icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kubisova
10. nov 2014

@paskolinka ahoj prosim ta ked som mala 10 dnovu lutelku je to malo

paskolinka
10. nov 2014

@kubisova nemusí to byť malo... Vraj má byť min 10 dni.

gennara
10. nov 2014

Baby, pomozte mi s tymi ovulacnymi testami 🙂 Ovulaciu mavam tak na 15. az 16. den, ovulacne testy mi v tom case ukazovali sice druhu ciarku, ale nebola rovnako silna ako kontrolna. Graf bazalnej teploty mi potvrdil, že ovulacia prebehla 16. den. Dnes som nasla posledny ovulacny test, tak len tak som ho testla a dnes, co je uz 8. den po ovulacii podla bazalnej teploty mi ukazal krasne dve silne ciarky. Co to moze znamenat? Blbnu moje ovulacne testy, alebo mam po vyse tyzdna dalsiu ovulaciu? To asi mozne nie je...

afra
10. nov 2014

Ahojte, tak tu graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef a na teste iba taky slaby smuh.....asi mi duchuju aj tieto testy. a citim sa uplne pod psa, celu noc mi bolo zle a od rana citim, ze na mna cosi lezie ☹

afra
10. nov 2014

@gennara to moze znamenat, ze si mas kupit tehu test ;)

kukku
10. nov 2014

A vyzeralo to tak nádejne ...

rybkaa
autor
10. nov 2014

@zarzisia no do pekla, mi nehovor, že ty nie si tehu s tou teplotou 😲 na teste tiež vidím čmuhu dáku,....

rybkaa
autor
10. nov 2014

@whiteflower87 na tvojom testíku vidím čiaročku, teplotu máš tiež super, podľa mňa je to jasné 🙂 podľa mňa bola ovu až 18 dc, teda dnes si 13 dpo a tá čiarka tomu zodpovedá 🙂

rybkaa
autor
10. nov 2014

@kubisova no nie je to veľa, tých 10 dní, keby bola o 2 dni dlhšia, lepšie by bolo, ale aj 10 dňová postačí na otehu, baby brali 100 mg vit. B6 denne na predĺženie LF, ak sa to bude opakovať, vyskúšaj

senta_sofia
10. nov 2014

@whiteflower87 krásne ideš hore,myslim,ze je to jasné a aj na testiku 🙂)

rybkaa
autor
10. nov 2014

@gennara môžeš hodiť graf? aké máš testy? myslím značku? ovulačné testy môžu ukázať aj tehotenstvo, testovala si z ranného moču?

rybkaa
autor
10. nov 2014

@kukku hm, no škoda, pekne si sa držala hore 😒

whiteflower87
10. nov 2014

@rybkaa
@senta_sofia
Dakujem 🙂 no len minuly mesiac som si "nahovarala" vselijake priznaky. A tento mesiac od ovulacie hovorim ze nic z toho. Ziadne priznaky, ziadne bolesti, spavost, nic. Jediny priznak ktory trosku pocitujem je tlak(nie bolest) v podbrusku. napravo a trosku sa to taha az ku slabine. Nic viac.
A este otazka. Bola som minuly tyzden (27 DC) u gynekologicky na preventivnu, robila mi aj vaginalne sono ale nie za ucelom zistenia tehotenstva ale iba ako preventivna, pozriet velkost maternice, vajecniky. A potom mi povedala nech sa objednam po menstruacii lebo pred nevie posudit skutocny stav. Je mozne ze ak by som bola podla teba @rybkaa vtedy 9 DPO tak by nevidela nic??

mawiya
10. nov 2014

@kukku jaj dievka moja, to bolo viac ako nádejné. no nič. pamatáš čo sme si hovorili vlani? že si urobíme pod stromček? tak si dáme darček pod tento stromček 🙂

mawiya
10. nov 2014

ahojte dievky. tak mne dnes označil FF ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 . neviem, s touto situáciou som sa našťastie ešte nestretla a dúfam, že ani nestretnem. 🙂 ale ak naozaj ovulka bola, to by bolo fajn, že sa cyklus obnovuje. či? aj keď myslím, že ovulka bola skôr v piatok ako štvrtok. jaj baby nak už príde mrcha

rybkaa
autor
10. nov 2014

@whiteflower87 nie nie, to ešte nemohla vôbec nič vidieť, približne v 5 tt vidno vysokú maternicu a malinkú bodku, potom 7-8 tt je vidno plodík so srdiečkom, takže ešte ani teraz by nebolo nič vidno, ale vyzerá to dobre 🙂

paskolinka
10. nov 2014

@mawiya podla grafu vo stvrtok...ale den hore dole, hlavne ze bola 😉

paskolinka
10. nov 2014

tot moj graf, ziadna dzura do sveta to nie je a ako sa pozname, ani nebude, ale tak nevadi. este ze idu tie vianoce 😉

lenka369
10. nov 2014

ahoj diavcata tak tento mesiac som sa uplne vykaslala na meranie teploty ani sa teda nedalo kedze mala sa mi budila stale inak aj v noci niekolko krat tak som to nechala tak ale zacala som brat duphaston a hla v sobotu nedosla MS a na teste dve ciarky sama tomu este neverim dufam ze vsetko dopadne dobre 🙂 a to sme sa ani velmi nesnazili 😀

martina9999
10. nov 2014

co myslite? ovu prisla neskoro ako ste dobre predpokladali, to prve zvysenie bola nadcha. teraz je 11dc a ja vidim ducharcenie ale pravdu sa dozvieme snad coskoro.

rybkaa
autor
10. nov 2014

@mawiya no hej, tvári sa to ovulačne, neboj nič, aj mršisko príde a potom šup na to 😀

rybkaa
autor
10. nov 2014

@lenka369 ježíííííš to je super, tichučko blahoželám 🙂 predsa len platí, že to treba pustiť z hlavy a príde to samo 🙂

rybkaa
autor
10. nov 2014

@martina9999 nooo niečo sa tam deje, je tam dušík, tak nech silnie 🙂

butterfly333
10. nov 2014

@afra no ja tam nič nevidím skús test zopakovať za dva dni.

butterfly333
10. nov 2014

@afra ale graf máš pekný.

rybkaa
autor
10. nov 2014

baby to čo sa tu stalo? toľko pozitívnych testov a fajnových grafov sme tu nemali hádam celý rok 🙂 Hoci je pravda, že sa tu vyskytli nové tváre s dobrými správami a my stále sme furt na chvoste, ale dojde čas aj na nás, pamätajte 🙂
ja po mrche, dva dni brutus a potom ticho...idem sa objednať na kontrolu ku gyn, že kukneme krčok a počkám si na ortieľ, či povolí snaženie alebo čo, môj pôst končí tento mesiac a spolu s ním dorazí ďalšia mrcha, hádam už posledná (toto roku určite) 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

paskolinka
10. nov 2014

@rybkaa no ved to, ze to len nove tvare to zachranuju. ale ja stale dufam, ze @zarzisia sa tiez prida tento mesiac. a my ostatne tiez dakedy 😀

rybkaa
autor
10. nov 2014

@paskolinka čo tak ty už konečne, ha? 😀 si na rade

mawiya
10. nov 2014

@paskolinka @rybkaa dievky moje aké dakedy? pod stromček tehu test pozitívny.

paskolinka
10. nov 2014

@rybkaa mne uz sa po tych viac ako dvoch rokoch zda, ze v nejakom zlom rade stojim, nehybe sa to 😀