Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sparkling hej aj ja som tohto mesiaca ovulovala z bezvajcovodovej strany. Akurat idem z dm som si kupila bazalny teplomer tak buduci mesiac meram uz s tym. Uz chcem nech pride ta MS a mozem zacat znova. Ale ako poznam svoje telo budem teraz 4 dni spinit a potom nekonecna ms :-/.
Jooooj aj duch je nieco! Duch je super 🙂 zajtra z neho moze byt riadna ciarka. A mas uz doma nejake dietatko? 🙂
@domulibalazova -odstup 2 dni..teoreticky 8dpo...myslis ze je?🤞
@domulibalazova myslim ze zatial aj BT vyzera nadejne vsak?
@tufik07 krasne krasnee..je to taaam❤🙏
@zuzanaa2010 ešte sa zatiaľ neteším 🙂
@sparkling dnes takto ,tak ja už netuším 😄
@rsimoneees no to uz fakt… a chora nie si? Ovu testy si nerobila?
@sparkling nie , nie som chorá 😄nerobila lebo som nečakala že by mohla prebehnúť tak skoro 😄nestihla som
@rsimoneees a v beznom cykle to mas ako?
@sparkling ja mám PCO a skôr cykly anovulacne , ale keď príde ovu je to veľmi rozdielne . Raz je na 12dc a niekedy aj na 18dc , každý x inak . Pri PCO je ro veľmi zložité a neisté
@zuzanaa2010 Wau, tíško blahoželám ❤️ Dobre, že si použila mamatest, to sú podľa mňa naj testy, na nich sa da krásne sledovať progres ❤️🙏 aj mne sa BT najprv držala okolo 36,9 a potom mierne stúpla nad 37 (merala som o 4 ráno)
@tufik07 Nádhera mám radosť a tíško blahoželám ❤️❤️❤️
@saskia222 Ahojky s ty normálne po ovulácii mávaš špinenie či toto je prvý raz?
@sparkling Ahojky, držím palce to, že to nevyšlo teraz, neznamená, že to nemôže prísť budúci mesiac ❤️
@rsimoneees Ahojky viem čo zažívaš, aj mne tie teploty skákali hore dole, aj užívaš niečo ?
@domulibalazova Ahooj 😊užívam estrogen práveže ktorý by mi mal progesteron znížiť 😄mne neskáču práveže hore dole 😄len sa zvláštne drží hore ako obvykle po ovulácii . Ak bude zajtra a pozajtra hore je to jasne , že prebehla veľmi skoro ovulacia 😄ale nič nie je nemožné a obzvlášť pri PCO
@domulibalazova no dufam ze bude k comu gratulovat🙏vdaka...dnes som merala a mala som 37,09..ale neviem uvidim ci neklesnem🤞❤
@domulibalazova vacsinou sa spusti 1-2 dni pred MS, nie 4🤦♀️.
@domulibalazova ďakujem ale zatiaľ sa moc neteším.. počkám v utorok na krv
@saskia222 nie len proste o piatej ranos om vzdy este v posteli. A neni to take ako ked meriam o 6:30 alebo tak, ked sa mi obcas stane, ze musim vstavat alebo tak, potom musim merat mimo urceny cas a na ten graf sa uz neda spolahnut. Minimalne pred ovulkou je dobre ten cas merania dodrziavat. A nie je dobre ked musis merat kvoli vstavaniu skor a priratavat zbytocne k teplote.
@domulibalazova ale hej, ved ja som to tak nejako aj tusila, lebo sa necitim nijako specialne.

@rsimoneees uvidis dalsie teploty ake budu 🙂