Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010 môže sa, jasné, ak naspät klesne, tak ovu este nebola. (Pravidlo 3 po 6 - ovu bola ak boli 3 vyssie teploty po 6 nízkych)
@ilovepizza dobre vdaka uvidime ako sa to bude vyvijat 🙂 tento tyzden mam 3x meranie folikulov tak som zvedava..chcem si to porovnat aj s teplotou
@patulka2 ja neviem co je tento mesiac. aha, nie si v tom sama 🤷🤷🤷🙈🙈🙈 uz som hodila flintu do zita, ze tento mesiac anovulak, ale niekde v kute stale dufam, ze este sa ovu ukaze (mozno zajtra ak by vyskocila teplota). v piatok som mala uplne egg white hlien, ale teplota zatial nic moc. tak netusim 🤷🤷 a to som mala ist po ms na horm. profil a neviem sa dockat...
@sparkling noooo okolo tých 36.45 mam niekedy poovulacne.. ale neviem ci si pamätáš, vzdy som dávala, pravidelne na 2dpo som mávala pokles. Ze 1dpo vysoko, 2dpo dole a ostatne už sa odrazili a držali sa. Ak by som dnes zapísala teplotu 36.28 ako som mala o 8.30 a zajtra by som mala vyššiu, už by ni tu ovulaciu pekne vyznacilo. Pretože aj tak tentokrát meriam celkovo neskoro medzi 7.45-8.30 väčšina 8.00 mávam...takze by som to asi aj mohla nechať, jo uvidíme zajtra.
@adka3321 vieš čo, ja sa snažím drzat interval sexu 😀 ani nie obden, ale 2 dní voľna. Takze na tretí. Aby bola aj kvalita a vydržalo to viac ako jednodnove. Myslím si teda no. Každopádne to nehrotim teraz. A neviem ci to môže byť aj tým, že neuzivam vôbec nič tento cyklus. A inak ja som tiež jeden mala taký, že na 40 ci 45dc az ovulka tak snáď ti príde už čoskoro, a mne tiež 🙂
Zeny ja tento mesiac zatial takto. Vcera vecer sa mi ale stalo nieco co este nikdy predtym. Vecer ked som sla na wc, bola na teplakoch aj na toaletnom ruzova krv, akoby zacinala ms. Druhy krat ked som sla boli tam uz iba vlasocnice a dnes cely den uz nic. Myslite ze mozem aspon troska dufat???🙈 nebolo by to skoro na uhniezdenie?
@sparkling ty sa ako drzis tento mesiac? 🙂
@patulka2 to mas strasne nizucke poovu teploty.
Ja sa dokazem po ovulke zobudit spotena jak mys a trplota mi vyleze aj na 37,2. Inak tiez to mavam obcas ze po ovu mi klesne teplota hned na zaciatku a potom zas stupne. Vtedy je dobre ked mas vyplneny hlien a ked robis ovulacne testy - to appke pomoze sa rozhodnut.
@saskia222
@patulka2 inak baby mne sa uz po ovulke akosi merat ani nechce. 🤷🏼♀️ Hlavne ked vidim tie grafy ze moj schodikovy scenar sa stale opakuje, teplota vyleze az do nebies a tam sa drzi az do konca cyklu a zacnem spinit. A az potom ked sa mi rozbehne normalna ms tak klesnem.
@sparkling ja tento cyklus tiez krasne teploty, este dnes 36,9 a o dve hodky ms🤷🏼♀️.. fakt tu uz nikto nic negarantuje 😃.. ale ja uz to teda posledne mesiace ani tragicky neberiem.
@saskia222 akozeee kebyze som cca 12dpo, neni o com, ide ms lebo to mavam aj ja. ale ked si estelen 7dpo, moooze to byt uhniezdenie, no bodaj by, ja bych testovala 🙂
@sparkling ta intenzita sexu 👍 😂 jak žeraví.. k tym mojim teplotam, minuly cyklus som dufala, ze to vyslo lebo som sa vysplhala nad 37 alebo sa drzala v tesnej blizkosti 37. Ale inak mávam bežne také nízke. V podstate to je uplne jedno, ide potom o to, aby si videla ten rozdiel pred a po ovu. A to tam mam vždy. 🙂 momentalne ale meriam v ustach.
@adka3321 Adi, mne sa to stalo 1x aj to mi dr na 13dc povedala ze je tam folikul, a ja meriam, cakam a nic a prisla až tak neskoro. moze to byt hocicim...Ja som mala eraz nejake bylinkove šumáky na odvodnenie, asi preto toto takto.
Ahojte dievčatá môj 4ty graf v poradí, zistila som ze mam 13 dnovu lf tak aspoň ako tak.poznam svoje telo😉, mam potvrdene od lekárky na 12dc ze prebehla ovu videla na ult ranku po ovulacii. Tak prebehla asi tak ako vyznačiť graf.
Nájde sa tu nejaká žienka co mala nerovnováhu estrogénu a progesteronu ( nizka hladina prog) a pritom si merala bt, či mala skoky v teplotách?
