icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
27. máj 2022

@millky moj nechodi na tyzdnovky a snazime sa od novembra 2020.ale dakujem

modro_zelena
27. máj 2022

@millky uvazujem presne tak ako ty. Nesledujem to tu dlho ani pani nepoznám ale keďže sa dlhodobo snaží otehotnieť tak hak mi príde absolútne proti logike. A hlavne je to taký bordel že ja aj spätne ľutujem ked som ju kedysi ako mlada brala cca rok. To aky bordel to urobí s telom. Ale možno je za tým aj nejaký iný dôvod, ono niekedy sa človek boji že čo ak motyka vystreli akurát v najmenej chcenej chvíli.

martinade
27. máj 2022

@katkaholiova vidim slabucku ciarku, drzim prsteky

zojeva
27. máj 2022

Dievčatá, mate niektorá skúsenosť s dlhou lutealnou fázou ? Ja mám potvrdenu ovulaciu doktorkou, bola som 16DC a už bolo po ovulácii lebo videla žlté teliesko teraz som 32DC a MS nikde. Mavate niektorá dlhú lutealnu fázu ? Nevieme čím to je ?

katkaholiova
27. máj 2022

@modro_zelena presne ze neskor velmi uz nechceme a aby vtedt to neprislo

kakatulik
27. máj 2022

@zojeva ahoj. Ja niekedy aj 18 dní a test negatívny. A ešte k tomu mám nízky progesterón....čím to je fakt neviem ...

adka3321
27. máj 2022

@katkaholiova tak to sa snazime rovnako dlho, my tiez oktober-november 2020 sme zacali

zojeva
27. máj 2022

@kakatulik keď som bola prvý krát tehotná tak som musela tiež užívať duphaston kvôli nízkemu progesteronu, či to teda aj tým nebude. Mne teraz mešká ms zas ale tento mesiac som isto neotehotnela mali sme ťuti až po ovulacii, ktorú mi potvrdila doktorka. Tak som čakala že príde MS normálne 🤷🏻‍♀️

katkaholiova
28. máj 2022

dnes takto

katkaholiova
28. máj 2022

@adka3321 a tiez sa nedari?

ereska
28. máj 2022

@katkaholiova v pondelok bude krasna ciarocka 😉

kika123kika
28. máj 2022

@katkaholiova pekna teplota krasne sa drzi drzim palce ✊🏼✊🏼✊🏼🍀

adka3321
28. máj 2022

@katkaholiova nie, ani tuk. ☹️ akurat ces tyzden som bola na horm. profile a posielam chlapa na kontrolny spermiogram a snad sa uz nieco pohne

katkaholiova
28. máj 2022

@ereska
@kika123kika dakujem za povzbudenie.ale uprimne cakam skor pad.u mna stastie...

katkaholiova
29. máj 2022

dnes.no som zvedava na zajtrajsi pad.vcera test biely

mirus11
29. máj 2022

@katkaholiova toto veru moja pád nebude,toto bude prekvapenie,ja by som už dnes nevydržala a určite testla

katkaholiova
29. máj 2022

@mirus11 neviem ci in.time robi kanaliky

domulibalazova
29. máj 2022

@katkaholiova Kati ahojky, mne tento jediný spolu s Mammatestom od GS nikdy nedochovali, mala som malo viditeľne čiarky zo začiatku, ako môžeš vidieť 12dpo čiarka voľným okom takmer neviditeľná

katkaholiova
29. máj 2022

@domulibalazova ale mala si potom krasne ciarky😉

domulibalazova
29. máj 2022

@katkaholiova Potom už zosilneli veru, ale ako vidíš 15dpo ešte slabučká čiarka bola, dúfam, že sa opäť dočkám ❤️ Teraz som mesiac od kyretu

katkaholiova
29. máj 2022

@domulibalazova urcite ano verim ze ano

kika123kika
29. máj 2022

@katkaholiova nioo na tom hornom krasne vidno 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀

katkaholiova
29. máj 2022

@kika123kika to je ten isty test

kika123kika
29. máj 2022

@katkaholiova ale hore je po vysuseni ?

katkaholiova
29. máj 2022

@kika123kika obe naraz fotene len na dvoch miestach

patulka2
29. máj 2022

@katkaholiova ahoj Kati, mne intime testy "duchovali". Cize mala som ich slabo pozitívne ale ms mi prišla.
Avsak niekde som čítala, písala to nejaká dr, že samotný test nikdy neduchuje. Bud si tehotná a máš hcg a ukaze sa test alebo nie si, nemáš hcg a test biely.
To co si myslíme, že duchuje je "skoropozitivny" test, mas v sebe hcg. A keby zena aj ms dostane, znamená, že tehu bola ale neuchytilo sa..
Silno držím palce, aby ti to vyslo, graf máš krásny aj slabu ciarku vidím celkom pekne. Moc držím palce nech to vyjde ❤🍀

katkaholiova
29. máj 2022

@patulka2 dala som si jeden dufaston😉

saskia222
29. máj 2022

@llull fu… vies co, ak ti to navrhla doktorka, asi by som verila lekarom. Ja som sa bavila cez vikend s kamoskou gynekologickou o mojej situacii a povedala ze si mam este odsledovat cyklus a nebrat ten duphaston. Ze ked tak prve co hormonalny profil, lebo mozem spinit aj z jaziev od cisarskeho a MMT. Tak pockam este a zacnem ked tak naozaj riesit od septembra, aj tak mam teraz v hlave ze chcem schudnut a potrebujem pauzu psychicku😀. Ty ale ak uz riesis s doktormi a vies kde je problem asi by som verila tvojej dr a skusila to 🙂 .

patulka2
29. máj 2022

@katkaholiova som zvedavá na tvoj zajtrajšok, informuj nás. Asi nie som jediná 🙂

katkaholiova
29. máj 2022

@patulka2 jasne poslem 😉