Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte. po mojom nekonecnom cykle 43 dni ☹️ dnes dosla ms. mala by som ist na hormonalny profil. a teraz babo rad? mam ist zajtra na 2dc alebo v stredu na 4dc? (v utorok nemozem, lebo to robia az poobede). ktory den dc je lepsi?
@bessdonna @kika123kika skusala som test ale strasne slabucky duch..skor mikroduch..som 10dpo uz by nieco bolo asi viac😔..ale moc bol uplne priehladny...stale citim take pichanie v podbrusku..nie bolestive skor tupe..aj pri prudkom vstavani a tak..ale tak moze to byt aj pms😔
@adka3321 ja som čítala že 2dc je najlepsi na hormonálny profil. Neviem prečo práve tento deň. A potom zopakovat po ovulacii.
@adka3321 ja som bola 4 dc, kedze ms som dostala v piatok.. vraj 2-5dc sa ma chodit
@zuzanaa2010 ja mam ako taky “milnik” 12 dpo.. az vtedy testujem a ked tam nie je ani tuk, tak to beriem tak definitivne.. ale zase kym nie je ms, zazrak sa moze stat. tak skus o dva dni a uvidis.
@zuzanaa2010 nádej je vždy kým nepríde ms 🙂
@zuzanaa2010 kym nedorazi ms je stale sanca ze to je tehu 🙂 rozoznat sa to neda nakolko je pms take iste ako aj prve priznaky tehotenstva drzim palce ✊🏼✊🏼
@ilovepizza dievcata asi sa nieco crta..teraz robeny🤞
@kika123kika ved toto...stale len cakat a cakat...😭
@zuzanaa2010 ale tento posledny je veru dost pekny 🙏🏻🙏🏻 Nieco z toho bude ❤️
@zuzanaa2010 len nech silnie 🥰 verím že bude a teším sa na ďalšie testy a progres čiarkovy 😀
@kika123kika z toho ze neverim som spravila este jeden..aj ked slabsi moc..dufam ze to nie je zla sarza testu🤞
@zuzanaa2010 aj na tomto daco vidim 🙂 zajtra pozajtra bude ircite silnejsia 🙏🏻🙏🏻
@kika123kika kiezby si mala pravdu❤🤞bol by to zazrak🙏
Ahojte baby... Mám 6 dní do ms a strašne ma bolia prsia, kríže a sem tam cítim pichanie v podbrušku.... Čo si o Tom myslíte ?
@kika123kika no dnes zial bola uplne rovnaka ak nie slabsia..aj na druhom teste uplne slaba..uz to vzdavam..som 12dpo..sice BT sa drzi ale test povazujem za negativny😭
@zuzanaa2010 och :/ kedy mas termin ms? Mozno si pripqd ktorej neukazuje pred ms.
@zuzanaa2010 to vôbec nechápem ved teplotu máš krásnu ešte stále :(...
@kika123kika ja mam nepravidelny..niekedy aj 45 dni atd..ale min.mesiac som mala asi vdaka clostylu 35 dni..tak som tak ratala aj tento mesiac ze +/- 35 dni..vcera som sa uz potesila a dnes zas nic😭uz netestujem..kaslem na to uplne..
@iamkate ani ja nie..aj ma prsia bolia..kazdy dem viac..ale tak mozu to byt pms..
Ahojte..takze tento mesiac opat nic😭som z toho sklamana..verila som..velmi😭🙏
Teplota sa sice drzi..ale test negativny..resp stale duch po pol hodine-co ani neratam ako ducha..
Som 13dpo a niesom naivna uz by sa ukazalo..
Takze vysadzam utrogestan a cakam na ms .
Ospravedlnujem sa za tento vylev..ale uz nevladzem😭😔❤
@zuzanaa2010 súcítim s tebou 😪 Viem aké to je mať nádej a potom nič..ja som sa tento cyklus tak zrútila ze som mala 2 dni migrenu.. Tiež už nevládzem.... 😔 ale tebe som veľmi držala palce, vyzeralo to ozaj slubne...
@zuzanaa2010 len nechápem prečo ti tam stále vidno tu čiarku, lebo ja ju jasne vidím... To je mama test? Mne nikdy neduchuje ani po niekoľkých hodinách nic nevidím..
@marinecka95 nesibe, vidíme 😊 dúfam ze budes mat dôvod na radost ❤️😊
@iamkate verím, že áno .. teraz budem zvedavá a testovať budem ako sa poznám každý deň do odberu krvi 🤭

ahoj.chcela som merat do ovu.potom som uz ze je to anavulacny cyklus a nakoniec ovu 28dc a to este strestne nizke teploty cely cyklus aj po ovu taketo som nikdy nemala