Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010 tak ešte počkáme kým to bude lepšie vidieť 😊
@adka3321 tak to sú riadne kolajničky, ja mam tiez tak pamiatkové. Nech ti to dobre dopadne ❤ a keď sa ich chceš zbaviť, kľudne si ich odkúpim od teba 😊
@patulka2 -dnes takto...hned pekne ciarka aj po zaschnuti je tam..nikdy mi takto pekne neukazali a skusala som viac krabiciek..tak neviem co si mysliet
@domulibalazova-Domi ty si tiez mala tie testy vidis v nich progres? 🙂
@zuzanaa2010 ja som asi slepa, ale naozaj nic nevidim 🤷
@adka3321 ved je to vidiet volnym okom😉
@zuzanaa2010 vidím ♥️ držím palce
@zuzanaa2010 ak je to mama test, určite skúsiť aj iný 🙂 minula som 6 krabičiek mama testu a na každom bol nieže duch ale čiarka (však v som ich tu aj pridávala) a tehotná som nebola. Nemusí to byť samozrejme tvoj prípad, ale skúsila by som aj inú značku
btw: testy mi nikdy ani len neduchovali :D
@zuzanaa2010 ja vidím na oboch, na druhom silnejšia ako na prvom 😊
@zojeva tiez sa toho bojim ale prave na tom teste vidim ten progres🤣a to som kupila z 3 odlisnych lekarni a este aj z netu..ale robila som rano a ta bola slabsia..tato silnejsia na obed..uvidime
@zuzanaa2010 kolko dni si po ovulacii?
@zuzanaa2010 to je dobre znamenie, keď vidíš progres 🙂 skúsila by som nejakú inú značku a keď bude aj tam tak myslím, že to bude na dobrej ceste <3
@zojeva toto je z pondelka..takze asi tam je nieco viac si myslim..🙏ale nerobim si falosne nadeje po viac ako roku🤣
@bejka90 netusim..tento mesiac ani nemeriam ani netestujem ovulacnymi..a cyklus nepravidelny..ale posledny sex bol dovolenkovy cca 10dni dozadu🤣
@zuzanaa2010 áno vidno, že v pondelok nebola čiarka... vyzerá to nádejne poobede urob inú značku ak máš možnosť ...držím prštek 🙂😍
@zuzanaa2010 ahoj Zuzi, ja ti neviem. Akože vidieť niečo vidím, ale už od pondelka ci odkedy posielaš, už by boli silnejšie nie?
Inak súhlasím so @zojeva lebo ja som mala pred ovulaciou co sme si všetky mysleli, že už mám po a tiež som mala takéto ciarky a dodnes mam ten test že bol viditeľný a to som mala ovu až neskôr a nakoniec už mám aj po ms. Ešte si počkaj a testuj ale v nedeľu. Ale kiezby ti to vyslo teda ❤
@zuzanaa2010 Zuzi ahojky ☺️, čiaročky vidím, dnešná mi príde tmavšia než včerajšia…ja dúfam a moc si prajem aby čiarky tmavli…mne našťastie testy nikdy neduchovali…treba skúsiť opäť zajtra a uvidíme, mal by byť zasa tmavší ☺️
@zuzanaa2010 ahaa 🙂 ale akoze taku slabucku vidim aj ja len som chcela vediet ze aky den si 🙂 leb oja ked som bola pri prvom tehotna tak na 10 den po som mala uplne biely test cela smutna som uz bola...a na 13ty den uz bola viditelna celkom pekna druha ciarka 🙂
@bejka90 Tiež som tak mala na testoch 😝
10dpo nič
11dpo slabučká čiarka, do ďalšieho dňa vybledla (InTimed), Pepino čiarka, ale pepino som moc nebrala do úvahy
12dpo celkom pekná čiarka na InTimed, Mamatest, Pepino
13dpo čiarka, ktorá už bola čiarka, i keď stále nie tmavšia ako tá kontrolná na Pepino teste
14-15dpo InTimed stále slabé čiarky
16-19dpo InTimed koľajnice
@domulibalazova mas pravdu je tmavsia a prave sa objavila hned v limite..ta z pondelka ci utorka bola skoro neviditelna az po zaschnuti bola vidiet...mne mamatest nikdy neduchoval vzdy bol proste biely.dokonca som si robila rano a ten bol slabsi oproti tomu po obede..ta neistota je najhorsia😉😭zavidim zenam ktore pridu na to ze su tehu v 8-9 tt
@bejka90 praveze vobec sa neni "coho" chytit len cakat...tak cakam🤣
@domulibalazova ja som bola inak v tom ze nebudem tehotna ked bol taky biely test :D len osm si merlqa teplotu a viem ze 12ty den klesla a na 13ty zas vusla hroe tak mi to nedalo a urovila som kvoli tomu test 🙂
@zuzanaa2010 drzim silno palce nech to vyjde 🙂
Ahojte idem si k vám po radu. Včera mi doktor na 16DC nameral 30mm folikul a povedal ze nedava šancu, že by tento mesiac praskol. Asi ze je už prislis veľký? Co si o tom myslite? Ovulaciu som očakávala práve včera na 16DC, podľa predošlých meraní ju mávam pravidelne 14dc, ak beriem inofolic, tak 16dc
Máte s tým nejaké skúsenosti? Nemohol to doktor ešte nejak "zachranit" tým ze by mi dal niečo na prasknutie? Myslíte že je ešte šanca? Moje poovu teploty sú zvyčajne 36,5-36,7
@zuzanaa2010 Našťastie ani mne, respektíve, i keď moje tehu neskončilo dobre, už by som snáď vedela rozlíšiť kanálik od ducha, ale čo tu boli posledne niektoré testy, tak tie boli dosť reálne aj keď kočky tehu neboli, no na zbláznenie…ja mám teraz stále ducha ns teste a to som dva mesiace od kyretu a už po menzese 😵
@papapa89 Ahojky, podľa toho čo píšeš a čo je vidno z grafu tak ovulka neprebehla, ale možno vyskočí zajtra, pozajtra…i keď je to už dosť veľký folik, tak stále je šanca, čítala som dosť takých prípadov, tak držím palce, meraj ďalej 🌡❤️

@patulka2 ja si myslim ze nie..lebo ja vlastne ani neviem nakolko tento mesiac neviem v akej faze cyklu som🤣ale toto na mna vyskocilo ze hned.predtym bol mamatest tak po 20min..a ked tak premyslam posledny sex este nie je ani 2 tyzdne...
Ze by az takto duch?ale aj na Livsane aj dr.max