icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
16. apr 2022

@rsimoneees uvidis dalsie teploty ake budu 🙂

saskia222
16. apr 2022

@sparkling hej aj ja som tohto mesiaca ovulovala z bezvajcovodovej strany. Akurat idem z dm som si kupila bazalny teplomer tak buduci mesiac meram uz s tym. Uz chcem nech pride ta MS a mozem zacat znova. Ale ako poznam svoje telo budem teraz 4 dni spinit a potom nekonecna ms :-/.
Jooooj aj duch je nieco! Duch je super 🙂 zajtra z neho moze byt riadna ciarka. A mas uz doma nejake dietatko? 🙂

zuzanaa2010
16. apr 2022

@domulibalazova -odstup 2 dni..teoreticky 8dpo...myslis ze je?🤞

zuzanaa2010
16. apr 2022

@domulibalazova myslim ze zatial aj BT vyzera nadejne vsak?

janka87111m
16. apr 2022

Ahojte ja dnes 12dpo podľa grafu FF, iná apka mi zvýraznila teplotu na 16dc. Myslíte že ovu bola fakt ten 13dc podľa FF. Cítim sa úplne normálne trocha podbrusko. Zatiaľ teploty su hore, ale nedávam nádej tomuto cyklu. Predchádzajúci cyklus som lf mala 13 dni

tufik07
16. apr 2022

Ahojte, obidva robené teraz (horný z Číny, dolný mamatest)..14 dní po pichnuti ovitrille a 12 dní po IUI

zuzanaa2010
16. apr 2022

@tufik07 krasne krasnee..je to taaam❤🙏

saskia222
17. apr 2022

@sparkling no ako dnees??? Ja spinim stale, teplota sa drzi🤦‍♀️Zajtra ocakavam tvrdy pad😓

tufik07
17. apr 2022

@zuzanaa2010 ešte sa zatiaľ neteším 🙂

sparkling
17. apr 2022

@saskia222 ahoj, klesla som aj ja, testy negatívne. Ms cakam tak v utorok/stredu. Cyklus sa mi akosi predlzil z povodnych 27 dni na 30 dni/31 dní.

saskia222
17. apr 2022

@sparkling ah …. Tak dalsi mesiac mozno bude nas- maj lasky cas🙈

rsimoneees
17. apr 2022

@sparkling dnes takto ,tak ja už netuším 😄

sparkling
17. apr 2022

@rsimoneees no to uz fakt… a chora nie si? Ovu testy si nerobila?

rsimoneees
17. apr 2022

@sparkling nie , nie som chorá 😄nerobila lebo som nečakala že by mohla prebehnúť tak skoro 😄nestihla som

sparkling
17. apr 2022

@saskia222 no ja uz to teraz domeriam
Zo zotrvacnosti nejako. A v dalsom cykle nastavujem budik na 5:00 rano

sparkling
17. apr 2022

@rsimoneees a v beznom cykle to mas ako?

rsimoneees
17. apr 2022

@sparkling ja mám PCO a skôr cykly anovulacne , ale keď príde ovu je to veľmi rozdielne . Raz je na 12dc a niekedy aj na 18dc , každý x inak . Pri PCO je ro veľmi zložité a neisté

saskia222
17. apr 2022

@sparkling a preco na 5.00 rano???
A citis uz ze by prisla ms?

domulibalazova
17. apr 2022

@zuzanaa2010 Wau, tíško blahoželám ❤️ Dobre, že si použila mamatest, to sú podľa mňa naj testy, na nich sa da krásne sledovať progres ❤️🙏 aj mne sa BT najprv držala okolo 36,9 a potom mierne stúpla nad 37 (merala som o 4 ráno)

@tufik07 Nádhera mám radosť a tíško blahoželám ❤️❤️❤️

@saskia222 Ahojky s ty normálne po ovulácii mávaš špinenie či toto je prvý raz?

@sparkling Ahojky, držím palce to, že to nevyšlo teraz, neznamená, že to nemôže prísť budúci mesiac ❤️

@rsimoneees Ahojky viem čo zažívaš, aj mne tie teploty skákali hore dole, aj užívaš niečo ?

rsimoneees
17. apr 2022

@domulibalazova Ahooj 😊užívam estrogen práveže ktorý by mi mal progesteron znížiť 😄mne neskáču práveže hore dole 😄len sa zvláštne drží hore ako obvykle po ovulácii . Ak bude zajtra a pozajtra hore je to jasne , že prebehla veľmi skoro ovulacia 😄ale nič nie je nemožné a obzvlášť pri PCO

zuzanaa2010
17. apr 2022

@domulibalazova no dufam ze bude k comu gratulovat🙏vdaka...dnes som merala a mala som 37,09..ale neviem uvidim ci neklesnem🤞❤

saskia222
Autor odpoveď zmazal
saskia222
17. apr 2022

@sparkling ak uz zacina ist zo mna normalne cervena krv pomaly mam zaznacit ako 1DC aj ked sa teplota drzi vysoko? Ci podla zajtrajsej teploty od zajtra?

saskia222
17. apr 2022

@domulibalazova vacsinou sa spusti 1-2 dni pred MS, nie 4🤦‍♀️.

tufik07
17. apr 2022

@domulibalazova ďakujem ale zatiaľ sa moc neteším.. počkám v utorok na krv

sparkling
17. apr 2022

@saskia222 nie len proste o piatej ranos om vzdy este v posteli. A neni to take ako ked meriam o 6:30 alebo tak, ked sa mi obcas stane, ze musim vstavat alebo tak, potom musim merat mimo urceny cas a na ten graf sa uz neda spolahnut. Minimalne pred ovulkou je dobre ten cas merania dodrziavat. A nie je dobre ked musis merat kvoli vstavaniu skor a priratavat zbytocne k teplote.

sparkling
17. apr 2022

@saskia222 asi by som zaznacila 1 DC. Ono teplota sa ti moze este par dni drzat vyssie, nemusi pred prichodom ms klesnut pod cervenu ciaru. to je normalne. Prvy den normalneho krvacania sa rata ako 1 dc.

sparkling
17. apr 2022

@domulibalazova ale hej, ved ja som to tak nejako aj tusila, lebo sa necitim nijako specialne.

antonka
Autor odpoveď zmazal
zuzanaa2010
18. apr 2022

Ahojte dnes som trochu klesla na 36,8 hned po prebudeni..potom som isla na wc a este som si lahla a po pol hodke mi to nedalo a skusila som znova a len 36,67..to sa dufam nerata ci?🙉🤣cyklus mam velmi nepravidelny niekedy aj 40-45dni..