Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzanaa2010 no ja som tiez novacik v merani,ale som citala ze pri ovulaci plati pravidlo 6/3,cize 3 dni po uvu ma byt teplota vyssia a 6 dni pred ma byt teplota nizsia ako po ovu 🤷🏻♀️ Tak zatial este pockaj ako sa to bude vyvijat dalej…ale mne to skor pripada ako anovulacny 🤷🏻♀️ Snad sa mylim…
@zojeva ved jasne treba cakat ci bude teplota stupat..podla toho zistime ci bola...ale tak uz teraz sa pohybujem rano o 5 okolo 36,5 a doteraz bolo max 36,2-36,3..celkovo strasne nizku teplotu mam tento cyklus..
@patrixxx23 no uvidime..pravidlo poznam v teorii ale v praxi ani nie🤣
@zuzanaa2010 no ved aj ja zatial v praxi nemam skusenost,ja som zacala merat len den pred ovu,ale ja ovu mam potvrdenu testami,a aj priznaky som mala…
@zuzanaa2010 no ja som mala v den ovu 36,1 🤷🏻♀️
@zuzanaa2010 u mna to pravidlo sa pekne dodrzi a vtedy mi ta appka ferility vyznaci ovu ;) mas tam tie 2 teploty tak vyzeraju narovnako neviem terwz ktore dni ale pozri ci su rovnake alebo ta po ovu akoze ci je o nieco vyssia ako pred 🙂
@bejka90 ja mám ešte takú otazku posledné ráno keď nemeriam najnižšiu teplotu v ten deň príde ovu či ? 😀 na druhé ráno keď už stupne tak už skončila áno ? Do teraz som si tak myslela tak či sa nemýlim teraz som 12DC meriam aj keď samozrejme synovi začali ísť stoličky tak mame ,,parádne,, noci aj ovu testy robím… som zvedavá či vychytam ovu ale muž je teda preč tak nič ale chvem byt zorientovana v cykle 😀🙈
@zojeva nooo totoani ja presne neviem :D ale tak si myslim aj ja ze v den ten nizkej teploty lred vzostupom je ovu...nie ked vyjde hore teplota..no ked sa mylim nech ma zienky opravia..joj zuby to jr hrozneee obdobie som rada ze je to za nami aj ked nam este chybaju posledne 4 stolicky :,(
@domulibalazova Domiiiii a ty cooo???
Baby tuším ste sa na tu ms všetky dohodli hehe
@zojeva ano,aj ja som to tak pochopila,a aj to sedi podla grafu a ovu testov..ze ovu prebehla ked je najnizsie teplota,teda den pred vzostupom
@patrixxx23 akurát som ti chcela napísať že ako pokračuje meranie a zatiaľ veľmi pekne ☺️ držím palce 🤗
@maja367 dakujem 🙂 som strasne zvedava ako sa to bude dalej vyvijat.Uz len kvoli tomu ,ze je to moje prve meranie
@patrixxx23 možno zároveň prvé a posledné. Budem držať 🤗🤗🤗
@patulka2 Pati ahojky 😊, bola som pár dni off. Za tých pár dni sa toho celkom udialo, pravdepodobne pôjdem od 09/22 do novej práce, kde bude určite skúšobná doba tak v tomto obdobi sa cielene snažiť nebudeme. Muž je stále na služobkách, tak ani tento mesiac sme nemali priestor, ovulka bola zrejme včera, uvidíme, aké budú ďalšie teploty…aj ty máš vlastne ísť od 09/22 do prace však ? Ovulku už si mala ?
@domulibalazova ahojky, my sme tiež nejako extra nemali čas q pravdepodobne si tiež myslím, že včera ovu bola. Takze moc sme to nevychytali. Dnes to môžeme potvrdiť ešte až večer čo mi príde aj neskoro. A áno, tiež idem do prace už. Ale chcela by som vychytat aspon tých 270 dní.
@patulka2 Ak sme mali ovu, tak sme rovnako ako pozerám 🙂, myslíš 270dni odpracovať ?
Ja tomu tento mesiac šancu nedávam už, už aj vitamíny celkom flákam 🤔…aj ovu testy mi už došli, tak som ďalšie nekupovala…
@domulibalazova hej hej 16.8. 🙂 tak uvidíme ďalšie dva dni. Plánuješ merať do konca ? Áno tak myslím 🙃 čiže začneme to reálne riešiť asi od nového roka opäť. Ja som vitaminy začala a aj skončila. Úplne to flákam a keby sa nebudim skor, asi ani nemeriam. Celkovo to už neriešime. Počkám kým sa potvrdí ovu a premeriam asi len sem tam. Je to fajn na to, kedy cca čakať ms a kedy ovu.
@patulka2 Pati zrejme to aj u nás bude mať taký scenár, že by sme opäť začali skúšať v novom roku 😊, merať asi budem naďalej, nielen tento cyklus, aspoň budem vedieť, ako telo funguje 🙂, s tými vitamínmi som na tom úplne rovnako 🤭
Baby a koľko dni pred ovu mavate plodný hlien ? Myslím taký vodnatejsi výtok 😀
@patulka2 Pati a po ovulke máš hneď krémový? Tieto dni som nic nepozorovala, až dnes a je kremový, tak možno ani ovulka u mňa nebola 😉
Inak dnes som mala dia vyšetrenie, vyšla mi inzulínová rezistencia, tebe ju nezistili pri PCOS ?
@domulibalazova neviem či hneď ale cca do 3 dní. Dnes som troška hustejšie mala ale podorobnejšie som to neskúmala, keď ja to nejako nikdy neviem a teraz som na to nekladla dôraz.
@domulibalazova pfuuuu moja to nevysetrovala. Mala som tehotensku cukrovku ale po pôrode som už na kontrole ani nebola. Nejako začiatkom roka som si u uja skúšala cukor, mala som tuším 6,9 ale po jedle čo je normálne. Ja vraj to pcos mám už minimálne tak neviem.
Ja zvyknem mat kremovy tak 2-3 dni po ovulke…inak baby chcela som sa spytat…ked pride k uhniezdovaniu,tak sa to ukaze aj na BT? Lebo co som popozerala grafy tehuliek,tak zvykli mat taky skok dole na teplote a potom zrazu teplota sa drzala hore 🤔 Ze ci ten skok znamena uhniezdovanie alebo to nema vplyv na teplotu?
@patrixxx23 ja som mala taký skok tiež a bolo to uhniezdenie na 6DPO takze za mna to oplatí a na BT sa uhniezdenie ukázalo či je to však pravidlo 🤷🏻♀️
@patrixxx23 aj ja som mala skok dole a potom skok hore a uz sa drzalo hore, ale myslim, ze to nie je pravidlo

@bejka90
@marinecka95 😁🫣