icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

millky
1. júl 2022

Cawte babulky, môže bazalna teplota v týchto horúčavách byť vyššia ako inokedy? Predovulačnú mávam vždy okolo 36,34 max 36,4 a teraz pri dokonale krásnom hliene mám neustále okolo 36,52.... Akože buď to bude anovulačný alebo ozaj je to tým peklom čo je vonku?! Akože konečne sme sa pekne snažili a bum toto, asi ma porazí 😂 ako naschvál. Dnes už mám 17DC a ešte stále nestúpla ani neklesla. Myslela som si, že mám možno už blbý teplomer, ale skúsila som druhý a ten detto. Chcela by som sa na margo tohto opýtať, či ste sa strerli s tým, že aj keď je anovulák tak máte dokonalý hlien?

zuzanaa2010
1. júl 2022

@domulibalazova
@patulka2
@bejka90 ahojte tak dnes rano takto
Vcera rano bola slaba ani som ranny nefotila az poobede a toto bolo dnes rano..tak snad?❤🙏2 foto po zaschnuti

patulka2
1. júl 2022

@zuzanaa2010 nooo tak v tomto prípade už budem držať moc palce aby tmavla. Už je ju vidieť lepšie a nemusím priškulovať. Tak držím palce 🍀❤
@millky myslím, že môže ale skôr, ze ti je horko máš vyššiu ci nie ?

zuzanaa2010
1. júl 2022

@patulka2 dakujem kiezby🙏❤ale teda ostatne su ovela slabsie..aj dr max aj livsane 😔nemoze to byt falosne?

domulibalazova
1. júl 2022

@zuzanaa2010 Zuzi tmavne moc moc držím palčeky 🥳🍀🤰🏼❤️
Hlavne kľud a dobre nastavená myseľ a ešte možno moja rada k lekárovi až neskôr, je to stres a zbytočne do nás “rýpu”

domulibalazova
1. júl 2022

@millky Súhlasím, tieto horká môžu mať vplyv, ja sa stále prehadzujem kvôli horku 😅

zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 ja som proste voči týmto mamatestom fakt už skeptická takže nie som objektívna :D ale silnie 😍 len nech silnie ďalej...cca 11DPO si ?

zuzanaa2010
1. júl 2022

@domulibalazova dakujem..ale asi sa vyplati fakt robit len z ranneho mocu...dufam ze bude tmavnut.❤ale boli ma podbrusko a dost😭poslednu ms som mala 28.05.
Myslis ze je to na dobrej ceste?

zuzanaa2010
1. júl 2022

@zojeva ja uz neverim ziadnym testo sak co citam to je falosne jeden vedla druheho kazda znacka pomaly😭🤣ale nikdy som tsketo ciarky ani na mamateste nemala veru..ja vobec neviem kolko som..tento mesiac bez merani a sledovani a cyklus nepravidelny..

saskia222
1. júl 2022

Dievcata chcem sa opytat skusenejsich😀. Ktore testy su teda najspolahlivejsie? Mam doma pepino, Toptest, mamatest a maybebaby 😀

zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 ja neviem či je niečo vo vzduchu :D ale presne, ako píšeš ..veľa báb falošne pozitívne testy a duchovia mne tiež nikdy neduchovali a teraz okrem livsane a rapidclear všetky robili čiarku...uvidíš, ja si myslím, že netreba sa samozrejme tešiť predčasne, ale potichúčky :D lebo keďže takto tmavne je to na dobrej ceste a verím, že bude tmavnúť a vyvrátiš toto pomykovo, že tie mamatesty duchú falošne :D

domulibalazova
1. júl 2022

@zuzanaa2010 Tie bolesti a pocit ako by mala prísť MS je úplne normálne Zuzi, moc držím palce ❤️

zuzanaa2010
1. júl 2022

@zojeva tak som zvedava ci to bude realne tehotenstvo😉si zober ze niektora je tehotna aj ked ma ducha po limite..a niektora pekne ciarky ze to vyzera ako hotova vec a nic z toho..ja normalne mam strach z toho ze to nie je pravda ale aj z toho ze by to mohla byt pravda😉❤🙏🤣

bejka90
1. júl 2022

@zuzanaa2010 ja som si robila test asi peed 2 tyzdnami ked mi meskali a bol uplne biely ani naznak ducha.. tak neviem mne este nikdy neduchovali 🙂 :D tak verim ze to bude to prave 🙂

domulibalazova
1. júl 2022

@zuzanaa2010 Zuzi ak chceš mať úplnú istotu, odber krvi to istí…u nás to stojí okolo 8€ ako samoplatca, alebo cez gynekológa 😊

aleskandra
1. júl 2022

@saskia222 za mna woman secret 🙂

zuzi_747
Autor odpoveď zmazal
zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 úplne ťa chápem...ja nemám rada neistotu (to asi nemá nikto rád ) a každý deň duch a teraz som nevdela čo sa deje, či som tehotná či nie som či čo sa deje so mnou...no des ozaj..

zuzi_747
1. júl 2022

@zuzanaa2010 ja mam dobre skúsenosti s týmto typom. Kúpila som ho v teta drogerie. Prvý deň meškania ms a ukázal hneď na prvý šup bez akýchkoľvek duchov. 🙂

zuzanaa2010
1. júl 2022

@zuzi_747 fuha takyto test vidim prvy krat 🙂len ja ani neviem kedy ms mam mat to je ten problem..mam abnormalne nepravidelny cyklus😔🤣

zuzanaa2010
1. júl 2022

@zojeva musim vydrzat..nic ine mi neostava 🙂

zuzanaa2010
1. júl 2022

@domulibalazova a ved vydrzim..snad sa to behom par dni ukaze...ked tak by som o 2 tyzdne zavolala dr.ale to sa este uvidi 🙂

zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 Teraz robeny test, tehotná nie som 😀 chcela som dať týmto mamatesom ešte šancu, ale už asi nebudem dávať…len rozdiel u teba je v tom že tebe silnie 💪🏻Ja len na ukážku zas (nieže by som mala toľko peňazí 😀) ale mi to nedalo neskúsiť ešte …horšie je, že keď buďme chcieť ozaj už reálne testovať ja neviem načo sa budem spoliehať 😟 iba na digitálny asi

zuzanaa2010
1. júl 2022

@zojeva to sa ti tam spravil9 po limite nie?lebo mne toto robilo po limite a potom zmizla alebo vybledla takmer uplne..ale to bolo este par mesiacov dozadu

zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 toto je fotene hneď asi po 5 minútach… idem kuk ako vyzerá po limite možno to zmizlo 😀

zojeva
1. júl 2022

@zuzanaa2010 no toto je asi po 20 minútach cca je to asi už bledšie neviem možno to úplne vymizne teda 😀

domulibalazova
1. júl 2022

Dievčatá moje, idem po radu, pre tie ktoré sledujete aj hlien…mám vodnatý hlien, ale nie ťahavý…som zaskočená lebo som 6DC, ovulku mávam neskôr okolo 18-25dc…možno príde teda terat ovu skôr, či stalo sa Vám, že hlien bol vodnatý takto skoro ?

marinecka95
1. júl 2022

@domulibalazova vodnatý hlien mám niekoľkokrát počas cyklu 🤷‍♀️

domulibalazova
1. júl 2022

@marinecka95 Môže byť, ja som ho začala sledovať nedávno, tak som v tomto ešte nováčik 🫣 ďakujem ❤️

domulibalazova
1. júl 2022

@zojeva Chúďatko moje, ty sa môžeš testovať jedine cez krv tuším, normálne nechápem…