icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patulka2
16. júl 2022

@sparkling tiež si myslím, ak by som bola, dovtedy budem fit. Len včera mi hovorili na pohotovosti, ze to je dosť podstatná záležitosť. Ale tak vedela som, ze som ešte není ani po ovu a dovtedy sa preliecim. Tak snáď budem dnes ešte aspoň 1x vládať aj cez bolest a slzy 😫🤣

patulka2
16. júl 2022

@bejka90 no to som zvedavá na teba. Ale paci sa mi, ako to berieš s nadhladom 😊

bejka90
16. júl 2022

@sparkling aale je citim ze s ato blizi jednoznacne.. a tak som zacala merat tento cyklus ze pred kramami a takisyo mi kleslo na 36.5 den na to 36.2 a dostala som to potom vecer. Ale ved nerobim tragediu z toho, sme len na zaciatku snazenia sa ;) nech sa ci mskor zadari tym, ktore to uz tahaju mesiace ci roky :(

bejka90
16. júl 2022

@patulka2 ahojki juj tak dlho cakat na ovulaciu by mi prisko ako vecnost 🙂 no a jasne zeby sme sa snazili dalej popri liecbe ved 16 dni vraj plod ani nieje napojeny aspon ja tak viem ;) a hej no beriem to s nadhladom tak nebudem sa zbytocne stresovat... mam 1 syna ktory nam vysiel na 1 pokus :D som zanho vdacna vzdy som sa modlila ne h aspon 1 sa podari.... a druhe pride ked pride iba zaciname...kebyze pol roka nic tak neboj uz s takym nadhladom by som to nebrala nie som az taka trpezliva ale tentoraz mi to nevadi aspon sa budem moct vykupat na dovolenke a mozni tam keby vysla ovu tak sa podari splodit druhe :D

sparkling
16. júl 2022

@patulka2 a co ti vlasnte je?

patulka2
16. júl 2022

@bejka90 my sme tiež prvého urobili na prvú supu, doslova. A toto druhe už skoro 2 roky 🤷‍♀️
@sparkling zápal sedacieho nervu a celkovo asi ofuknute krize, neviem sa hybat

zojeva
16. júl 2022

@bejka90 11DPO možno, asi 😀 ale mne minule všetky testy duchovali a ešte aj dokonca bola na jednom čiarka takze už im neverím až tak 😀 a možno vidím len ja ducha 🧐😄

bejka90
16. júl 2022

@zojeva priznam sa z eja nevidim moc druhu ciarku ale taka je necista ta fotka nevies lepsie odfotit??? Ale drzim palce aby tam bola ;) zaujimave ze tebe len tak duchuju ... mne sa to este nikdy nestalo zeby som mala ducha :D a so msi isla oci vyskulit z kazdej strany a nic ani naznak :( :D

patulka2
16. júl 2022

Tak ja neviem teda, toto píšu k tomu lieku: Ak otehotniete počas
liečby Sirdaludom, ihneď o tom povedzte svojmu lekárovi. Porozpráva sa s vami o tom, či môžete
užívať tento liek počas tehotenstva. Sirdalud môže poškodiť plod.
U žien v plodnom veku, ktoré môžu otehotnieť, sa odporúča pred začatím liečby vykonať tehotenský
test a odporúča sa tiež používanie účinnej antikoncepcie počas liečby a aspoň jeden deň po skončení
liečby Sirdaludom. Porozprávajte sa s lekárom o metódach antikoncepcie, ktoré sú pre vás v tomto
období vhodné.

zojeva
16. júl 2022

@bejka90 zle to fotí veru 😀 akože mne sa zda cosi ale podľa mna to je zas nejaký kanalik max. Nechápem mne toto tiež testy nikdy nerobili a teraz posledné mi mamatesty úplne tie už ani nekupujem a pepino a ešte jedna značka neviem si spomenúť duchuju.

bejka90
17. júl 2022

Dobre ranko dievcence, ja uz tomu naozaj nerozumiem, ta teplota si zo mna robi asi srandu :( :D 3 dni chodim s vlozkou ako taky blbec a cakam a cakam.. uz ma aj prsia zacinaju boliet brusko krize :( a test som skusila dnes a biely

patulka2
17. júl 2022

@bejka90 hmm zaujímavé. Som zvedavá

bejka90
17. júl 2022

@patulka2 aj ja...ale moznoze sa to naozaj chysta az na toho 21 ako appka pise tak si to bude skakat dovtedy :D a mna chytat porazky.ty ako s teplotou?

patulka2
17. júl 2022

@bejka90 čakala som ešte na ovu testy, že to prídem hneď s teplotou, takze ja dnes takto. Neviem teda ci je test silnejší alebo nie a ci už je pozitívny. Každopádne tie lieky co mi predpisali som sa rozhodla nebrať. Už keď to mam takto odsledovane, že viem, že kedy cca ovu bude, aby som si to potom nevycitala. Ak mi je fajn, a dávam si len flector.

