icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
1. jún 2022

@katkaholiova ahoj tak ako Katka??

katkaholiova
1. jún 2022

@evita2176 takto.ms nikde a zatial sa citim ok.test negativny.cakam ms

evita2176
1. jún 2022

@katkaholiova to je mi luto. Verila som ze to vide😒

katkaholiova
1. jún 2022

@evita2176 co uz ale dakujem

katkaholiova
1. jún 2022

@evita2176 zacinam brucho citit takze uz nech sa spusti☹️

evita2176
1. jún 2022

@katkaholiova tak a chces zacat s antikou?? Preco?

kakatulik
1. jún 2022

@zojeva tak to je fakt dlhé. Ak by bol ale anovulak,tak by to mohlo byť tým.

zojeva
1. jún 2022

@kakatulik aj keď povedala doktorka ze ovulaciu som mala ? Ja už neviem stále nič a chcem ísť na hormonálny profil 2DC len už vidím,že to bude, ako naschval sobota alebo nedeľa

kakatulik
1. jún 2022

@zojeva ...neviem nooo. Je to divné.

katkaholiova
2. jún 2022

ja dnes takto ms este nikde test biely uz nech sa to spusti

patulka2
2. jún 2022

@zojeva ahojky. Posielam ti na ukážku graf, kde mi dr povedal, že pri 13dc bola už ovulácia. Mne sa to hneď nezdalo pretože mávam dlhaie cykly. Nakoniec som ale stále merala a ovu prisla až na 29dc. Pritom sme sa mali snažiť aby sme to ešte chytili pri 13dc. Takze možno sa ti iba predĺžil cyklus. Neviem aký mávaš. Ale teda mne sa to stalo, ze povedal, že mám po a po nebolo ani zďaleka.

patulka2
2. jún 2022
millky
2. jún 2022

@zojeva ach jaj.... Ta ovulka na 13DC.... Mám veľmi super gynekológa a vždy keď som ho navštívila, tak som mala buď po ovulke alebo pred ňou. Vieš čo mi vždy povedal? Raz že: ovulácia prebehla ale už nevie určiť či sú tomu dva dni alebo tri, pretože vajíčko už nie je a skrz obyčajné sono minulosť nevidí. Potom mi povedal že: nooo vidím tu krásny folikul, tak len dúfajme že sa uvoľní.... Ja som sa spýtala že kedy? A povedal mi, že to je ťažko určiť, možno dozreje a praskne dnes možno zajtra.... A možno po dozretí nepraskne a zanikne.... Vieš, je naprosto úprimný ku mne a hovorí mi vždy veci ako sa majú. Je jeden z najlepších odborníkov v meste a presne takto to má byť. Predtým som mala gyndu čo sa tvárila ako jasnovidec a prd vedela a info o jej vedomostiach som zistila až časom, dnes sa mnohé čudujeme ako je možné, že ešte ordinuje. Tento môj doktor mi jasne povie, že pokiaľ nevidí na sone putujúce vajíčko, nevie určiť či už bolo alebo kedy bude. Pri poslednej prehliadke som schválne išla tak, že by mala byť ovu. Videl, že mám krásny veľký folikul pripravený na uvoľnenie sa ale nevedel mi povedať verdikt. Mala som si to odsledovať, deň po vyšetrení som cítila ovulaciu a veru aj cyklus bol upravený... MS prišla na deň presne, pretože LF nepustí... A tú mám ja 14dni. To u mňa znamená dokonalý cyklus. Ak mám ovuláciu neskôr, to je jedno.... Natiahne sa to. Ale LF je 14dni a bodka, tým pádom mi MS nikdy nemešká. A toto bohužiaľ aj mnohé ženy nevedia. Meškanie MS alebo dlhší cyklus ti nespôsobí poovulavná fáza, ale predovulačná. Na margo iných žien, nikdy som nechápala ako mohli hovoriť, že im meškajú krámy, keď vlastne netušia kedy mali ovulku a akú majú dlhú LF 😂 ale to je už len môj "panský horenos" postoj.

zuzanaa2010
2. jún 2022

Ahojte dievcata,chcem sa spytat-som aktualne 6dc,ms som mala divnu-len 1 den,inak 3 dni spinenie..dnes je teda 6dc a stale mam hnede na toaletaku a vlozke..teplota vo vyske predovulacnych cca 36,67-36,64.
Ale co mi nejde do hlavy..stale mam "nieco"na teste..viem ze to nie je druha ciarka..ale preco sa mi to tam stale objavuje..nechapem..test by mal byt uplne biely nie s 1 ciarkou.

