Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@a_alexandra_a Myslím si že to zatiaľ vyzerá veľmi dobre 🙂
@domulibalazova Domi tebe držím palce vyzerá to veľmi nádejne! Kedy ideš znova testovať? ☺️
@ilovepizza A pocity nejaké na ms máš či?
@malarybka3 Fiha tebe to zaujímavo stúplo hore 😮
caute baby ja sa stále držím hore tak snáď dobre znamenie ☺️ Uvidíme ďalšie dni, ešte len 8DPO
@a_alexandra_a Ahoj, zatiaľ vyzerá fajn ☺️ Teploty sú pekne, držia sa vysoko. Uvidis ale ďalšie dni ☺️ Kedy necakas ms?
@domulibalazova, no ja som si už aj poplakala, že tento mesiac nič 😃. Mohol by sa stať taký maličký zázrak ❤. Teraz som v práci, ak ju dnes nedostanem, zajtra ráno robím test. To už budem 16DPO. A ty ako?? Testik si si dnes ráno robila?? Juj nech ti to len vyjde 🍀😉.
@ilovepizza tiež si išla krásne hore 🍀. Nemyslím si, že to bude ešte cvičením ovplyvnené. Chystáš sa testovať?? ✊
@luci601 no, zostala som prekvapená 😊. Uvidíme zajtra. Ty máš tiež krásny graf, držím palce ✊✊✊❤.
@malarybka3 Tak bodaj by to bol maly zázrak, však aj take sa deju ☺️❤️ Jasne ak nepríde a teplota bude hore tak testuj isto a daj vedieť ☺️
Ďakujem už by to mohlo konečne vyjsť ☺️
@domulibalazova
@luci601 ahojte 🙂 Ďakujem pekne, ja som tento mesiac v prvé dni cyklu pila alchemilkový čaj a ten mi totálne posunul ovuláciu o skoro 10 dní, takže neviem povedať, kedy neočakávam ms ☹ ja už som bola sklamaná, že včera tak klesla teplota, ale dnes keď stúpla, tak neviem čo si mám o tom myslieť, mala som ráno také bolesti ako keď sa má už-už spustiť ms, ale zatiaľ nič, tak uvidím... vám, samozrejme, držím palce 🙂
@domulibalazova kupila som ho tusim v benu lekárni alebo v dr max, nepamatam si to presne ale fakt najsilnejšie hneď ukazoval 2 čiarku na 11-12 dpo
@a_alexandra_a tak to dosť ti posunula ta alchemilka 😮🤷🏻♀️ Väčšinou baby písali že im upravila cyklus ale ja neviem povedať. Mne sa tiež posunul cyklus odkedy meriam bt ale cca o 3-5dni a terqz sa posledné mesiace drží rovnako tak neviem. Len sa sledovať musíš ☺️ A bolesti nemusia hneď znamenať ms uvidis ešte. LF máš akú dlhu? Podľa toho by si si vedela vypočítať ms
Ďakujem ☺️❤️
@domulibalazova ale bola to hotyoga, tak co ja viem. ale pravda je, ze bola som aj pred tyzdnom a teplota mi tak nestupla
@luci601 no dost ma pobolieva brusko uz, takze aj mam pocity na MS :/. ty mas krasny graf, drzim palce 😍
@malarybka3 nechystala som sa testovat, mozno podla zajtrajsej teploty, ale ked ja mavam fakt Lf 15 dni, tak to je do soboty este daleko, to sa este moze cokolvek s tym grafom udiat..
