Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 tak človek nejako čaká, že ten graf bude ukážkový, keď sa podarí 😊😉, ale ako pozerám, pokiaľ teplota neklesá vždy je šanca 😊 ďakujem veľmi pekne 😊.
@modro_zelena priblizne 14 dpo. Nemerala som bt, len odhadujem podla bolesti kedy bola ovu.
Dakujem vsetkym za pekne prianie, dievcata...ste zlate ❤️ a drzim Vam palce. ❤️💪🙏
@patulka2 Veru tazkych 7 tyzdnov vkuse 😂 myslela som si, ako budem ziarit stastim a novym zivotom, az budem tehotna a namiesto toho vyzeram jak troska..prezivala som len od gauca k toalete..ak by som mala nejaku malu ratolest uz doma, neviem ako by som starostlivost oň dala...a clovek by si pomyslel, ze schudnem za tolke nevolnosti a zvracanie..ale ako pises..najlepsia prevencia pred pocitom na zvracanie bolo prave stale daco pojedat... a idealne nieco tazsie na zaludok..takze uplne bezne som stale zvachala rezne vyprazane a pecene zemiaky a pastekove chleby..to jedine mi ako tak pomohlo od nevolnosti aspon na hodinku po jedeni ... pribrala som 3 kg 😅😂 aj ked male ma len 5,5 cm 🤷 a sotva nejakych par gramov 🙄👊 verim teda, ze uz to naozaj konci...citim sa tisickrat lepsie a cez den viem fungovat..aj ked teda vecer ma to chyti a v noci aj beham na pokec s toaletou stale 😂
@baru2 Kraaasna fotecka 😍..z toho uz sa da aj vycitat na koho bude podobne 😊🤗 pekne vidno tvaricku..v kolkom tyzdni presne si?? Viete uz aj pohlavie?
@malarybka3 presne tak, nevzdávať sa, ani žiadny sexi maratón netreba, nám sa podarilo keď sme v tomto mesiaci 2x lebo už sa ani nechcelo😁 prvý mesiac v novej robote, a // na teste v piatok 13-teho😁 držím palce nech sa cim skôr podarí
@malarybka3
@modro_zelena drzim palce na vitazne ;) vela trpezlivosti
@bla111 vďaka🙂 pýtala som sa kvôli tomu, ze mne tiež brali 14DPO hcg (v rámci iného odberu u neho dr som rovno poprosila aj hcg)…a vyšlo mi menej ako 0,1. Normálne som nechápala lebo testy z mocu pozitívne. Dost ma to rozhodilo, no ale po týždni už gynda urobila odber, t.j 22DPO a hodnota 4000.
Takze prvý odber musela byt chyba labaku. Nemohlo to za takú krátku dobu z nuly na 4tis.
A teraz budeš chodiť v akých intervaloch na krv?
@marinecka95 :D to mas velky obdiv ze si neskusila este testnut 😁 drzim palce
@baru2 no uvidíme dokedy sa budem ovládať 😀😉 zajtra je termín ms tak dufam, že nepríde 😍
@marinecka95 dufam aj ja 🙂 ja som skusala uz 8dpo :D aj to som ledva vydrzala
@baru2 no ja som tiež bola taká 🥳 testovala som o dušu spasenú, kupovala testy atď. Teraz mám doma kopu testov a nejako sa ovládam. Uvidíme ;) snáď to ale dopadne k našej spokojnosti 🥰
@marinecka95 drzim palce 🙂
@marinecka95 vyzerá to super a držím palce 😊😊😊😊
@modro_zelena fuha, to naozaj vyzera na chybu. zbytocne stresy si mala. uz nebudem, teda minimalne nie v CAR. v piatok mam preventivku u obvodnej, tak som rozmyslala, ze by som ju poprosila, nech mi da vysetrit aj HCG :D
@domulibalazova hallooo..no ako teplota?
@marinecka95 noooo, trpezlivost mas dobru teda 🙂
@bla111 sama sebe sa čudujem 😃
Ďakujem baby, snáď to vyjde 🥳 a nebudeme musieť riešiť IVF po tých neúspešných tehotenstvách a IUI 🙆♀️
@lenusa20 Ahojky, dnes 37,02 skúsila som aj test, ale musím moc žmúriť aby som niečo videla, Tebe ako sa darí ?
@domulibalazova rýchlo ho sem pridaj 😃
@sindyem Jooj tak drobček robí riadnu neplechu, že Ti bolo takto zle, tak dúfam, že už budú iba tie krásne chvíle bez nevoľností 😍
@marinecka95 Zlatko možno som videla iba kanálik, neviem či by to išlo mobilom zachytiť, skúsim zajtra ráno a ak by niečo bolo, pridám to sem na analýzu :D
@marinecka95 no teda obdiv, že si vydržala...Ale vyzerá to perfektne. Aj @malarybka3 @domulibalazova baby, vyzerá to u vás veľmi dobre!!! Tfuj tfuj Bodaj by bol február v tomto fakt úspešný! Ja dnes prvý krát teplota cez 37, termín MS j dnes alebo zajtra...
@bona69 Aj my tento mesiac 2x a možno to stačilo 😅

@bla111 jej super... 🙂 kedy si sa objednávala ku gyn, koľko dpo? Ďakujem 🙂