icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patrixxx23
17. aug 2022

@zojeva
@adka3321 dakujem 🙂 ale ako vidim,vo vacsine grafov co som videla,je to tak 🤷🏻‍♀️ No uvidime,som zvedava na ten moj graf

patrixxx23
17. aug 2022

@zojeva
@adka3321 a aj ste to citili to uhniezdenie? Bolesti vajecnikov alebo nieco?

zojeva
17. aug 2022

@patrixxx23 vôbec nič, žiadne príznaky som nemala jedine ta teplota …a vôbec dokonca ten cyklus sa mi nezdalo že som tehotná a bola som 😀

adka3321
17. aug 2022

@patrixxx23 ako pise @zojeva ten mesiac co som otehotnela, vobec nic, ziadne priznaky. mna vzdy po ovu brutal boleli prsia a cca 2-3 dni pred ms prestavali a v ten mesiac tiez, uz ma prestavali boliet, tak som hadzala flintu do zita, ze sa zas nepodarilo a podarilo sa. proste ten mesiac podla "priznakov" by som vobec nepovedala, ze som otehotnela, ziadne bolesti, ziadny vytok, nic a to som sa teda dost pozorovala

bejka90
17. aug 2022

@patrixxx23 neviem ci som mala ten pokles pri uhniezdeni ak ano tak ten 13dpo jedine ale.to je uzneskoro asi na uhmiezdenie...ale az po 5om som mala pozitivny test tak neviem...ale.citala som ze vobec nemusi byt ten pokles

patrixxx23
17. aug 2022

@bejka90 aha,dobre dakujem 🙂 mala si pozitivny test po 5om? Co ? 5om DPO?? 🤔😀

bejka90
17. aug 2022

@patrixxx23 nie :D to bol preklep "tom" este na 10dpo som mala negativny a uz hlava v smitku ze nic z toho a na 14dpo mi uz vysli pekne ciarky🙂 no a inak ja som mala "priznaky" velmi sko4o aj ked vela zien vravi z eto je nemozne ale ja to vybraciam!!!!🙂 mna prsia zvykli boliet par eni pred ms no a som bola 4dpo a ma tak brutalne boleli ze som s aich nemohla dotkmut a nevhapala som ze ako je mozne ze ma uz bolia ze snad to uz nedostanem tak skoro...potom asi 8dpo som mala 2 dni taky biely hustejsi vytok...a take menstruacne bolesti som mala par dni pred ms neviem oresne kolko ale pmatam si to dodnes ako som sla spat s vlozkou v bolestiach ze v noci to uz isto dostanem a nic ani kramy ani bolesti :D a samozrejme extremna unava poobede o 5-6 som si vzdy lahla a casto aj zaspala:D a to vsetko este pred terminom ms tak nech mi nikto nepovie ze tak skoro nemozu byt priznaky. Mozu🙂 aspon pre toho kto sa trosku pozna 🙂

patrixxx23
17. aug 2022

@bejka90 jaj tak,ze na 15 DPO si len mala dve ciarky,chapem…ano,aj ja verim tomu,ze niekto tie priznaky citi,urcite to neni somarina! Ja doteraz som ovulaciu napriklad necitila vobec,to len posledne mesiace uplne citim vajecniky,tak som zvedava aj ze ak nahodou budem tehotna,tak ci budu nejake priznaky tiez

bejka90
18. aug 2022

@domulibalazova ahojky Domi no ako? Potvrdila sa ovulka?

bejka90
18. aug 2022

@zojeva ten hlien u mna tak cca 3 dni dokopy aj s ovu...1 den je taky ze viac ale aj to akoby len par hodin a potom tak biedne a aj ten ovulacny mi pride ze.nejak malo ho je aspon vzdy som viac cakala ale co sledujem len teraz posledne mesiace tak malo sa mi to zda :D no a po ovu uplne suchoty

zojeva
18. aug 2022

@bejka90 keď mne sa zdá, že mám vkuse nejaký a neviem to rozspoznať :D terza mám taký vodnatý (včera, až taký, že až :D) teploty mám zatiaľ nízke okolo 36,4 každý deň plus negatívne ovu testy zatiaľ tak uvidíme..lebo ja by som povedala podľa toho hlienu, že už by aj ovu bola :D dúfam, že zas nepríde až 38DC či kedy lebo ma švihne :D

bejka90
18. aug 2022

@zojeva neviem neviem takto... mas graf? Len ja po ovu okamzite vyschnem jak studna na Sahare :D a potom vacsinou sucho no alebo uz ptoom tak nesledujem az teraz som si vsimla ze 1-2 dni pred ms som mala trosku ale to bolo trosku hustehsie nie taky vodnaty akoo red ovu

zojeva
18. aug 2022

@bejka90 zatiaľ takto 😀

domulibalazova
18. aug 2022

@bejka90 Beji neprebehla, myslela som že prebehla 19dc ako bývalo zvykom u mňa, neskôr som ovulovala len ak som bola chorá…nuž sledujeme ďalej, v podstate teraz len sledujem cyklus, už sa nesnažíme, dávame si pauzu 🙂

