Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, chcela som sa Vás spýtať, či ste zaznamenali inú výšku teplôt od posunu času na letný? Ja som predovulačné teploty mala nižšie o 0,1 ale teraz poovulačné mám stále rovnako vysoké.
Ahojte, tento mesiac som si opäť zacala merať bazalnu teplotu, keďže chceme druhe bábo. Ide o to ze zacala som si merať BT na 6DC o 6.20, ale keďže sa niekedy zobudím skôr cca o 5.30 a odmeriam si teplotu a zapíšem, nevstavam a zaspím väčšinou zas na tu hodinu do 6.30...ide o to ze teplota by mala stúpať každú hodinu o 0,1 stupňa...ale ja napríklad som mala 13DC teplotu o 5.30- 36.39, potom som zaspala a o 6.40 som mala 36.57 🤷♀️ no a teraz neviem ci ta bazalna teplota sa tak zdvihla lebo som už bola hore a mam si zapísať tých 36,57 alebo mam prečítať 0,1 k tej 36,39 a poznacim si 36,49🤷♀️ ide o tom ze mi to teraz robí rozdiel v ovulacii v grafe...keď necham 36,57 tak ovu bola na 13DC a ked dám 36,49 tak mi vyznačí na 14DC😀 celkovo si niesom istá ktorú teplotu brat do úvahy ker skoro vždy sa preberiem v inom čase lebo aj syn zamrnci ale zaspím ešte...😀 kedysi som vedela presne kedy mam ovu,mala som bolesti a plodný hlien ale poslednú dobu ta ovu bolesť je oveľa slabšia ak vobec🤷♀️ preto aj riešim tu ovu ze kedy bola lebo sme mali sex na 11DC a neviem ci je šanca ze by spermie prežili fo 14DC😀
Ahojte, meriam bt prvý cyklus. Je pravda, že nemeriam v úplne rovnakom čase ráno- ako sa zobudím v rozmedzí 5:40-7:00.
Užívam Progestanelle 100mg, 1 tabletku večer, od 15 dc na 10 dní.
Dnes by som mala začať s ďalším užívaním, ale podľa grafu som asi ešte nemala ovuláciu. Cyklus mám cca 26 dní. Podľa výpočtu aplikácie som mala mať ovuláciu 12 DC, včera som mala špinenie jednorázové len po utretí, tak ja už neviem...
Poradíte mi prosím, či mám počkať s progesterónom ešte deň- dva, alebo či podľa grafu mohla už ovulácia prebehnúť?
Ďakujem❤️
@kvetka404 Ahoj. Čaro merania bazalnej teploty je v tom, že musíš merať v tú istú hodinu. Ak meriaš neskôr malo by sa odpočítať 0,1 stupňa za každú hodinu. Čiže stanovíš si, že budeš merať o šiestej. Cez vikedn si chceš pospať do siedmej tak odpočítaš od nameranej teploty 0,1 stupňa. Ono sa tie teploty aj zaokrúhľujú,aby si sa v tom lepšie vyznala. Skús pozrieť nejaké videá na youtube. Z toho grafu, čo si dala Ti asi nikto nepovie, či ovulácia už prešla alebo nie, keďže nie sú dodržané základné pravidlá merania bazalnej teploty.
Ahojte kočky, výsledky z krvi sú pozitívne 😍
@tufik07 to je skvele..gratulujem zo ❤
@zuzanaa2010 ďakujem krásne 😘
Ahojte takto vyzerá môj graf... Meriam si teplotu prvý krát celý cyklus... Chcela by som sa opýtať ci je ešte nádej nato ze ovu príde alebo to bude anovulacny cyklus...??? Mam dlhé cykli min mesiac bola ovu na 29dc a predtým na 22dc.... Včera som mala jemne špinenie ale len jednarazovo a strašne ma boleli kríze...
@henrietka12 moznost je samozrejme vzdy. treba merat dalej a uvidis ☺️
@henrietka12 zatiaľ vyzerá anovulačne ale ešte stále to môže prísť.
@zuzanaa2010 vyzerá to veru nadejne. Len nech je každým dňom tmavší.
Ja som na tom podobne len sa bojím ešte otestovať. Nejak ma stale straší, že o deň dva tá teplota klesne.
@terry658 treba mysliet pozitivne🤞ja som skusala rano a bol tam ale slabsi...tak tiez neviem..tato neistota je najhorsia
@zuzanaa2010 si ma nabudila a testla som sa tiež ale zatiaľ biely ako stena. Tak uvidíme, či zajtra neklesne teplota. Mne vyšli testy vždy až strašne neskoro....
@terry658 tak ja tomu tiez stale neverim..pokial nebude poriadna druha ciarka..tiez mozno klesnem😔
@zuzanaa2010 zistila som, že som si kúpila blbé testy(dr.max).Tak skúsim ešte zbehnúť do dm či nejaké nemajú.
@terry658 preco blbee??podla mna dr.max je celkom fajn test nie?🤷♀️
@zuzanaa2010 nwm teraz som citala v diskusii, že nie sú nejak extra dobré.
@terry658 no ja uz uprimne neviem ktore su dobre...na mamateste mam ducha stale..ale je pravda ze ked som si predtym robila mamatest nebol ani naznak ducha
@zuzanaa2010 ja už vidím duchy všade 🙈 nikdy neviem či je to realita alebo môj výmysel.

Ahojte, dnes som 14 dpi, zajtra idem na krv držte palce 🙂