sparkling
17. júl 2022

@patulka2 pozitivny este nie je, ale ja uz ked mam takyto, tak vecer je uz pozitivny. Skus odsledovat.

patulka2
17. júl 2022

@sparkling mam uz len posledný tak som chcela skúsiť ešte zajtra o takom čase a uvidím ci bude bledsi alebo tmavší. Som čítala ze keď je pozitívny, tak dva dni po sú najplodnejsie

zojeva
17. júl 2022

@bejka90 akože tieto teploty 😱 fuha..som zvedavá čo bude ďalej…tak u nás zas len tieto mamatesty hlúpe mali ( pre mna hlúpe) 😀 ak zas robia falošného ducha tak toho výrobcu fakt zažalujem a žiadne že po limite ale fotené v limite..ale citim sa na ms urobím utorok livsane si objednam test ten ma nesklamal 😀

bejka90
17. júl 2022

@patulka2 no od vcerajsieho vyzera byt silnejsi podla mna tak je mozne ze vecer bude ovulka ,) tak dobre si sa rozhodla s tymi liekmi dost"silny" popis mali ohladom tehu, tak asi vazne radsej neriskovat...taksa posnazte ked sa blizi ovu a budem kazdy den cakat graf🙂 :D

bejka90
17. júl 2022

@zojeva wau tak toto pekne vidno ci panaa 🙂 a to kde kupujes tie testy? V drogerke?? Ja kupujem stale v lekarni len ani neviem aka to je znacka :D a ake mas teploty? Nehodis graf?

bejka90
17. júl 2022

@zojeva mne ma prist ms vo stvrtok takze kludne mito moze klesnut len streda a stvrtok, lebo teraz ked som zacinala s meranim tak to presne koniec cyklu som zacinala (kvoli kupalisku :D) a tak milen kleslo2 dni a prisla takze este furt musim cakat a cakat a cakat.... ale kebyze som tehotna uz by urcite ukazal test ;,(

zabka1987
17. júl 2022

@zojeva no veru tento aj mne spravil ducha ešte snáď silnejšieho teraz 😱 popritom predtým pre mňa boli naj

zojeva
17. júl 2022

@bejka90 v lekárni kupujem testy. Len tu kde chodím majú len mamatesty. Nemeriam si teplotu lebo to nemá význam pri synovi vstávam v noci aj chodim cikat dosť často 😀🙈

zojeva
17. júl 2022

@zabka1987 už som sa zaprisahala že nekúpim tieto mamatesty 😀 a aj tak som zas kúpila keď iné neboli 🙈😀

bejka90
17. júl 2022

@zojeva aha 🙂 no ja tiez mam prerusovany spanok v noci 1-2x vstanem k malemu ale vacsinou mu len podam flasku s vodou vedla mna v posteli takze ani nevstanem z postele len vo vynimocnych pripadoch..ale tak hadam toto tak neskresluje az...

patulka2
18. júl 2022

Ahojte, tak ja dnes ešte dole. Neviem teda ci je ten test tmavší alebo nie, čo myslíte? Každopádne ďalšie už nemám, ani nebudem mat. Už to bude len na teplote vidieť. Skúsime sa ešte večer posnazit, no bolesti už nemám, akoby už bola alebo mam pocit, že dnes je posledný deň nižšej teploty. Tak uvidíme 😊
Dievčatá vy ostatne ako ?

marinecka95
18. júl 2022

Ahojte baby, tak ja som tu v skupinke Marcovky 2023 opäť dlho nevydržala 😭
Oficiálne je zas a znova všetkému koniec 🥵
Nemala som silu napísať to sem hneď, trošku som to potrebovala spracovať kým to tu pridám.
Ja tu končím a Vám všetkým želám tehotenstvo bez komplikácií.
PS: nevzdávam sa ❤️

patulka2
18. júl 2022

@marinecka95 ach bože 😔 pamätám si ako sme sa tu s tebou v máji radovali. Prajem ti ďalšie tehotenstvo aby prišlo co najskôr a prišlo do stastneho konca, drz sa moja ❤

marinecka95
18. júl 2022

@patulka2 ďakujem - žiaľ ani v máji, ani teraz v Júlia bábätko neudržalo 😭😰
Je to už štvrtý krát a ja akosi strácam energiu 😨

zojeva
18. júl 2022

@patulka2 podľa mna je dnes tmavší ten test 🙂

mirus11
18. júl 2022

@marinecka95 viem presne čo zazivas,lebo ja som to zažila tiež 4x za sebou,a uz toho bolo na mňa tak veľa,že sme to už nechali tak.ka to tu len potichučky sledujem a teším sa s každou z vás,ktorej sa to podarí.ale my už nič neriešime,ani muža už neposielam na spermiogram,načo,už som to ja uzatvorila.beriem to tak,že asi to pán Bozko takto chce a ma to tak byť.