zojeva
2. jún 2022

@patulka2
@millky ďakujem dievčatá za odpoveď. Takto keď som tak bola u doktorky 16DC deň pred tým som mala take slabé zakrvácanie tak som si aj myslela, že to mohla byť ovulacia a keď mi na sone povedala, že bola brala som to jasne 😁 teraz už nie. Mávam cykly tak 32-38 dni teraz dnes som 37DC takze nič iné mi neostáva len čakať. Áno, viem že lutealna fáza by mala byt rovnaká a mení sa len predovulacna. Chcela by som ísť určite na ten hormonálny profil tam by mohli na niečo prísť ? Či myslite, že je to normálne takéto výkyvy aj týždeň dva ? Najradšej by som to mala ako hodinky 😀 (samozrejme moja fantasmagory 😀).

ereska
2. jún 2022

@katkaholiova graf tak nevizera ze ms by mala prist

zojeva
2. jún 2022

@patulka2 Robievas alebo robila si si niekedy Dr. max test ? Sú spoľahlivé nevieš ? Ja som si robila pre istotu včera lebo som začala užívať silne antb. bol negatívny nejako som ho však neskúmala tak dúfam že som to nepodcenila 😀

katkaholiova
2. jún 2022

@ereska nerozumiem dnes 16dpo ale testy stale negativne.zajtra bude pokles

modro_zelena
2. jún 2022

@millky nedá mi nereagovať na tvoj príspevok o tom že pokial nevidí na sone putujúce vajicko atd….
No vajicko na sone neuvidí, len keby mal ultramikroskop. Raz som sa môjho lekára spýtala na tieto veci. Povedal že folikul vidí, aj keď praskne tak to uvidí….
moja otázna vtedy bola: viete aj povedať či ten folikul ktorý praskol obsahoval vajicko alebo bol prázdny folikul (aj taký môže byt). Na to mi od povedal že žiaľ vajicko či tam bolo slebo nebolo nedokáže povedať žiaden lekár, lebo vajicko je mikroskopických rozmerov. Čiže aj keď ti folikul praskanie, ešte nikde nie je garantované že nejaké Vajko v ňom predtým bolo a že sa aj uvoľnilo. Takto to vysvetľoval mne môj lekár.

mirus11
2. jún 2022

@katkaholiova Kati a nemohla si mať ovulku aj o pár dní neskôr?to by vysvetľovalo tieto tvoje teploty.a možno to ešte bude mať ten šťastný koniec v podobe //

katkaholiova
2. jún 2022

@mirus11 netusim jedine potom 33dc .podla mna skor uz len ms cakat☹️

kakatulik
2. jún 2022

@millky vies co,ja ti neviem....ja som zvakla mavat tiez dlhu LF aj 18dni a to som mala potvrdenu ovulku teplotou aj gynekologom a nikdy som nemala pozit. tehu test.

katkaholiova
3. jún 2022

dnes test som nerobila

millky
3. jún 2022

@modro_zelena áno dobre vravíš čo vravíš, tiež som to takto chcela sformulovať, asi som sa trošku zamotala vo vlastných myšlienkach. Na 100% píšeš dobre. ☺️

millky
3. jún 2022

@kakatulik LF máme každá inak dlhú. Príčinu prečo si nemala pozit test, resp. nebola tehotná to ja už neviem 😔

saskia222
3. jún 2022

@llull ahoj ako si sa nakoniec rozhodla pre ten clostibegyt? Ja som dnes bola u dr, ako si aj ty hovorila, mam nedostatok progesteronu, kedze zas od 20 dna cyklu mam slabe krvacanie. Takze nasadil mi Duphaston, tak uvidime ako bude dalej

zojeva
3. jún 2022

@millky
@patulka2 dnešný ovulačny test 37DC ja už neviem 🥺

millky
3. jún 2022

@zojeva wow. Vyzera ako takmer pozitivny, nemôžeš byť tehu?

zojeva
3. jún 2022

@millky tento som robila teraz ovulačny tiež . Tehotenský test som robila pred 4 dňami kvôli antibiotikám a bol negatívny. Boli ma brucho ako na MS tieto ovulacné som urobila len z dôvodu, že mám silný priesvitny výtok. Nemôže sa takto LH dvíhať pred ms ?

ereska
3. jún 2022

@zojeva neviem ako mavas pravidelnu ms ale ja som mala uz aj na 42,44 65 dc ovulku takze moze byt aj ovulka