icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
1. apr 2022

Dnes mala byť jedna z dosť podstatných teplôt na určenie ovulácie. A ja chorá 😭 už to nebude mať pre mňa žiadny význam merať, škoda

janka87111m
1. apr 2022

@patulka2 ja sa cítim tiež totálne unavená, mam poobednú a ledva ze dôjdem domov. Skoro ráno meriam teplotu vždy 4:35 lebo tak vstávam na rannu a dnes som nezapisala teplotu a neskôr mi už teplomer vynuloval 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ tak som bola KO ze matne si spomínam len ci to bola skutočne taka teplota neviem

luci601
1. apr 2022

@patulka2 och skodaaaa, už to vyzeralo dobre! Ale tak snažili ste sa takze isto ste sa trafili ☺️ Aj keď teraz nevies kedy prebehla ovu škoda.

@domulibalazova pekne ti to stúpa ☺️Kedy necakas ms?

Ja dnes takto, tiež som sa vyšvihla hore.

domulibalazova
1. apr 2022

@patulka2 Paťka, joj drz sa, ak by si sa cítila skúste sa milovať obdeň ak by bola teplota skreslená a nebola by si si istá či ozaj bola ovulka 16dc, ale ak to nepôjde, zdravie je dôležitejšie 🍀

@janka87111m Janka toto sa aj mne stalo, uvidíš aké budú ďalšie teploty 😊

@luci601 Super, ideš pekne hore 😍🍀, ja som skúšala dnes test a biely, ďalší nemám a nebudem kupovať, zbytočné zklamanie…LF mám 12-13dní 😊

luci601
1. apr 2022

@domulibalazova Dnes si len 8dpo ak dobre počítam takze to je veľmi skoro ešte ☺️ Ešte nezufaj, počkaj na ďalšie teploty a testuj neskôr! Držím palce, bodaj by to vyšlo ✊🏼

ilovepizza
1. apr 2022

@domulibalazova ty si uz testovala? to si nemala minat test tak skoro. ja ak budem, tak najskor v utorok, ale aj to este vaham 🙈

malarybka3
2. apr 2022

@patulka skoré uzdravenie dúfam, že ti už je lepšie 😊

@domulibalazova test si robila veľmi skoro, takže absolútne nič nie je stratené 🍀.

Ja dnes 12 DPO. Myslela som si, že tento víkend urobím test ale rozmyslela som si to (mám v podstate strach). Najbližšie 2 dní budú rozhodujúce, podľa nich sa uvidí 😳.

malarybka3
2. apr 2022

A inak, dnes som mala strašnú noc. Najprv som sa zobudila a mala vysoký tep. Potom mi bolo strašne horúco, takže som spala pri otvorenom okne až mi muž ukradol paplon. Celú noc som spala bez ničoho a keď som šla merať teplotu, tak som si len pomyslela, že to bude asi ledva 36 a aha 37. Asi to malo vplyv na teplotu že?? 🤷‍♀️

malarybka3
2. apr 2022

* rýchly tep 🙈

patulka2
2. apr 2022

Ahojte, tak ja tento cyklus vôbec nebudem vedieť kedy bola ovulácia, škoda. Snáď sme sa milovačkou dostatočne poistili pred, aj keby bol ovu včera ci dnes. (Haha ešte sa to aj rymuje 🤣). Ale osobne si myslim, ze bola včera alebo teda dnes bude. My už sa milovať nemôžeme, manzel ide v utorok na ten spermiogram tak od štvrtka do utorka aby mal tých 5 dni. Aj keď dom sa ho teraz ráno snažila prehovoriť, že stačia aj 3. A podla mna to je rozumnejšie pretože to robíme každý druhý, max tretí deň tak taku kvalitu by mal testovať, nie aké sú po 5tich dňoch,také my nepoužívame. Potom sa nečudujem ze by mali 5 dňové spermie dobrý výsledok. Ale nevadí, nedal sa prehovoriť a ja už sa mozem len modliť, aby sme to trafili a vyšlo nám to 🙏
@malarybka3 krásne na 12dpo, nechystáš sa testovať? A dakujem, asi to je angína, celá lava strana hrdla ma boli a uzlina je riadna hrca, včera som cely deň prespala aj dnes celú noc ale uz snáď lepšie, musí, budem s malým sama celý deň takže sa musím dať dokopy.
@domulibalazova ajojky, my už nemôžeme, keďže ho v utorok čaká ten spermiogram. Držím palce, bielym testom nič nie stratené.

