Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 inac toto si aj ja hovorim, ze ak by sa aj druhe podarilo, mala bude uz chodit do skolky, nebude to az taky zahul ako keby boli dve deti stale doma 😬😬 ja uz od jula nastupujem na full time (teraz chodim 2 dni v tyzdni do roboty), som zvedava ako to budem zvladat vsetko, ja malu, domacnost, robotu, ale hovorim si, ze nie som ani prva ani posledna, nejako to zvladneme. len mi je na druhej strane luto, ked vidim niekde surodencov ako sa spolu hraju (biju 😀) a moja mala stale sama...
@llull ahoj 🙂 ja som rodila dcerku v 12/2020 , dojcila som ju do 09/2021. Prve kramy ale prisli hned po sestonedeli🙈😀aj ked som dojcila, ale boli ako z ucebnice 28 dnovy cyklus bez bolesti😀. Avsak v 10/2021 som mala mimomaternicove tehotenstvo - laparoskopia plus kyret a vlastne odvtedy cca od decembra 2021mi nabehol novy cyklus a to je tak ze MS mi zacina spinenim 3-4 dnovym a pak pride MS. Predtym som mala krasne 28 dnove cykly, presne v strede plodny hlien aj ovu, ms 5 dni a konec. Teraz sa ms taha aj tyzden a nieco. Zacina a konci nekonecnym spinenim. Niekedy mam cyklus dokonca 24 dnovy🤦♀️. Naposledy som krvacala uz aj v strede cyklu. Teraz som mala napr hned po MS plodny hlien, bazalka nizko a teraz ako mam mat ovulaciu je sucho🙈😀. Cize takto. Mas pocit ze ti zblbli po porode kramy??? Ale napr kamoska co porodila, dojcila sice len nejake 4 mesiace ale ona ma napr po porode brutalne bolestive a silne, co hovorila ze predtym nikdy nemala a tiez ze sa jej nariahol cyklus z 28 dni na 35. Cize je to asi individualne.
@katkaholiova riadila by som sa teplotou 🤔 mne sa minulý cyklus posunula ovu o 7 dní, tiež mi to až teplota potvrdila a podla toho prišla aj ms o 7 dní neskôr..
@zuzanaa2010 jaj to som nevedela ze vobec nemas ovulku. Akože ja meriam teplotu a vyzerá ze prebehne každý mesiac na jednom vaječníku no aj tak nič z toho🤷♀️ vždy si vravím ze sa musím zamerať na niečo iné co ma baví aby som to pustila z hlavy. Momentálne sa vyzivam v polievani a sadeni kvetov 😁😁 je to pre mňa psychohygiena 😊 vobec nesom dobrá v radeni no skus si nájsť niečo čo ta baví aby si zmenila myslienky❤🙏😉
@iamkate takze dnes 9dpo cakam do pondelka 12-13dpo zvykne klusnut a prist ms
@katkaholiova Drzim palce🙏😊
@marinecka95 asi určite 🥰🙏
@saskia222 divné. Ale inak ty si presne učebnicový príklad toho keď máš nedostatok progesterónu. Ja to mám tiež a po ovulácii ti dr môže nasadiť progesterón a môžeš aj krásne otehotnieť. A hej hovorili kamošky že sa im niečo po pôrode zmenilo ale nie až takto jak mne/tebe po tom mimomaternicové😏🙄
@iamkate dakujem.aj ked sanca nie je kedze 25.5 styk a 28.5 ovulacia😉 ale aspon viem kedy cakat ms
@janka87111m ono ja by som sa nad tym tak nezamyslala...ale proste ked si do 21DC sledovana na folikumetrii a stale chodis kazdy 2.den na gyndu tak toho mas plnu hlavu. Potom folik praskne tesis sa z uspechu...a potom cakas 14 dni ci to vyslo a nevyslo...a opat nevyslo🙈
@marinecka95 gratulujem.mozem sa opytat,ci to bolo fotene v limite a kolko si dpo?dakujem.
@bessdonna áno fotené v limite, ešte boli mokré.