bejka90
18. aug 2022

@zojeva tak este tak vyzera ze nebola ovu :( ale zvalstne ze uz teraz mas taky hlien 🙂

bejka90
18. aug 2022

@domulibalazova vidim vidim nejak meskoro tu mate vsetky tu ovu akosi:( citala som ano ze nastupujes do novej prace 🙂 mna po materskej prepustili takze ja by som rada pokracovala po rodicaku dalsou materskou abt som zbytocne nenastupila niekde a ptoom hned zahlasila ze idem na matersku...a uz som si aj zvykla byt doma :D takze sa neponahlam robit ked nemusim :D

zuzanaa2010
18. aug 2022

Ahojte..ani u mna ocividne nic..stale cakam😭

patrixxx23
18. aug 2022

@domulibalazova a nemala si ovu nahodou toho 18teho?

patrixxx23
18. aug 2022

@zuzanaa2010 hm,zaujimave..a nebola ovu 13 augusta?alebo zeby dnes prebehla? 🤔 zvykavas mavat stale taketo dlhe cykly?

zuzanaa2010
18. aug 2022

@patrixxx23 mavam aj 40dni ale nikdy nie s takou nizkou teplotoy..och nekonecny cyklus toto..
Dam tomu este tyzden a frcim na vyvolavacku..

bejka90
18. aug 2022

@patrixxx23 domi nenohla mat ovu lebo tam nema dodrzane to pravidlo :(

bejka90
18. aug 2022

@zuzanaa2010 no mne to uz pride ako anovulacny ked uz pomaly termin kramov budes mat :( ale mas tam tie 4 dni teploty vyssie ako pred....len ta posledna je preco tak nizka nechapem

patrixxx23
18. aug 2022

@zuzanaa2010 no tento mesiac mam aj ja dlhy cyklus,ovu som mala az na 28 DC ,predpokladam ze to bude asi 41 dnovy cyklus..ja meriam prvy krat,a v den ovu som mala teplotu 36,1 🤷🏻‍♀️

patrixxx23
18. aug 2022
marinecka95
18. aug 2022

1DC
Baby jupiiii 🙂
Zmenila som zmýšľanie - som samozrejme smutná, že to opäť nevyšlo ale po 4 potratoch, niekoľkých KET je už čas myslieť inak.
Nateraz sa teším, že moje teplo funguje, ovuluje, cyklus pravidelný aj keď termín ovu lieta hore-dole 🙂
Čakáme na vyšetrenia a podstupujeme ďalší KET ❤️ Držím vám všetkým palce ❤️ Raz sa určite všetky staneme maminkami ❤️🥰

patrixxx23
18. aug 2022

@bejka90 hm,no to mas pravdu 🤷🏻‍♀️ Tak potom neviem…jedine uz len skusat aj ovu testy a podla toho

patrixxx23
18. aug 2022

@bejka90 ta nizka teplota na konci na grafe od @zuzanaa2010 by mohlo byt to uhniezdenie? Ci to nemoze byt?

domulibalazova
18. aug 2022

@bejka90 Ano veru neskoro, ja som mávala 19dc, po kyrete prišla skôr na 13dc, aj som dúfala, že bude chodiť skôr…ale cyklus plánujem sledovať naďalej 😊, zapisovať si, aby som vedela čo sa deje 😉.

@zuzanaa2010 Zuzi to som si myslela, že sa dočkáš, ach jaj 😞.

@patrixxx23 Držím palce v meraní, teraz čítam že meriaš prvý cyklus, ale teploty krásne idú hore…Pati dátumovo by to sedelo na moj typicky ovu deň, sle teplota dnes neisla hore, moje poovulacné teploty tu nad 36,6…ani Zuzka nemala ovulku, do ovulky máš teploty nižšie, po ovu vyššie, aspoň o 0,2 stupňa než teploty pred ovu (aspoň 6 teplôt pred ovu musí byť nižších o 0,2 ako nasledujúce 3 teploty po ovulke) 🙂. Ono študovať druhý graf je ťažké, lebo každá sme iná, ja som mojim grafom porozumela tak po 3ťom cykle merania a cudzie grafy stále neviem dobre rozlúštiť pokiaľ niesu ukážkové 😞.

@marinecka95 Zlatko ty si úžasná s tvojim prístupom, tiež sa snažím vždy naprogramovať dobre myslenie…držím palce ❤️.

bejka90
18. aug 2022

@patrixxx23 neviem to uhniezdenie ma ani nenapadlo lebo celkovo tie teploty po ovu by nali bytvyssie ako pred a toto je taka nizka ako pred ovu

patrixxx23
18. aug 2022

@bejka90 no kebyze ta ovu prebehla 13teho ,tak dalsie 4 su vyssie,no a zrazu ten pad 🤷🏻‍♀️ Neviem co to moze byt,uvidime dalej ci vyskoci teplota alebo nie…ale teraz sa tu smejem sama na sebe,ze aky mudrlant som,a pritom neviem prd 🤣🤦🏻‍♀️