ilovepizza
2. apr 2022

@malarybka3 no 12 dpo by ma asi svrbeli prsty na testovanie pri takomto grafe. aku dlhu mavas LF?
@patulka2 to je zvlastne, ze vam kazali 5 dni. ja som muza objednavala na spg na buduci tyzden a povedali mi, ze 2-3 dni 🤔

luci601
2. apr 2022

@malarybka3 Ahoj, graf super pekne aj teplota stúpla ☺️ Nooo podľa mna ak nemáš teplotu tak nemá byt dôvod rýchly tep a to že ti bolo teplo na zvýšenie bazalnej. To len môžu byt dobre znaky tehu. Ale uvidis. Ja som tiež vždy nervózna takto tesne pred ms či testovať. Kedy necakas ms ?

@patulka2 Držím palce nech si rýchlo fit! A súhlasím s tebou že stačia 3 dni, nám tiež tak hovorili že 3 stačia ale my sme dali pauzu 5 keďže som mala ms vtedy akurát ☺️ Ale uvidis, snáď ste sa trafili ☺️

Ja som stále hore a začínajú ma riadne bolieť prsia 🤷🏻‍♀️

malarybka3
2. apr 2022

@patulka
@ilovepizza
@luci601
Noo nejako ma zatiaľ netrhá testovať. Naposledy som si našla // čiarky príliš skoro a tak skoro to aj skončilo. LF mám 14 dní, čiže ak budem mať nasledujúce dni ešte stále teplotu hore, urobím test v utorok. To by som mala mať 1 deň meškania 😊.

luci601
2. apr 2022

@malarybka3 utorok je zachvíľku ☺️ Tak dúfam že teplota bude stále pekne hore✊🏼🍀

domulibalazova
2. apr 2022

@luci601 Ano dám som včera 8, dnes 9dpo, trošku stresujem lebo sa mi naskytla druha práca a teda momentálne chodím do 2 prác, tak preto by som to chcela vedieť čo najskôr 🤭 ale samozrejme som aj zvedavá a nedočkavá @ilovepizza @malarybka3 🙂

@malarybka3 Graf vyzerá veľmi nádejne veľmi na teba myslím 💫, možno sa ti niečo snívalo a možno vieš aj podvedomie, už si v dňoch kedy sa čoskoro ukáže ,,výsledok grafu,, teraz sa už cítiš dobre ?

@patulka2 Paťka prepáč, áno písala si to vlastne, že Vás čaká spermiogram, čo ste mohli pre to urobiť ste urobili, tak už to je vo vyššej moci 🍀

@luci601 Luci dobre SŠ drží teplota , len tak ďalej 🍀

@ilovepizza Utorok je tu čoby dup 😍

patulka2
2. apr 2022

@ilovepizza ja už to asi nechám tak ani on už nechce, chce byť asi zodpovedný 😀 povedal, že.. niezeby som si nedal povedat ale nemohu 🙈🤣 ty si ako na tom?
@luci601 a tak nebudeme to siliť už, nech ma pánko tých 5 dní 🤣 a ty sa pekne drz, ešte máš taký tyzden cas, som zvedavá, držím palcee
@malarybka3 držím palce pre 2 silné ciarky ❤
@domulibalazova už to nebudeme siliť.

