icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domulibalazova
28. jún 2022

@marinecka95 Dnes mám ešte MS a potom budeme vyčkávať ovulku, len som zvedavá ci bude doma aj môj muž v ten správny čas 😅

marinecka95
28. jún 2022

@domulibalazova no snáď to dobre naplánujete a za chvíľku sa tu budeme opäť tešiť všetky z // na teste ❤️

domulibalazova
28. jún 2022

@marinecka95 Joj ja by som to brala už radšej tak ze aby tam už bolo miminko aspoň v 4tom mesiaci, veď to to vidíme, ze ten prvý trimester je ozaj lotéria 🫣, aké samozrejme chápem ako to myslíš, prajem tu radosť každej 1 z nás ❤️

marinecka95
28. jún 2022

@domulibalazova no áno máš pravdu, už sme si to niektoré pár krát vyskúšali 😏 ale verím, že všetkému trápeniu bude koniec a budeme sa všetky tešiť s bábätkami v náruči ❤️

ilovepizza
28. jún 2022

@marinecka95 jeej toto je take mile 🥰.. to ma naozaj clovek uplne iny pocit z celeho vkladu.. a psychicky je viac v pohode.. krasne ❤️ tak drzim velmi palce 🍀

@domulibalazova ahoj, tusim 10. den by to mohlo byt.. a citim sa rovnako ako kazdy mesiac pred ms 🤷🏼‍♀️🙈 brucho ma boli, prsia citlive, vybusna som 🙊

mirus11
29. jún 2022

Aj u mňa konečne 1dc

mar_tina14
29. jún 2022

@domulibalazova @patulka2 ahojte žienky moje...vďaka za podporu❤️už som si poplakala, nejako sa to snažím ešte prijať a spracovať tak vnútorne🕊. Včera som už aj začala spinit, dnes už sa to spustilo silnejšie, tak dufam,ze to bude potom na kontrole v poriadku🙏. Vy sa ako mate?🍀

domulibalazova
29. jún 2022

@ilovepizza Tak ešte je skoro na závery, veľmi by som sa potešila ak by Vám to vyšlo 🍀🍀🍀, ja už viem,že také hlavné príznaky tehu v mojom prípade boli až od cca 6tt, tak viem že pár dní po ovu nech by som mala akýkoľvek príznak tak nesúvisí s tehu…😂

@mirus11 Vitaj v klube, ja som 4DC s myslím že aj Paťka 😊

@mar_tina14 Držím palčeky, nech sa telo poriadne vyčistí, je to pre neho to najlepšie ak si s tým samo urobí poriadok…taktiež po tej psychickej stránke držím palce 🙏

marinecka95
29. jún 2022

@ilovepizza áno, ja som už včera odtiaľ odchádzala - hlava hore akoby som sa už tehotná gúľala s burškom 😃 pani doktorka ma dobre psychicky a pozitivne nastavila, takže čakám aj pozitívny výsledok 😋

marinecka95
29. jún 2022

@ilovepizza kým nie je ms nič nie je stratené 😍 držím palce

bejka90
29. jún 2022

Ahojte ;) sledujem uz par dni tuto skupinu. Naposledy som ju sledovala, ked sme sa snazili o prve babo a teraz nastava chvila, ked sa zaciname snazit o druhe... kto caka na "uspesny" jul tak ako ja? ;)

marinecka95
29. jún 2022

@bejka90 Bejka víťaz, myslim si, že nás tu čaká mnoho 🤭

bejka90
29. jún 2022

@marinecka95 dakujem ;) ved preto som tak napisala nech sa kazda nejak "ozve" alebo da like nech vieme 🙂 :D

marinecka95
29. jún 2022

@bejka90 ja som ťa len chcela ubezpečiť, že tu si správne 😍

iamkate
29. jún 2022

@bejka90 pre mňa je každý mesiac nádej vždy si niečo vymyslím prečo by to malo prísť práve teraz 😅 júl by už ale fakt mohol byť zlomový 😅🙊💪

bejka90
29. jún 2022

@iamkate my este len teraz ideme 1x sa pokusat o druhe tak uvidime

saskia222
29. jún 2022

Ja si uz pol roka hovorim ze tento mesiac je prave ten spravny 😀. Ale u nas su prognozy slabe, v septembri najskor smer CAR🙈.

domulibalazova
29. jún 2022

@bejka90 Ahojky, vítame ťa v klube, vieš aj aký deň cyklu si ?? Držím palčeky ❤️

@iamkate Verím že bude zlomový 🤭❤️

@saskia222 Ahojky, asi som prehliadla, mali ste zlé výsledky keď počítaš s návštevou CAR? 😊

saskia222
29. jún 2022

@domulibalazova ahoj 🙂 nie tak ja som mala v novembri MMT, kde mi odobrali jeden vajcovod a teraz od januara som mala taku dost slabu MS, casto spinenie, posledne dva cykly som krvacala od 20teho dna a naposledy som nevedela prestat krvacat tak mi to museli zastavovat. Hovorili ze mam asi najskor anovulacne cykly, aj tento mesiac mam pocit ze som mala anovulak, aj teplota sa stale drzala nizko. A plus som uz na duphastone pre nedostatok progesteronu. A chcela by som tam ist nech nam pomozu, vysetria nas normalne, lebo mam pocit ze moj gynekolog mi dava tie lieky ako mu pride a v konecnom dosledku ze mu je to nejako jedno🙈. Chcela by som aby sa nam niekto normalne povenoval a vysetril nas dokladne a pomohol, lebo predsa s jednym vajcovodom a hormonalnym dysbalancom to moze trvat roky… ak vobec.

