Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 😪😪

@domulibalazova Domi, ja som si až teraz všimla, že si mi odpísala aj ty, nejak sa mi to nenacitalo. Ja som asi nikdy tmavšie od takýchto nemala. Žiaľ, nemám cestu si ist kúpiť a u nás v lekárni ani neviem aké má takže toto bude asi môj posledný tento cyklus. Ešte sa skúsime dnes posnažit, uvidime ako teplota bude zajtra, pozajtra. Snáď už pôjde hore lebo nechcem to premrhat.
A tvoju situáciu neviem zhodnotiť lebo vôbec sa nevyznám v tych vysledkoch a ani neviem o com hovoríš 🙈 ale pochopila som, čo si napísala, že asi máš nízku sliznicu na uhniezdenie ? To ma mrzí ale sanca tam stále je aj keď je nižšia no nie ? Uvidíš keď bude mat prísť ms. Dnes si koľko dpo ?
@marinecka95 strasne ma to mrzi ☹️☹️ a co sa stalo? ved naposledy si tu davala test s takymi kolajnicami a zrazu takato sprava
@adka3321 mala som od začiatku problémy so špinením - podľa lekárov všetko OK, na sone nič nevideli.
Ku večeru v utorok na wc krv čerstvá červená - išla som hneď na pohotovosť - vraj sa nemám znepokojovať, krvácanie na sone nevidia, všetko je v poriadku a keďže som bola po KET mala som nasadené všetky lieky a injekcie na to špinenie/krvácanie z CAR takže mi už ani nemali čo navyše predpísať. Krvácanie hneď ustalo - ani kvapka.
Napriek tomu som cítila stále taký vnútorný nepokoj a preto som šla na druhý deň na krv - hcg kleslo.
Na druhý deň som bola na kontrolu v CAR - na sone už nič a hcg opäť kleslo = KONIEC, vysadiť lieky …
@marinecka95 ani neviem napisat, ako velmi ma to mrzi 😔. z celeho srdca som ti to priala a ani by mi nenapadlo, ze to tentokrat nevyjde, ked vsetko vyzeralo tak dobre. naozaj nerozumiem tomu, preco to niekomu vyjde na prvu supu a niekto sa musi takto trapit. posielam ti energiu a drzim ti velmi palce do buducna ❤️
@domulibalazova 7 dpo 7 mm je krasna sliznica, neblazni. Pred ovulkou bola isto vyssia, po ovulacii ju progesteron znizuje. Tolko mm mam ja s odretymi usami pred ovulkou… vobec nech ta toto nedesi a nestrasi. Nikdy som vyssiu sliznicu nemala a mam dceru. Nemusi byt kazda z nas ucebnicova…ono ked sa babatko uhniezdi tak uz pekne rastie aj sliznica.
@zojeva ahoj no "vyborne" :D 36.14 ale uz som aj dostala kramy s takou nadielkou bolesti ze hend aom si aj brufen musela dat lebo by som to nerozchodila :(ale nevadi no aspon budem kludna na dovolenke v bazene :D a pri vinku...a mam mat cca vtedy plodne dni podla appky takze budeme sa snazit na dovolenke 🙂 a ty ako? 🙂
@marinecka95 je mi to luto :(tak som drzala palce :,((( ale treba verit ze to musi vyjst 🙂
@domulibalazova ahojki. Ja sa vtych cislach nevyznam co spominas ale verim ze bude dobre a podari sa otehotniet 🙂
Inak, ja so msi z toho mojho grafu vymazala udaje o hliene ze co to spravi len s teplotami a ostali mi ciarkovane ciary...takze je mozne ze to bol nakonirc anovulacny cyklus?
@zojeva joj no ja uz tyzden mam take bolestiaj krize aj brucho ale take v norme.... akurat 1 noc ma strasne bolelo brucho a az teraz to doslo. Joj mna po porode vobec nebolelo ani som nevedela kedy dostanem len z nicoho nic zrazu som mala..a teraz druhu mesiac nehorazne.....snad sa mi neurobila zas cysta :,(
@bejka90 no toto nemôže byt anovulak ani nahodou. Mas tam krasny teplotny rozdiel. Ja ked tak pozeram ba ten graf tak za mna este o den neskor ako mas vyznacene prichadza do uvahy, najneskor. Potom uz nie. Nebola by keby si tam nemala vobec ziadne ciary. Ty ich mas, len si appka nie je ista v ktory den bola.
@bejka90 ahoj ja dnes takto. Zobudil ma telefonát, ktorý som musela vybaviť takže som vstala a až potom som si merala teplotu takže to nemá žiadnu výpovednú hodnotu, preto som dala discarded.. takze neviem co bola,nebola už.
A tvoje ma mrzí, že už máš ms, držala si sa celkom pekne. A čo sa týka tej prerusovanej čiary, to je len predpokladana ovu podľa teplôt. Neznamená to, že si mala anovulacny. Podla tvojich teplôt si podľa mna ovu isto mala lebo si pekne vystúpila a držala sa hore.
@bejka90 @sparkling no takže uptade :D ms nikde samozrejme, test biely, akože ak som teda mala ovuláciu podľa testov na 19DC tak ked mám lute.fázu 14-15 dni mala by prísť dnes max zajtra...len bohvie či teda aj ta ovulácia bola však :D ostáva len čakať ale dosť by ma potešilo keby prišli dnes alebo zajtra aby som sa uistila v tom cykle, že kedy býva ovu a aká dlha je lut, fáza...

@marinecka95 Moja krásna, cítim s tebou ❤️🩹💔, nechápem fakt nechápem čo sa toto deje 🙁
@patulka2 Pati tmavnú, mne keď takto už tmavli testovala som 2x denne, teraz som mala ovu do 48h od pozit testu, inokedy to bolo aj v deň pozitívneho testu, čítala som, že máš silne lieky, neboj keby aj otehu tak nič sa nestane v začiatku
Bábiky trošku som sa odmlčala, kontrola nedopadla najlepšie na 7dpo som mala endometrium 7mm, čo je málo na uhniezdenie, čiže šanca nula nič a zostatkové hcg mám stále… testy InTimed, pepino aj mammatest stále pozitívne, nechápem to, pred 20 dňami som mala zostatkové hcg v krvi 7 a testy stále pozitívne, som 76 dni po kyrete…sledujem Vás tu len sa nezapájal do diskusie, držte sa ❤️