Inak babuchy, už si utieram dozlta vytok, hustejsi, tak už mám evidentne po ovu a myslím si, že prebehla vo štvrtok ci v piatok. A tým pádom už ani nemusím naháňať manzelina.

adka3321
2. apr 2022

@patulka2 aki su ti chlapi zodpovedni 😂 aj moj povedal, ze doktor mu hovoril 5 dni, tak 5 dni, tiez som ho nepresvedcila

luci601
2. apr 2022

@patulka2
@adka3321 zodpovední sú riadne 😂 keď sa môžu na niekoho vyhovoriť že im nakazali tak je najlepšie 😂

@patulka2 tak isto by už mohlo byt po ovu keď máš taky vytok ✊🏼 Držím palce, ešte dlha doba čaká mna aj teba na testovanie ☺️

@domulibalazova chápem, tak pevne verím že čoskoro sa ukážu dve krásne čiarky 🙏🏼❤️

adka3321
2. apr 2022

@luci601 ved ja toho mojho nahanam uz mesiac aby sa objednal na kontrolny spermiogram a furt mi to ofrfle, ze co mu to stale pripominam. a ze teraz po covide ho bude mat aj tak naprd 🤷🤷

malarybka3
3. apr 2022

No dievčatá, začína to byť zaujímavé. 13 DPO 🤔. Strašne som zvedavá na zajtrajšiu teplotu, tá už mi v predchádzajúcich cykloch stále klesla pred MS.
@luci601
@patulka
Ďakujem dievčatá 😉.
@domulibalazova ďakujem, a áno cítim sa dobre, aj keď ma táto dnešná teplota prekvapila, no chorá sa necítim byť, no uvidíme 😊.

domulibalazova
3. apr 2022

@malarybka3 Vyzerá to s tebou zaujímavo, držím palečky 🤩🥳

Ja zatiaľ takto 😕

malarybka3
3. apr 2022

@domulibalazova však máš krásny graf 😊😊😊😊, taktiež držím palčeky ✊✊✊🍀🍀🍀. Kedy máš v pláne testovať znova??

domulibalazova
3. apr 2022

@malarybka3 Skúšala som dnes, u nás mali iba Dr max test, ale nič 😞

ilovepizza
3. apr 2022

@domulibalazova ale ved si len 10 dpo. nestresuj sa zbytocne.. 😉

luci601
3. apr 2022

@malarybka3 wau krásne to stúpa ☺️✊🏼 Ak zajtra neklesne tak je tak veľká sanca že je to ono 🥰 držím palce a som zvedavá na zajtra!

@domulibalazova Ešte nezufaj teplota sa celkom drží, vôbec nie je nízka a 10DPO nemusí nič ukázať ešte ☺️

malarybka3
4. apr 2022

Tak asi dobre, že som netestovala. Ušetrila som si peniažky 😑.
Dievčatá vám držím palce ✊✊✊.

ilovepizza
4. apr 2022

ja som tiez riadne klesla, takze tento mesiac nic..

luci601
4. apr 2022

@malarybka3
@ilovepizza och baby to ma mrzí, ale verím že další mesiac bude úspešnejší! Nový mesiac nová nádej 🍀✊🏼

Ja sa držím hore ☺️ Ale do víkendu ešte ďaleko.

patulka2
4. apr 2022

Ahojte, tak ja sa cítim už lepšie, aj keď hrdlo stale boli. Včerajšiu a dnešnú teplotu už považujem za normálne bazalne. Teplotne chorobne som už klesla resp. stupla poovulacne ak to tak môžem už nazvat. Myslím si, ze bola toho 18 ci 19 DC. Takže som už bud 3 ci 4 dpo 🙂 skusim ešte pár dní pomerať ci sa udrzim cca takto alebo vyššie ⬆️🍀
@malarybka3@ilovepizza to ma mrzí dievcata, ale nebojte, ďalší cyklus, ďalšia sanca 😉 inak tieto pády neznasam, vkladajú do človeka takú veľkú nádej a potom bum pád.. nebojte, ďalšia ovu je tu cobydup, mate ideálnu dĺžku, nemusíte čakať ako poniektore co mame dlllhe cykly.. 🙂
@luci601 drž sa devucho 🍀

luci601
4. apr 2022

@patulka2 Ahoj Pati ☺️ Ďakujem! 🍀 tebe tiež držím palce, snažili ste sa dobre, tak pevne verím že bola ovulka ako mala byt a už len čakať ako sa to vyvinie.✊🏼
Super že sa cítiš už lepšie!