icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

modro_zelena
25. feb 2022

@amelie22 jeee, zeby zeby? to znie moc dobre 🙂 no tak skus este o par dní ten vcasny clear blue testik, ten je dost spolahlivy a nebudes musiet zmurit 🙂

amelie22
25. feb 2022

@modro_zelena noo uvidime. Už som si raz takto namýšlala a nebolo z toho nič, ale ako sa poznám ani pár dní nevydržím a budem žmúriť zase :D

mirus11
25. feb 2022

@katkaholiova túto istú mám aj ja

amelie22
26. feb 2022

Baby, tak ja dnes zvláštne... Teplota vystupila o 0,12 vyššie na 36,97, ale tak bola 22dc aj minulý mesiac keď nič nebolo,.takže tým sa ešte nedá riadiť 🙈 samozrejme som nevydržala a spravila som si test woman Secret baby a potom som si spomenula že by sa malo testovať tými istými testami tak som ešte vytiahla posledný mamatest, ktorým som testovala aj včera. Tak na Secret baby vôbec nič, na mamateste podľa mňa niečo je a na rozdiel od včera sa to už dalo aj mierne odfotiť. Ale jasné, stále je to veľmi veľmi slabé, takže samozrejme viem, že kým nebude meškať ms, môžem iba ticho šúchať nohami 😁 a raz mi už aj tak mamatest duchoval... Akú máte s týmito testami skúsenosti? Ďakujem

domulibalazova
26. feb 2022

@amelie22 Dobré ránko, ja vidím na oboch 🥰

amelie22
26. feb 2022

@domulibalazova žiaľ to je ten istý len rozmontovany 😂 hej viem, stačilo jednu fotku dať 🤦

katkaholiova
26. feb 2022

ja dnes takto zacinam klesat vcera este 36.97 dnes 36.9

amelie22
26. feb 2022

@katkaholiova ale to ešte nie je taký veľký pokles a nemusí byť definitívny, nie?

michaelka_
26. feb 2022

@amelie22 výsledok testu z predchádzajúceho dňa môže byť skreslený, zvýrazní sa kanalik. Test by sa mal odčitavať do 10 minút.

amelie22
26. feb 2022

@michaelka_ to je test z dneška, použila som opätovne tu istú značku, ale test samozrejme nový.

katkaholiova
26. feb 2022

@amelie22 dakujem ale po tolko merani ja uz nedufam.cakam na ms co podla skorej ovu pride skor

patulka2
26. feb 2022

Ahojte, na 13dc ako viete som mala kontrolu po Clostilbegyte a mala som 2x 16mm folikuly na oboch stranách. Tak ja čakám a čakám a ovulka nechodí a nechodí. Vytok síce mam, no neviem ho specifikovat, ale skôr taký vodovejsi už pár dní. Podbrusko pobolieva no a teplota sa drzi skoro narovnako. Tak už len čakať, kedy fo vystrelí. Možno mi ju brzdí ten covid a choroba ?

marinecka95
26. feb 2022

Baby chváľte sa - ako pokračujú vaše cykly? Ja sa držím hore dnes 8DPO a držím sa máličko pod 37 🙏

stevkabelanova
26. feb 2022

@amelie22 tak dnes uz takto

iamkate
26. feb 2022

@amelie22 toto sa mi vôbec nezdá ako kanálik mne sa to vidí pekne do ružova 😊budem držať ✊

domulibalazova
26. feb 2022

@amelie22 Jaj tak ja že to máš dva druhý testov, držím palce aby sa teplota udržala ❤️💫🍀🙏

@katkaholiova Kati zatiaľ to je len maličký pokles 🙂

@patulka2 Určite to môže byť chorobou, mám to odskúšané na sebe, bolesti niekoľko dni a Ovu prišla o týždeň neskôr 😒

@marinecka95 Krása, len nech sa pekne drží teplota 😊
@stevkabelanova Zaujímavé ale stále si nad čiarou 😊

@iamkate Súhlasím, ja som tiež tohto názoru 😇

domulibalazova
26. feb 2022

Zatiaľ takto dámy 😊

stevkabelanova
26. feb 2022

@domulibalazova snd to tak ostane aj keď sa to kolíše hore dole 4.3.mam dostať tak snáď ms nepride☺

domulibalazova
26. feb 2022

@stevkabelanova Presne tak ❤️, veď všetky sme na jednej lodi a dúfame že nepríde MS 🙏

marinecka95
26. feb 2022

@domulibalazova no nech sa len teplotka drží hore hore hore 🙂
Ja mám v bruchu také akési “bublinkovanie” či čo 🙈 nič si nenahováram ale takýto pocit zvláštny som ešte nemala. Uvidíme 🙂 dnes som 8DPO ale testovať budem najskôr 12-14 nech idem na istotu 😃

iamkate
26. feb 2022

@domulibalazova držím palce, nech ti to teraz vide😊 pekne si vyskočila hore 😊prežívam to tu s kazdou jednou✊

modro_zelena
26. feb 2022

@amelie22 jejda, no ja to vidím dosť dobre a naživo to musí byt ešte zreteľnejšie 🙂 mám pocit, že sa vidíme v novembrovkach, veľmi ti to želám 🥰

modro_zelena
26. feb 2022

@marinecka95
@domulibalazova
Tiež idete pekne hore, len tak ďalej 😊 Aj plánujete čoskoro testovať alebo až po vynechaní ms?

marinecka95
26. feb 2022

@modro_zelena ja najskôr 12-14 DPO na istotu ale môže sa stať, že sa neovládnem 😃 uvidím podľa teplôt

domulibalazova
26. feb 2022

@marinecka95
@iamkate
@modro_zelena

Ďakujem dámy, ak by sa pekne držala začnem skôr testovať , lebo to nevydržím 😂

marinecka95
26. feb 2022

@domulibalazova myslím že aj ja sa neovladnem a budem testovať skôr. No uvidím podľa teploty. Ak sa bude držať hore budem testovať možno aj skôr 🙆‍♀️🤭

amelie22
26. feb 2022

@modro_zelena aj teraz na večernom mama teste tam dačo bolo... :D meriam lebo doteraz som sa pripravovala na jedny marcove preteky, tak aby som vedela, či trénovať alebo nie, tak zatial to vyzerá skôr na nie.. 🙂 A ty mas teda novembrový termín? U lekára si už bola? November bol vždy môj najmenej obľúbený mesiac, ale asi si zvyknem :D
@domulibalazova teplota neviem či nebude aj skreslená... neviem či to môže byť tým potencionálnym tehotenstvom, ale dnes večer som sa zrazu začala cítiť nič moc, mám 37 trošku zvýšenú teplotu a zrazu mi začalo byť tak čudne nevoľno od žalúdka. Dúfam, že to nie je žiaden covid :/ :D

amelie22
26. feb 2022

@marinecka95 to som si ja ja hovorila, že skôr ako 12 nebudem. A nevydržala som :D Ale digitálny sa bojím si spraviť... s tým určite ešte počkám.

bla111
26. feb 2022

Baby, ja neviem preco, ale napadlo ma spravit si test napriek tomu, ze tento mesiac som mala ovu z nepriechodnejo vajickovodu. A tam slaba ruzova ciarka. Je to mamatest, viem ze v poslednom case duchuju, ale mala som ich uz tisickrat a takuto ciarku som videla, len ked som mala este v obehu ovitrell. 🙄

marinecka95
26. feb 2022

@amelie22 no myslím, že to bude aj môj prípad a 10DPO už budem testovať 🙆‍♀️😄
Držím palce nech všetko dobre dopadne