domulibalazova
29. jún 2022

@saskia222 Joj to ma veľmi mrzí, čo všetko máte za sebou, klasika…gynekológ jednoducho tieto veci ohľadom plodnosti vie riešiť iba učebnicoví, nemyslím to v zlom, ale jednoducho nemajú s tým toľko skúsenosti a nemajú asi ani také možnosti, neváhajte, nestrácajte čas 😊 tiež by som išla na tvojom mieste do centra ❤️

patulka2
29. jún 2022

@adka3321 presne tam sa snažím dovolať 🤣 a mna musí zobrať lebo ja pod okres spadám unho. Neviem ako to ta prosím funguje ?? Keď už si tam bola..
@domulibalazova tak držím palčeky 💋

patulka2
29. jún 2022

@mirus11 4 dní meškáš, nehanbis sa? 🤣 mi už sme s Domi 4dc 😃

patulka2
29. jún 2022

@mar_tina14 držím palce a nech si čoskoro fit ❤
@bejka90 vitaj v klube čakateliek a Lovkín duchov 🤣👻 nemusíš sa bat, sú to neskodni duchovia, ktorí síce občas vedia vyvolať paniku, ale inak sú fajn 🤣

bejka90
29. jún 2022

@domulibalazova @patulka2 diki dievcata no ti duchovia ma pobavili :D ano ano viem 8dc som prave tak uvidime kedy a ci bude ovulka :D meriam len 2x tak vela skusenosti s tym nemam ale zato prve meranie som mala hned uspesne a to som sa bala ze to pojde tazko lebo som bola po laparoskopii cysty vajecnika a vajcovodu a hned po 1 cykle sa zadarilo tak nechame sa prekvapit teraz no

saskia222
29. jún 2022

@domulibalazova dakujem, aj ja som tu citala co sa stalo vam, tiez ma to velmi mrzi❤️. Je to nefer, cim vsetkym si musime prejst niektore.
Ja by som sla do car aj zajtra, ale muz najprv vahal, teraz ze mame rozlietane leto tak na september sme sa dohodli. Tak musim cakat. Som zvedava co nas tam caka, co nam povedia. Vy ste tam uz boli tiez ak sa mozem opytat?

adka3321
29. jún 2022

@patulka2 ja som tam dosla, sadla si na stolicku a cakala kym vyjde sestricka a potom som sa spytala, ze sa chcem objednat a ona ze nespadam pod okres. dovi dopo 😂 ale teba by mal zobrat, len sa musis ist osobne objednat. ja som to aj na internete citala, ze neobjednavaju telefonicky.
https://www.endokrinologia-piestany.sk/

mirus11
29. jún 2022

@patulka2 no hanbím,aj ja som chcela aby sa jej uracilo skôr.ale jej sa akosi nechcelo

zuzanaa2010
29. jún 2022

Ahojte dievcata..s malickou dusickou dnesne testy...nikdy som na mamateste nevidela to co dnes..urobila som prvy lebo som neverila..z druhej krabicky druhy a to iste..moze to byt falosne?😭🙉❤

kikita777
29. jún 2022

Baby mne dnes po 4 dňoch meškania prišla ms ...kašlem uz na to , keď to príde , tak to príde... už som s toho zúfalá ,ked stale nič ... tento mesiac nebudem nič sledovať mat s mužom sex kedy budem chcieť a možno keď to budem najmenej čakať , tak to príde

patulka2
29. jún 2022

@zuzanaa2010 Zuzi niečo tam je ale už by si mala dosť silnejšie ciarky za tie dni nie? Toto aj mne urobilo. Nechceš keď tak skočiť k dr na krv ? Aby si mala istotu 😊
@kikita777 mrzí ma to, príde to ked to nebudeš čakať. Ja už som tiež zmierena s tým, že zatiaľ nič.. ale sledujem sa, dala som si inofolic opäť.. mala som tiež slabšiu pauzu ale nikdy sa nedá úplne od toho všetkého vypnúť. Vypnes keď nebudeš vôbec chcieť, ale ak máš v sebe stále to, že chceš, tak ti budeš mat stále v hlave, to mi ver. Ma to každá co je tu.
@mirus11 hlavne, že prišlo, keď si ju čakala 😊
@adka3321 ja mam uz aj výmenný lístok, tak som zvedavá, asi to tak budem musieť urobiť.. škoda ze som to neurobila keď som tam bola s babkou cca začiatkom roka..aj neskor to bolo..