Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza ďakujem ❤️
@ilovepizza Áno, pán primár povedal, že z jeho skúseností môžme po prvej MS, moja gyn odporúča 2-3 mesiace čakať…my ideme do toho, úprimne túžba je teraz omnoho silnejšia…🤰🏼, verím že nás o dva týždne nemotivuješ dobrou správou ❤️ Cítiš sa aj inak ako obvykle ?
@patulka2 Tvoj muž je zlatý, dvá na to aby bolo všetko zapísané 😀💪, možno ten dnešný výtok je implantačný, či mávaš taký v tomto čase ? Inak ako ťa tu sledujem, tak si hovorím, že je možné všetko, tebe lekárka potvrdila ovu a nakoniec bola až o pár dni neskôr však ?
K tej aplikácii, ja mám iPhone tak mne apka nejde, nieje v AppStore…
A co sa týka mňa, tak prvá MS, z ktorej mám radosť, ale zatiaľ je to len drobné špinenie, tak dom čakala že to bude silnejšie, ale zasa ja mávam slabé krvácanie
@domulibalazova domi vobec sa necitim inak ani nic.. ja ani dako nemam pocit, ze by to vyslo 🤷🏼♀️.. uvidime
@ilovepizza Jooj, neviem ako ty ale ja mávam takýto prístup, keď sa vo mne niečo zlomí…v každom prípade myslím na teba, moc by som Vám to priala 🍀💪❤️
U mňa menší update, včera mierne špinenie, poobede sa zastavilo a až v noci začal menzes, tak až dnes 1DC 😅🩸👌🏼
@domulibalazova práveže si robi srandu a myslel to ironicky.
Ja sa už plazim dost nízko, čakám ms, už idem prasknut...akurát dnes keď sa ideme kúpiť 🙄🙈
Hohooou hlásim 1DC 🩸 Tento cyklus bol hrozny, dlhý, miestami napínavý a môžem povedať, že ubolený. Dosť ma bolelo brucho. Ráno som sa utrela a už tmavá krv. A je po kúpaní. Každopádne som oka a plánujem ďalší cyklus nasadiť bud lejdyvita alebo tam mam ešte inofolic aby som to minula. Takže ešte jeden cyklus si to riadne odsledujem, odvitaminujeme obaja a potom uvidíme 😊
@patulka2 Jaj tak, ach tí naši muži…Paťka tak vitaj v klube, aj ja som dnes oficiálne 1DC 🩸, ja plánujem zaradiť fytosoju a vynechať inositol…šikla by sa mi skoršia ovu, lebo v mojom termíne muž asi nebude doma 😝, tak preto vynechám inositol, mne trošku posúval ovulku…a tvoj stále pije Folandrol? Môj má teraz druhý mesiac Tribulus 😝
@domulibalazova Tak sa môžeme sledovať ako nám to dopadne spolu 😊 ja som si práve teraz ďalej prvú kapsulu Inofolic combi premium. Mala som ešte jedno balenie a expiracia je 6/22 tak rýchlo využijem. Rozmýšľala som aj nad Lejdyvita ale tam je expiracia do 7/22 tak dám ďalší cyklus. Som netušila, že to má takú krátku dobu expiracie 🙈🙄 Čo sa muža týka, ten má ešte 12 vrecúšok Folandrolu, tak mu to nakážem o také 2 týždne cca pred ovulkou. On to dopije, ja ešte potom tu lejdyvitu a finito. Ešte sme sa dohodli, že cez leto sa posnazime a odsledujeme, lebo ja od septembra už nastupujem do prace tak už to nebudeme siliť.
Inak neviete, či sa môže kombinovať? Mam dlhší cyklus, inofolic je 2xdenne takže na 30 dní a keď dopijem, môžem si dat hneď za tým lejdyvitu?
@patulka2 Áno vrhneme sa spolu do boja 💪, Pati to je ešte ten čo som si od teba chcela kúpiť však ? Vtedy čo som otehu…aj ja keď som si kúpila tak jeden dokonca mal expiraciu o mesiac…u liekov ma nenapadne kontrolovať záruku 😅 Myslím, že takto po sebe keď si to nasadíš tak to je v poriadku, veď sú to len doplnky 😊 Ja som od otehotnenia stále na pn, potom ten kyret, zápaly, teraz tie problémy s krvou…Joj veľmi by som sa potešila, keby sa Vám zadarí, toto budeš mať úplne novú prácu, či vraciaš sa do starej ?