@patulka2 joj tak to v ustach jasne, ze mozes mat takto nizsie. Ja som jednu dobu mala predovulacne vysoke 36,7-36,9 a to už som sa bála, či nemám poruchu štítnej žlazy a preto som sa to pytala aj teba. Lebo ani priis nizke ani rilis vysoke teploty nie su dobre ale tym ze merias v ustach tak je to iné. K tomu sexu, raz sme frčali 9 dní vkuse 🤣 a vysledok? Mimomaternicové 🙈. Ale to už som po ovulke nechcela o sexe ani pocut 🤣🤣🤣🤣
@ilovepizza no ved , ja uz som jednu dobu merala aj len tak, ze by sa mi potvrdila ovulka a konec. Ale na druhu stranu je dobre si telo poznat. Ja po ovulke stupam, potom sa drzim, potom zacnem chodit s teplotou hore dole a to uz viem, ze zas je to sprepacenim v riti 🤦♀️
@janka87111m ale v teplotách môžeš mat skoky aj ked máš progesterón v norme. Pekne meraj teraz aj po nasadení liečby a uvidíš ako sa graf zmení
@sparkling ja som sa bála ci to nieje prejav nízkej hladiny prog lebo mam aj dosť citelne pms od ovulky, liečbu zatiaľ nemám žiadnu len užívam vitex a medocriptine mala som trocha vyšší prolaktin. Merat budem ďalej určite 😊
@janka87111m kuk grafy vyssie aj nam to skace ale ked to vezmes celkovo, tak poskoci dole a potom vybehne vyssie ako bola predtym.. aj tebe to pekne rastie. Uvidíš čo bude dalej. Drzim prsty 🍀
@patulka2 @sparkling a nie je na testovanie podla vas este skoro?? Ked mam vlastne 6 dni do ms este.
@sparkling to ma mrzi ale nikdy nevies, ktory mesiac moze byt ten stastny! ja som sa minuly mesiac dozvedela ze kamoska co sa snazili dva roky cakaju dvojky. A prirodzene bez vsetkeho. Tak si hovorim aj ja ze snad je vsetko mozne uz😀. A ty mas na kolku budik??
Ja len ci to bolo uhniezdovanie, vsade pisu ze je to spinenie ale ja som mala ruzovu krv, naozaj ako zaciatok ms a utalo. A predtym sme mali s muzom lasku😀tak si hovorim ci tam neposupkal mozno nieco co nemal🙈.
Nooooo ovu vyznacilo 🤷♀️ teplota o 7.30 bola 36.28 ale hneď som zaspala do 8.30na bola už 36.41. Teoreticky tam nárast je. Aj tu včerajšiu som mohla nechať kľudne vyššiu. Fakt som zvedavá ďalšie dni. Mam nárast ale nie je taky veľký skok. Dokonca sa mi včera zdalo, že už mám taký ten žltý hustý poovulacny vytok
@sparkling ďakujem krásne ☺
Ahojte ženušky. Dibra správa, tak som sa dočkala ovulky. Neviem presne ci bola v piatok alebo v nedeľu, iste je, že bola cez víkend, kedy som mala vodnateho habakuk. Druhá vec, kedy viem, že ovu bola, je zlty hustý vytok. Teším sa nakoniec, že to takto dopadlo. Skúsim ešte zmerať deň, dva pre potvrdenie a odkladám teplomer. Dúfam, že manželovi dám krásny darček na výročie svadby ❤ (keď už nevyšli ani Vianoce, ani moje a jeho narodeniny) pekny den
@bessdonna ja mam odfotene tieto paci sa 🙂
@kika123kika veľmi pekne ti ďakujem. čiže na prvom obrázku pozitivita 11 dc a na druhom obrázku tam kde si dala plusko? takéto tmavé mávam ako ty na druhom obrázku pri pluske. odfotím a pošlem keď budem doma. pozitívny test som mala 10. dc. v ten deň som mala aj bolesti na ľavej strane podbruška. hlien žiadny. teraz zisťujem, či mi ovulácia vôbec prebieha, lebo ten test nebol úplne tmavý ani jeden mesiac. vždy bol taký mierny v 10-11 dc a potom už slabol.
@bessdonna tusim aj to bolo nejak 10-11dc 🙂 Teraz som skoro rok a pol po porode a podla bolesti mi vychadza ovulka okolo 16-17dc 🙂 teraz sa nam smyklo akirat pred ovulkou tak teraz som v krci co a ako 😂🙈 ja mam napriklad hlien brutalny. Vies otehu aj bez hlienu len napriklad spermie nevydrzia viac dni a malou som otehotnela 5dni pred ovulkou. Teraz som zvedava pretoze od dnes mam uz take zvlastne krce v bruchu 🤷🏼♀️ Potom poslo foto mrknem 🙂

@zuzanaa2010 ano, moze sa stat aj ze klesne naspat. zaroven sa ti mohla aj ovu posunut tento mesiac na skorsi dc. uvids dalsie dni podla teplot.