@a_alexandra_a @luci601 co som si pozerala predošlé grafy, kde som pila alchemiku, áno, zakazdym som mala ovu až na 24-29dc. Keď ju nepijem mam 17-19dc ovu 😊
@ilovepizza jasne ale prekvapiť môže vždy ☺️ A to brucho boli aj pred ms a aj ako tehu príznak. Ale bohvie uvidis ešte ďalšie dni aká bude teplota ale priala by som ti to veľmi ☺️
Pekne grafy mame všetky akosi, vysoko sa držíme ☺️ Som zvedavá ako dopadneme🙏🏼
@domulibalazova ja mam dvoch chlapcov 8 a 4. Prvý sa nam podaril možno do 4m ale s druhým to bolo dlhšie asi rok a pol. A v tom čase mi zistili aj cystadenom a vybrali mi celý vajecnik aj vajcovod. Takže fungujem s jedným a kus sa bojím ci nestratí funkciu lebo maká za dvoch plus sa liečim na nízku funkciu šž už 20 rokov vkuse beriem lieky. Mam cysty aj v prsníku a gyn mi objavila aj folik cystu ale ta sa vstrebáva po 2 cykloch.tak to trocha cítim ze ide to somnou skosi dole vodou 🤔. Potešili by sme sa ešte babom ak sa podarí. Momentálne sa snažíme dva roky a nic tak pokračujeme ci sa postasti.😇
@kakatulik zajtra idem, budem múdrejšia. Ano bol dnes u sukromnika urológa.. ale o 12 bol objednaný, 12.05 už mi volal ze už ide odtiaľ. Mi to príde ozaj medzi dverami.. a najmä aj to, že to mal 5 dňové...my mame sex každý každý deň, málokedy každý tretí... ak ovulácia aj na druhy deň... takze ja moc tomu tiež neverím... ale keď vie, že to má dobre, on už inam nepôjdem už toto povedal, že zbytočne šiel a za 80€ mohol mať niečo iné 🤷♀️ co ti poviem..keď sme pili kávu normálne mi slzy vyšli pri nom že ty tu machrujes a zas som na chybe len ja
@patulka2 Nooo chápem. Toto sú chlapi. Tuším bol u toho čo môj. Moj má menej ale lepšiu morfilogia a tvári sa tiež ako macher. Teda bolo to už dávnejšie. Oni to odcitavaju iba na takej mriežke. No ale vieš,že nie je úplne mínusový. Ty keď prídeš z gyndy, tiež sa tvár sebavedome.....bude to dobré.
@patulka2 som ti povedala,že mal ísť do centra,takýto spermiogram mal aj môj muž od urológa,a nakoniec pravda bola úplne inde,a nakoniec nemal výsledky také perfektne,ako mu napísal urológ,a som povedala,že radšej zaplatím v centre 35€,a viem že je to vyšetrené viac ako u urológa.takze na jeho mieste by som nesekala takéhoachta,že ako je on len 100%,lebo v skutočnosti to tak vôbec nemusí byť.aj môj zostal v šoku,keď mu prišli výsledky z centra.a mne bolo až do plaču,že ako mi stále naznačoval,že je chyba vo mne,a nakoniec bola chyba v ňom.
@mirus11 hej hej pamätám si to, no už bol tuto vtedy objednaný tak to nechcel rušiť...no uvidíme co povie aj dr a ako sa nám ešte bude/nebude darit no.. skúsim aj ja dat pár kg dole aj to pomoze...
@zabka1987 noooo prvorodeny je presne takto spraveny. Pozrela som kedy mam plodné dní a sme šli každý deň, niekedy aj 2x za den počas celých 4 dní a bol na prvý sup spraveny... ale zvyčajne každé dva dni mame 😊
Baby ja vás tu potichúčky sledujem stále, držím vám všetkým palce - pre nás niektoré držím palce do tohto nekonečného boja.
@domulibalazova ja na tých testoch niečo vidím, držím silno palce nech to sú o pár dní také // čo nám oči vybijú 🙂
@ilovepizza Vidíš to, minule Ti to teplotu neovplyvnilo, necháme sa teda prekvapiť a budeme dúfať v dobré správy...
@patulka2 Pati, to by som nepovedala do tej alchemilky, našťastie mne to ovulku neovplyvnilo, ale tu aspoň vidíme ako každá inak reagujeme...Teplota išla pekne hore, to je dôležité, mám radosť, že to pekne vyšlo i keď si bola chorá...Paťka tí naši chlapi nás vedia niekedy pojedovať však, pritom to nemusí byť úplne tak pravda, keďže ako si napísala bola to 5 minútovka od urológa, ale vieš ich ego nemôže utrpieť...musíme ich milovať aj s týmito ich občasnými výstupmi...a ja verím, že aj ty pochodíš dobre, pcos máš pod kontrolou, verím, že aj ostatné bude v poriadku, a k tomu sexuálnemu styku, ak máte chuť a radosť z toho tak aj dva krát za deň 🙂 odporúčanie je jedna vec, ale myslím, že je to individuálne 🙂
@janka87111m Jani sánka dolu, si veľká bojovníčka, máš moju poklonu a úctu, verím, že aj teraz to dobojuješ k dvom čiarkam 🙂
@marinecka95 Veľmi pekne ďakujem, ešte som v strachu a obavách, nechávam si to pre seba a teda už mamine som povedala, je zdravotná sestra, má roky praxe po gynekologickej a neurologickej stránke, je mi veľkou oporou...
@domulibalazova krásna čiarka.. Potichu gratulujem a držím palce, nech všetko ide tak ako ma 🤍
@domulibalazova je to taaam 🙂 držím palce nech silnie silnie a nech je všetko v poriadku.

@ilovepizza Uvidíme čo z toho bude, ja napriklad mam večer ak si lahnem napr na 30 min teplotu veľmi podobnú ako ráno, cvičením si myslela kardio či posilovanie ?