@domulibalazova ahojky Domi, vďaka za podporu❤️snažím sa nemyslieť negatívne ale vnutorny pocit mi hovorí, že niečo nie je v poriadku🥺uvidím podla zajtrajšieho výsledku. Zatiaľ cítim podbrusko uplne bolesti ako na MS, prsia ma prestávajú bolieť tak intenzívne, no už je to len v božích rukach🙏🤷♀️. Domi co sa týka injekcii, picham si ich na odporúčanie hematologie a Nitry - clexane 0.4. V Nitre sme boli spokojní, sú tam odborníci aj velmi mili personal(ale si za to aj patrične zaplatis), spravili nám vyšetrenie ako páru a teraz keď som otehotnela tak som tam bola na odber krvi už len ja sama,partnera už nevysetrovali. A
@patulka2 Pati budem držať palce v ďalšom cykle...uvidíme, či sa k vám pridám do boja opäť aj ja🤜💪. Co sa týka kombinácie lejdyvita a inofolic podľa mňa je to okej, ja som to tento cyklus kombinovala- ráno lejdyvita a večer inofolic🤷♀️. Držte sa dievcata❤️🍀
@mar_tina14 Mati, silno Ti prajem aby bolo všetko v poriadku, poznám to, pred 2mi mesiacmi som si prešla týmito ťažkosťami…mysli pozitívne, ešte nič nieje ani biele ani čierne 🍀🍀🍀
@domulibalazova ďakujem,si zlaticko❤️. Ale asi bude skôr lepšie sa pripraviť na horšiu variantu a potom ostať milo prekvapena🍀. nechápem, prečo sa mi to stále takto deje, keď výsledky mame dobre v podstate😔3x za sebou🤦♀️aj keď prvé tehu úplne ale úplne bez problémov🤷♀️
@mar_tina14 Mati úplne ťa chápem aj tvoje pocity, popravde, mňa stále do vytáča, keď mi niekto z okolia povie ,,Asi to tak malo byť”
Ja som bola nastavená pozitívne, až pokiaľ sa nezastavilo srdiečko, v podstate najprv plod začal rásť pomalšie - to bolo v piatok, ale srdiečko bolo, potom v pondelok už prestalo byť aj srdiečko…
Ale nechcem tu na teba zle vplývať, verím, že už to budeš mať v poriadku, vyšetrenia máš pobehané, máš nastavenú liečbu a si pod dohľadom, bude to v poriadku ❤️, len teraz ťa zbytočne strašia, gyn často zabúdajú, že ovu sa posunie a nič zatiaľ nevidia…ja som bola tento prípad…uvidíš drobček sa ukáže v plnej sile 🍀
@kakatulik áno, minulý týždeň v sobotu síce takú zvláštnu, slabšiu bez bolesti, ale akože prvé dva dni normálne som krvácala. Teraz, že skúsím teda po ms, by mal byť čistý a toto...ale to je na nervy, lebo ako ja sa teraz môžem spoľahnpť na tie testy :D to jedine už keď budú koľajnice :D
@iamkate veď presne, mne sa toto nikdy nedialo buď čistý alebo tehotná a tieto posledné testy, ja neviem, buď mám len takú smolu na ne, že mi toto robia, ale akože to čo budem chodiť potom každý meisac na krv ? :D lebo viete mne tie testy duchujú všetky? ? :D ja toto nechápem, keby mám cystu tak pochopím, ale takto ešte aj po hormonálnom profile, hormony sú ok...
@domulibalazova
@patulka2 tak žienky moje, hcg nerastie,už začalo klesať...vysádzam lieky a čakám na ms😪ach....ja som tak strašne smutná a zničená,ze to ani možné už není, 3x po sebe, vyšetrenia v poriadku, lieky nasadené a aj tak😪. Tak budeme bojovať opäť spolu❤️💪
@mar_tina14 😭😭😭 mrzí ma to... Musi to byť hrozný pocit.....
@zojeva Ahojky, bože môj, to je hrozné…tiež som v podobnej situácii, po kyrete, už mám prvý menzes, testy stále pozitívne…dnes na gynde nechápali mať zostatkové hcg 50dni od kyretu…čakáme na výsledky z krvy…a tvoj menzes je inak silnejší ako bol tento ?
@mar_tina14 Maťka smútim s tebou…drž sa, viem je to ťažké, veľmi ma to mrzí, plač…vyplač sa ak treba, nedus v sebe emócie, musí to ísť von
@iamkate
@domulibalazova dievcata ďakujem za podoporu❤️veľmi si to vážim, že sa tu vieme takto jedna druhu podržať aj v takýchto ťažkých chvilach...nedá sa neplakat, je to hrozne😪ja len nechápem,že proste tretí krát po sebe taky istý scenár a nikto nič nevie, prečo sa to takto deje...už neviem aké vyšetrenie ešte absolvovať🤦♀️🥺
@kikita777 Ahojky je to veľmi rozmazané, vieš kedy si mala ovulaciu ?
@mar_tina14 Mati, drž sa 😭

@patulka2 ďakujem, ozvi sa ako pokračuješ v tvojom prípade 🥰