulka2 Vidíš tak povieš pravdu 🙂 Drž sa

malarybka3
21. feb 2022

@patulka držím palce to zvládneš 😉,potom nám daj vedieť ako to dopadlo 🙂.
Ja som mala pravdepodobne ovu v piatok na 15 DC, čo mávam na 18. 😀😀 strašne divný graf mám zatiaľ, ale tak hádam sa mi ovu potvrdí zajtrajším meraním 🙃,keďže zatiaľ mám strašne pomalý nárast teploty 🤷‍♀️.

domulibalazova
21. feb 2022

@malarybka3 Nepridáš graf ? Tuším máme všetky ten február taký pobláznený :D

malarybka3
21. feb 2022

@amelie22 ahoj, no podľa teplôt to sedí na ovu na ten 12DC (čo by aj celkom sedelo s predošlým mesiacom). Ono kebyže si vymažeš ten negatívny test, tak by ti ju už určite vyznačilo. Ja si moc testy nerobím, spolieham sa len na teploty a príznaky. Takže prečo si mala negatívny test tak to neviem.

malarybka3
21. feb 2022

@domulibalazova ahoj, no nemám sa čím chváliť 😀😀, nemám ani všetky teploty namerané. Ale všetky príznaky na ovu som mala ten piatok, tak hádam to tak bude 😀😀 iné mesiace som mala pred ovu nižšie teploty aj okolo 36,3. Teraz sú nejako rozhadzane 😀

amelie22
21. feb 2022

@malarybka3 no on by asi bol pozitívny, keby som si ho spravila v správnom čase. 12 večer bol taký že ešte nebol pozitívny, ale bol tmavý a 13 večer bol už negatívny, úplne svetlý. Testovala som preto, lebo 2 mesiace predtým mi úplne v rovnakých dňoch krásne ukázali. Tak skúsim vymazať z tabulky :D haha ďakujem!

domulibalazova
Autor odpoveď zmazal