Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fiora94 áno tak 🙂 ja som si rozdielové polhodiny nezapisovala, iba hodinové ale pokial si chceš tu polhodinu zapísať, tak tak ako vravíš, 36,35.
@modro_zelena ja tiez pol hodky neriesim..ale teda neviem ci si mam zapisat +0,3 ked som dnes merala o 3 rano a standardne meriam o 6🤷♀️
@zuzanaa2010 nooo a o tej tretej ráno si mala za sebou kolkohodinovy spánok? Aspoň 6? Náhodou si už potom o šiestej nemerala?
@modro_zelena ano isla som spat o pol 9🤣ale teda maly ma zobudil o 3 a uz sa mi chcelo ist na wc a som sa napila..a o 7 som sa zobudila a 36,88..tak neviem teraz🤷♀️
@zuzanaa2010 nuz. Asi by som v tomto prípade nepriratala 0,3… to už je fakt veľa a keď vravíš že o siedmej bola teplota 36,88 tak asi tej by som sa držala. Aj tie zvyšné 4 hodiny spánku by som brala do úvahy. Niekto vraví že stačí spat aspoň 3 hodiny. Ale tak jasne že lepšie je spat viac. Neviem, asi by som zapísala teplotu o siedmej nameranú.
@modro_zelena zapisala som 36,9...to som sa tak neodchylovala ze?aj tak cakam cim klesne..lebo testy boli iba s naznakom skor negativne..
@modro_zelena ďakujem
@zuzanaa2010 ako si na tom dnes? Ja mam pokles a už začínajú kŕče
@terry658 ukaz graf velmi si klesla?
Ja takto
@zuzanaa2010 u Teba to vyzerá nádejne!!!!
@terry658 no ani nie..uz som klesla po 37 +zacina ma prehanat a to je u mna znamka pms😔
Takze tento mesiac dopadneme rovnako a hlavne testy negativne a som 15dpo
@zuzanaa2010 ja meriam v ustach čiže teploty sú u mňa nižšie. Kukala som víťazné grafy. Niektoré baby mali aj nižšie poklesy a potom sa zas zdvihly. Asi nám neostáva nič iné len čakať.
@terry658 ved to..aj ked cakanie je prave to najhorsie..ze nevies na com si..🤷♀️😔
Ja tak premyslam o tom svojom cykle a pizit.ovu test mi vysiel 9.4. -ze ci ta ovulacia nemohla byt este o 1-2 dni neskor...lebo sa predsa hovori ze poz.ovulacneho testu pride k ovulacii do 48h ci?ved nie je mozne aby som mala na kazdom teste ducha predsa..🤷♀️
@terry658 toto je normalne psycho..ale keby ma tak stala zaha nepalila a zaludok jak na vode..neviem uz nezajdem na gyndu nech mi pichnu vyvolavacku..😔
@zuzanaa2010 presne. Mám takú zahu ako minulé tehotenstvo. Ja sa testnem až zajtra ak to nepríde.
@zuzanaa2010 však keď ti dajú vyvolavačku tak to v tehotenstve len pomôže. Pokojne sa tam objednaj. Ja som takto šla na vyvolavačku aboli z toho // ale šla som až keď mi meškala 1 mesiac
@terry658 ano ja viem..ale pri mojom nepravidelnom cykle.no dam tomu tyzden ked nepride idem si nechat vyvolat🤣
@zuzanaa2010 ja som mávala tiež nepravidelný. Teraz keď meriam BT tak už približne viem, kedy príde MS a podľa grafu to bude zajtra. Nevydržala som, test je biely, myslím, že tento mesiac to nebude.
Ale som na druhej strane aj rada, lebo pôrod by vychádzal okolo Vianoc a Nového roka a to by mi pôrodné asistentky neprišli k pôrodu.
@stevkabelanova čakať a čakať 🙂 zatiaľ nie je k tomu veľmi čo povedať, si po ovulacii a už len pár dni nech sa teplota udrží 🙂
@terry658 aj ja uz klesam..vcera som si dala aj trochu cerveneho vina..🤣tak snad dalsi cyklus nova sanca
@zuzanaa2010 ja tiež tak. Ale musím povedať, že tá nadej bola pekná. Ten pocit sa mi páčil.

@modro_zelena takže môžem zapísať 36,35?