icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
12. nov 2014

@mawiya a ty ked mavas take nizsie tie teploty, aku mas normalne teplotu? myslim, ked si zdrava a zmeras cez den pod pazuskou 🙂

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
micikatka
12. nov 2014

tak baby, hladajte duchov

paskolinka
12. nov 2014

@micikatka ja tam ducha vidim 😅

butterfly333
12. nov 2014

@micikatka no super a ten zelený tes je aký? Značka. Tak je to tam super gratulujem. To sú dnešné?

micikatka
12. nov 2014

@butterfly333 zelene su ovu a modre su tehu, ovu som robila len pre porovnanie ze ci je tehu pravdivy.

adamnela
12. nov 2014

@zarzisia to co moja? To si mala dnes az taku nizku teplotu? Nechapem 😒
@micikatka mne sa zda, ze tam tiez nieco vidim a ovu test je tiez celkom silny.... No dufajme v dobry koniec 🙂

micikatka
12. nov 2014
paskolinka
12. nov 2014

@zarzisia a to uz ako? a ms nic? juj, tak dobre to vyzeralo. ale podla mna ovu bola. len sa FF asi nevie vysomarit, ze kedy, lebo ti vychadzala pridlha ta lutealka...

paskolinka
12. nov 2014

@micikatka podla mna to vyzera fajn, uz len nech ciarka zosilnie. a ako dlho ste sa snazili?

butterfly333
12. nov 2014

@micikatka aha no aj tak je tam už duch super držím palce. A už ti meškajú dnes si kolko DPO 12?

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
kudusko
12. nov 2014

@micikatka Gratulujem je to tam mozem sa opytat ten prvy obrazok tehu test je aka znacka? One step? Tam krasne vidiet tisko gratulujem 🙂

zarzisia
12. nov 2014

@paskolinka ja mam dlhu lutealku...najdlhsiu som mala 22 dni

senta_sofia
12. nov 2014

@micikatka ani hladat netreba, myslim, ze je vidiet celkom zretelne 😉 tento november je nejaky zazracny mesiac, babule, dufam, ze vsetky s tymi duchmi a pidiruzovymi ciarockami dostanete na Vianoce aspon tehotenske knizky 😉

senta_sofia
12. nov 2014

@zarzisia mojaaa, sak ty si jak reklama na depresiu 🙂) jedno mas, bude aj druhe, este pred tyzdnom si hovorila, ze druhe by teraz nebolo dobre, vzhladom na to, ako to vsetko u vas je a dnes uz takto? nie nadarmo sa hovori, ze vsetko pride a niekedy vtedy, ked to cakas najmenej 😉

micikatka
12. nov 2014

@kudusko dakujem krasne. tie sirsie testy su one step, a tie tensie su pro matris

micikatka
12. nov 2014

@paskolinka dakujem. rok sa snazime otehotniet a uz 10 mesiacov pod dohladom lekara. teda od juna som u neho nebola, lebo nas uz do car posiela

kudusko
12. nov 2014

@micikatka myslela som si presne tam pekne vidiet ciarocku takze viem si predstavit ako sa tesis 🙂

micikatka
12. nov 2014

@kudusko a vies ze sa este netesim? 🙂 lebo teplotu mam nizko, cize kazdu chvilku moze klesnut (dufam ze neklesne) a tesit sa začnem az ked budu riadne ciarocky.

kudusko
12. nov 2014

@micikatka nemusi byt ukazkovo 37C aj ja som mala 36,8-36,7 a bola som tehu az ked mi meskal vysla na 37C ale ja to tam vidim a malokedy sa mylim 🙂

micikatka
12. nov 2014

@kudusko dakujem verim ze v mojom pripade sa nemylis 🙂

kudusko
12. nov 2014

@micikatka Iste sa nemylim ja stara skusena 😉 od bab som sa vela naucila vdaka im si poznam ovela lepsie telo ako predtym a to nemam 18 😀 ale chela by som mat tymto rozumom 😀 treba testnut zajtra alebo o 2 dni uvidis ten rozdiel ale natom one stepe vidiet krasnu ktora zodpoveda 12DPO 🙂

paskolinka
12. nov 2014

@micikatka tes sa 🙂 ja by som sa tesila... vecer sa riadne poprikryvaj, nech teplota nepada 😀

mawiya
12. nov 2014

@paskolinka jaj no tak 36,4 🙂 - chladnokrvná

mawiya
12. nov 2014

@zarzisia cica moja nestresuj sa prosím. ja som na tom tiež nie dobre po psychickej stránke - čo sa týka bábatka, ale prečo by sme to vzdávali? hm? ja som už aj stará a hlavne po tomto MA som sa fakt zrútila, ale mimi chcem. seriem na testy, a od nového roka pojdeme teda do CAR, ale nevdzávaj sa a nedepkuj. moje zlatinko, keby som ti mohla dodať viacej sily. ale tiež jej nemám a zdá sa mi to všetko na jednu veľkú p...u. 😒 😠

paskolinka
12. nov 2014

@mawiya @zarzisia baby, nemame to lahke... ja sa tiez zmietam medzi roznymi stavmi od "je mi to jedno" az po "je to na maslu" v zavislosti od tlaku vzduchu, ktorou nohou vstanem z postele a kolko toho popijem 😀 ale vsetky dlhosnazilky tuna aj inde vo svete by zasluzili nominaciu na nobelovu cenu uz len za to, ze kazdy den z tej postele vstanu a viac-menej normalne funguju, chodia do prace, staraju sa o rodinu a dufaju 😉 toto nikto nepochopi, len ten, kto si to odzil... a preto si tu tak rozumieme 😉

mawiya
12. nov 2014

@paskolinka moje zlatinko, ty si to tak krásne napísala. presne o tomto to je. fungovať. usmievať sa, riešiť problémy a nezaťažovať mojimi "problémami" kamošky a kolegyne, bo to nechápu. presne, sú dni, keď som spokojná a je mi fuk či to vyjde alebo nie a potom to príde a revem celé noci. ale baby moje, my to dáme. 😉

paskolinka
12. nov 2014

@mawiya dame to 😉

micikatka
12. nov 2014

@kudusko ja tiez len vdaka babam tu, alebo v spoznajte svoje telo, viem co som nikdy predtym nevedela. 🙂 hold cely zivot sa ucime.