Som dnes piaty deň po vklade 5 dňového embrya KET /deň vkladu nepočítam/
@iamkate teším sa s takou malou dušičkou ❤️ Niekde v kúte srdca verím, že tentokrát to fazuľka vydrží až do konca 🥰
@katkaholiova prečo? 3 dní pred ovu je úplne v pohode, aby si ešte nebola prekvapená keď to vide 😊
@marinecka95 budeme ti držať palce 🙏😊
@zuzanaa2010 ty do riadnych výšok ešte stupas🤔 mne keď ma prísť MS tak ja klesám aj keď užívam utrogestan.. Neviem ako iné dievčatá...
@iamkate ďakujem 🥰
Ja vás tu budem potichúčky sledovať a podporovať, držať palce nech si každá z vás nájde // na teste. Zaslúžime si to 🙂
@iamkate ano?no uvidim..neskutocne ma prsia bolia..to bude asi pms...lebo pochybelujem ze z utrogestanu lebo ho berem uz 14 dni a prsia zacali tak 3 dni do zadu...a zas teda cakat..uz nech sa spusti..😉😔
@iamkate ja tomu uz neverim skoro za dva roky sme sa tolko krat trafili do ovu a nic.teraz s toho nic nebude len posunuta ms o 12dni
@marinecka95 gratulujem 🤗
@zuzanaa2010 ach verím ti 😥 takéto dlhé cykly sú fakt nič moc. Ja som sa zase kus sklamala v muzovi😕 beriem vitamíny ci doplnky( on nič lebo nechce)tento týždeň celý tiež na folikulometrii, folik 20mm a keď doktorka povie ze sa mame snažiť on je unavený on nemá chuť a bla!pritom tri dni dozadu ho išlo roztrhať co mal chuť. Mam pocit ze som nato sama a to ma trápi asi najviac 😥 chce ďalšie ale asi 50/50. Mam chuť tiež rezignovať a nechať všetko plávať 🙄
@janka87111m no v tomto som vdacna za svojeho muza..ten dokonca aj zrusil akciu co mali s chlapmi na 4 dni..tak bol doma a snazili sme sa..a tiez je sklamany ze to nevyslo😭ale snazi sa ma podporit..ale uz nech pride ms..dame pauzu a 11.06.ideme na dovolenku tak mozno naberem energiu dat tomu sancu znova❤
@ilovepizza ďakujem ❤️
@katkaholiova my sme sa za 2 roky tiež milión krát trafili presne do ovu a nič 😪 u nás už len ak motyka vystrelí...
@iamkate presne ale ja uz idem asi nasadit antiku a koncim zk snazenim po ms
@marinecka95 dakujem za odpoved,prajem vsetko dobre☺️🤗

@adka3321 presne pretoto sme rodine hovorili, že druhé nechceme, že ja chcem ísť do práce. Chceli sme sa vyhnúť tejto téme a nechceli sme počúvať presne tieto reči, že kedy budeme mať a že už by sa hodila malému sestrička či braček. No... a asi sa nám to vypomstilo a nedarí sa. Ale už som s tým zmierená, veľmi sa teším v septembri do práce. Dokonca som aj rada, že sa nám teraz nezadarilo, lebo keď vidím tie maminy na ihrisku, čo majú vekový rozdiel ako to ledva dávajú a hovoria o tom aké je to ťažké mať dve malé deti posebe, som aj rada. Malý bude mať čoskoro 3 roky, kým počneme, donosíme, bude aspoň viac nápomocný a rozumný. Takže ja už som takto veľmi zmierená, nestresujem sa a myslím na prítomnosť.
Aj keď druhé veľmi chceme, nič si nepomôžeme, evidetne to je len v Božích rukách, kedže sme obaja v poriadku.
A čo sa týka tej rodiny. Viem, že okolo vianoc som vybuchla a povedala som im, že sa nám nedarí a že si neželám tieto otázky. Mame sem tam poviem, že som dostala ms a ona sa len tak smutne zatvári že skoda a tym to konci. Oni vedia, my vieme.